Isn't it Ironic?



By:  Diego Uchitel

Underbara bilder från Blackbook där modellerna är utklädda till några av våra största modeprofiler. Jag lyckades pricka in 5/6 utan att tjuvkolla på vilka dom föreställer. Hur många klarar du?

Pretty in pink


      Bild: Glitter

Hot pink är hot just nu och denna lilla väska från Glitter vore inte helt tokig. Riktigt snyggt ihop med en svart outfit tex, eller kanske att ha som sminkväska. Jag känner att jag verkligen är inne i en rosa period just nu, allt för att pigga upp lite i höstmörkret!

Pregnant Covers - Christina vs. Britney

image6

Först kom Britney's skandalomslag för Harper's Bazaar och nu är det Christina Aguilera som visar magen på omslaget av Marie Claires januarinummer för 2008. Jag tyckte att Britney's omslag var illa men frågan är om inte Christina's är ännu värre - Tonvis med smink, gulaktigt hår och skinnjacka. Inte riktigt "my cup of tea"!

Vilket omslag är egentligen värst?

Love!

image5

I love this! Skinnjackan, den stora sjalen, röda ray-bans (trots att dom är uttjatade),  armbanden och dom ursnygga stövlarna. M-K har verkligen fått in en riktig fullträff i mina ögon!

Suck it in



Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag önskat att jag hade något figur-slimmande plagg att ha under tex. tighta klänningar och liknande. Denna från Asos är både snygg och användbar och 431:- för en smalare kropp är väl överkomligt? OM den nu fungerar förståss...

Ugg Ugg - Yes or No?



Idag åkte dom på igen, dom älskade och hatade uggsen. Mina är lite för stora så det ser nog lite lustigt ut när jag går i dom, men för övrigt så var fötterna nog det enda jag inte frös om idag.  Enligt min mamma ska jag ha ett par rosa någonstans, men än så länge har jag tyvärr inte sett till dom. Det vore rätt sött med rosa, som man bara kan dra på sig om man ska handla osv. Skönaste skorna ever!

Ugg - Yes or No?

"The Victoria Shoe"


Jag kan inte låta bli att älska dom! Giambattista Valli's brutala high heels, som är döpta till "Victoria" efter Victoria Beckham, är kort och gott helt fabolous! Mary-Kate Olsen syntes i en snarlik modell från samma designer förra veckan och Mrs.Beckham herself kan du se i skorna US ELLE january 2008.

Carmen Kass för Ipekyol F/W 0708



Vissa bilder älskar man bara direkt när man ser dom, som t.ex denna som är en kampanjbild för det turkiska märket Ipekyol för hösten - 07/08. Carmen Kass är annars ingen favorit hos mig men här, och på dom andra kampanjbilderna, är hon fruktansvärt snygg!

Päls?

 

Det är pälsdebatt på gång lagom till vintern och evighetsdiskussionen om pälsens rätt eller fel fortsätter, men detta måste vara det mest puckade jag läst på länge...

Outfit

image3

Det är skorna som gör susen!

  • Röda stövletter / Vintage
  • Svart klänning med fickor / MQ

Om jag var ett skärp?



Om jag vore ett skärp, var skulle jag ligga då?

Jag hittar inte mitt skärp och jag har letat överallt. Jag såg det för någon dag sedan men nu verkar det som om att det har gått upp i rök. Jag får väl börja leta efter något annat så kanske det dyker upp. Eller någon kanske har ett bra tips på var skärp brukar gömma sig?

The Darjeeling Limited Louis Vuitton bags



I regissören Wes Anderssons nya film The Darjeeling Limited  finns dessa väldigt unika Louis Vuitton-väskor. Väskorna finns i 11 utföranden och var designade för Marc Jacobs for Louis Vuitton och inkluderar olika resväskor och portföljer. Väskorna är gjorda i kalvskinn och det djungelinspirerade mönstret är designad av Wes Anderssons bror Eric, skådespelerna bär också kostymer från Louis Vuitton i filmen. Väskorna finns nu ute på auktion till förmån för UNICEF och Rawal Mallinathji Foundation. Vill du kika på dom så finns dom på Louis Vuitton-butiken i New York och där kan du även lägga ett bud, om du har råd.

Lanvin Tee

image2

Säsongens sötaste t-shirt måste vara denna från Lanvin, tyvärr så kostar sötnosen runt 3.600:- vilket känns på tok för mycket, även fast den är så fin! Drömma kan man ju alltid göra, eller köpa lite tyg och tygpennor och göra en egen...

Myslördag

image1

Det räcker med att kolla ut genom fönstret och se all snö för att vilja stanna inne hela dagen och så blir det nog också. Kanal 9 visar American Music Awards och det sitter jag och kikar på tillsammans med en godispåse och ett glas julmust - Helt Ok lördag med andra ord!

Key Pieces at Every Price

US Harper's Bazaar October 2007
Key Pieces at Every Price
Model: Anja Rubik
Photographer: Greg Kadel
Fashion Editor: Jenny Capitain
Hair: Diego De Silva
Makeup: Christian McCollough


Fredagsfrilla



Trots att jag inte trivs med uppsatt hår så är det verkligen skönt att få bort allt hår från ansiktet, och knuten har därmed blivit min bästa vän. Jag har planerat att göra en drastisk förändring med håret inom den närmaste framtiden så jag får väl njuta av det långa håret fram tills dess.

Nu ska jag kila över till en vän och prata lite business, det är stora planer på gång där!
 
Hoppas alla får en trevlig fredagskväll!

Fetish

 

Christian Louboutin och David Lynch
har just nu en utställning på Galerie du passage i Paris med namnet Fetish. Utställningen visar både foton och skor i en lite mer extrem variant. Louboutin har tagit sin design till det extrema och visar bland annat skor med 26 cm klack, skor med spetsiga nitar både på insidan och under sulan, och Louboutin's favorit - Den s.k siames-skon med två skor på en klack.

Det är synd att jag inte befinner mig i Paris för detta hade varit riktigt häftigt att se, tur att det finns bilder:

Klicka för att förstora:

 


Ny Kärlek



Beställde denna från Asos för ett tag sedan och den är verkligen underbar. Passar perfekt ihop med svarta strumpbyxor och svarta pumps nu i höstmörkret. Än finns det några kvar och nu är den t.o.m på rea och kostar bara 288:- , skynda fynda!

Zara



Örebro har fått äran att få en Zara-butik och ikväll slår dom upp portarna. Jag hoppas på att butiken är fin och att den kommer att vara lite med i ordning än Stockholms-butikerna där det oftast är ren kaos. Örebro behöver fler bra klädaffärer och Zara är verkligen ett steg i rätt riktning.
Ska försöka komma iväg på invigningen, trots att jag är helt förstörd!

Best Dressed

Rachel Bilson

Väldigt casual men lika snyggt ändå. Den långa halsduken från
Lacoste ser riktigt mysig ut, likaså kappan! En perfekt vardagsoutfit
för kalla novemberdagar i Sverige.

Hayden Panettiere

En röd kappa piggar upp vilken tråkig dag som helst och helst vill
man ju kunna matcha den med Louboutin-pumps också. En röd
kappa är, hur som helst, ett måste i garderoben!

Nicole Richie

Nicole är ett bevis på att man inte behöver sunka ner sig totalt bara
för att man är gravid. Nicole är superfin med drömväskan från
 Chanel, supersöt mössa och såklart - Ett par stora solisar!

Kate Moss

Även fast jag är helt emot vita plagg på vintern så finns det
en kombo jag älskar - En vit kappa ihop med helsvart.
Ray Bans kanske är lite uttjatade vid det här laget men dom
lårhöga stövlarna är sjukt snygga!

Mera M-K

  
 

Hittade fyra bilder till på Mary-Kate från Nylon, gillar dom minst lika mycket som dom andra.

Lanvin Dolls



Lanvin-designern Alber Elbaz har designat dessa söta dockor klädda i Lanvin's senaste kreationer. Dockorna finns i en begränsad upplaga och är handmålade och helt gjorda i porslin. Det kommer att finnas sex nya dockor varje säsong och priset ligger runt 2.200:-/st. Dom finns att köpa i Lanvins butiker och dom säljs även till otroliga överpriser på Ebay. Mer moderiktiga prydnader får man leta efter!



Neu Welle

Vogue Deutsch November 2007
Neue Welle
Photographer: Thomas Schenk
Fashion Editor: Nicola Knels, Lynn Schmidt
Hair: Gavin
Make-Up: Charlotte Day




Budgettips



H&M's julkampanj Jul 2007 innehåller bland annat denna härliga paljettklänning som kostar så lite som 198:-. Jag såg den i H&M's skyltfönster förra veckan men då hade den inte dykt upp i butiken ännu så jag ska ta en sväng imorgon igen och hoppas på större lycka då. Perfekt partyklänning i vinter!

H&M + Marimekko


Bild: H&M

H&M:s designers har tagit fram en fantastisk kollektion med Marimekkos populära mönster från 1950-, 1960- och 1970-talen för sommaren 2008. Kollektionen med cirka 50 produkter kommer att säljas i H&M:s butiker på samtliga 28 marknader från april 2008.

Vilket klockrent samarbete, gissar att den kollektionen kommer att bli riktigt lyckad. H&M skriver att kollektionen  har en grafisk helhetslook  och kommer att bestå av lätta sommarfavoriter som vida 70-talsklänningar, tunikor, kjolar och shorts för dam och att det även kommer finnas matchande accessoarer.

Synd att sommaren 2008 känns så avlägsen just nu...

Outfit



Är inte helt frisk så idag är jag hemma och vilar, halsen tar kål på mig för tillfället! Det är sånna här dagar som jag önskar att jag gillade té och honungsvatten...

♥  Långärmad topp i organisk bomull / H&M
♥  Lång halsduk / H&M
♥  Bruna skinnstövlar / Vintage
♥  Louis Vuitton Speedy 40

Pink Satin



Just nu står dessa vackra skapelser och förgyller min skohylla. Går jag ut i dom nu blir dom nog förstörda direkt så dom får vänta inomhus tills i vår och sommar. Som ni ser så kommer dom från Asos och jag kunde inte låta bli att klicka hem dom när jag gjorde min senaste beställning. Helt underbara!

Victoria's Secret Fashion Show 2007



Årets Victoria's Secret Show har gått av stapeln och som vanligt kryllade det av underbara och fantasifulla kreationer. Dessutom gjorde Spice Girls entré på scen i flygvärdinne-inspirerade outfits följt av eleganta aftonklänningar, men det var svårt att stjäla showen från Heidi, Adriana, Miranda, Isabel och resten av damerna.

Ja, vad säger man? Titta och njut!

Klicka för att förstora

Nitar






På tal om billigare varianter av Burberry-pjucksen så har Topshop ett par riktigt fina look-a-likes. Tror inte att dom har anlänt till dom svenska butikerna än och frågan är om det ens är någon idé att köpa dom om/när dom dyker upp. Hade det varit för 1-2 månader sedan hade det känts lite mer angeläget,  men visst är dom lite uttjatade vid det här laget? Vi får väl se...

Mary-Kate i Nylon, Januari 2008



Ett väldigt tidigt januarinummer med en väldigt tjusig Mary-Kate!  Skorna med nitar från Burberry står fortfarande högt upp på min önskelista, men jag håller såklart utkik efter en billigare variant. Anyways, riktigt härliga bilder!


RSS 2.0