Solglasögonproblem


Idag kom det in en tjej i butiken där jag jobbar och hade massvis med frågor och vi pratade i ungefär 10 minuter. Under hela samtalet hade hon på sig ett par stora mörka solglasögon, inomhus liksom. Dessa solglasögon drev mig till vansinne för det är verkligen störigt att stå och prata med någon som man inte kan ha ögonkontakt med över huvudtaget. Det enda man ser är två stora plastbitar så var ska man fokusera blicken? Folk som går med solglasögon inomhus överhuvudtaget är ett mysterium, take them off för tusan!

Kommentarer
Postat av: *fucking bitch* hah

Åh jag vet hur överdivet irriterande det är när människor inte bara kan ta av dem när man kommer in, vad är det för ideé med att ha solglasögon inne!

2008-05-08 @ 06:44:15
URL: http://ofis.blogg.se
Postat av: Emilie

Håller med till 110%
sjukt irreterande!

2008-05-10 @ 16:22:45
URL: http://emilierebecca.devote.se/
Postat av: ika

åh! jag håller med precis! jobbar också i kassa och det jobbigaste som finns är människor som behåller solglasögonen på. men som du säger så är solglasögonen inomhus rent allmänt ett stort mysterium, ser töntigt ut. men extra jobbigt är det när man försöker prata med personen, tycker att det visar på brist på respekt och känns väldigt ohövligt.

2008-05-16 @ 18:17:09
URL: http://klartgrabbenskahaenhusvagn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0