COMME DES GARÇONS


Ur H&M's pressrelease:

"Comme des Garçons grundare och chefsdesigner Rei Kawakubo skapar höstens gästdesignerkollektion på H&M. Rei Kawakubo, som är känd och beundrad för sin kreativitet och konstnärlighet, kommer att designa en dam- och en herrkollektion samt utvalda barnplagg. I kollektionen ingår också accessoarer och en exklusiv unisexparfym.

Comme des Garçons Ltd grundades 1973 som ett företag baserat på kreativitet och originalitet. Comme des Garçons ligger alltid i framkant inom mode och accepterar aldrig status quo. Idag finns 14 olika märken, med cirka 700 anställda och butiker i över 25 länder.

Världslanseringen av kollektionen kommer att äga rum i samband med öppningen av H&M:s andra butik i Tokyo, Japan, i början av november. Lansering för övriga H&M-marknader är några dagar senare."

Det känns som om detta kommer att bli det mest udda designersamarbetet H&M gjort hittills, Commme des Garçons kreationer är ju inte direkt kända för att vara diskreta. Även fast deras kollektioner sticker ut rejält från mängden så har märket aldrig varit någon storfavorit i mina ögon, men tonas det ner lite så tror jag ändå att detta kan bli en lyckad kollektion att se fram emot november.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0