Sienna Miller - Golden Globe 2007


Jag fick en fråga från Julia som undrade vem som skapat klänningen som Sienna Miller bar på Golden Globe-galan 2007. Den underbara klänningen kommer från Marchesa, ett märke som Sienna synts i ett flertal gånger och som år efter år skapar helt fantastiska klänningar att drömma om.

Miu Miu

image95

Ännu än anledning till att älska Miu Miu (och Victoria Beckham), vilken underbar väska!

Underbara

image94

Kjol + Klänning

image93

Kikade in en sväng på Gina Tricot igår också och fick med mig en klänning och en kjol hem. Kjolen får dock åka tillbaka tror jag då det bara är resår upptill som resulterar i att den inte sitter så snyggt på. Klänningen behåller jag nog, måste bara investera i sånna där bra underkläder á la Spanx som håller in allt först!

Maxi Dress

image92

Fick tag på H&M's underbara maxi-dress igår och där kan vi snacka fynd - 149 pix! Den verkar ha varit slut länge men just nu finns den ute i butikerna så passa på!

Ella Moss


Kunde inte låta bli att slå till på denna sommarklänning från Ella Moss. Jag har en förkärlek för klänningar och toppar utan axelband och det, ihop med den fina modellen och fickorna i sidorna, gjorde att jag föll pladask. Nu fattas bara värmen.

Prada clutch

image91

En rosa clutch från Prada vore inte helt fel att ha som följeslagare i sommar, även fast jag fortfarande är lite mer förälskad i Miu Mius rosa väskor i olika utföranden. Jag behöver en ny partyväska, men kanske får köpa någon lite mer budget. Tyvärr!

Victoria Beckham

     


Underbara Posh Spice - Detta är så snyggt så jag vet inte var jag ska ta vägen.

Patterns at H&M

image87

H&M har verkligen massvis med härliga klänningar på lager inför våren. Dessa tre ska jag försöka få tag på, även om det känns som en omöjlighet då vi är så efter här i Örebro. Vi har inte ens H&M Trend, det svider!

Those sandals

  

Jag är förälskad i denna typ av sandaler och Ashley Tisdales vore inte helt tokiga att få ha i skohyllan. Jag tror att det är dessa från Dolce Vita och dom går på cirka 600:-, helt överkomligt!
I nyaste numret av Sofis Mode såg jag ett par andra från Din Sko som också verkade mycket lovande, hittade dom dock inte på hemsidan så får hålla utkik i butikerna. Fler tips?

Shopping



Jag var bara tvungen att vinna denna igår också, på Ebay såklart. Jag har gått bananas på Ebay det senaste dygnet och nu tänkte jag försöka hålla mig borta därifrån ett par dagar eftersom jag har upptäckt hur löjligt enkelt det är att sköta allt från budgivning till betalning. L ö j l i g t  e n k e l t!

Christian Louboutin

 


I flera år har jag drömt om dom, och en dag skulle jag köpa ett par - Den dagen kom förra onsdagen. Innan bloggminglet hade jag ett enda stopp och det var Nathalie Schuterman. Efter att ha fingrat på underbara klänningar från Balenciaga och rosa Miu Miu-väskor så kunde jag inte låta bli att prova ett par Louboutins. Tio minuter senare lämnade jag butiken med ett par helsvarta klassiska pumps med röd sula. Jag ångrar mig inte en sekund!

Wayfarers



Slog till på ett par röda wayfarers på Ebay. Dom kostade sex spänn, det ni!

Påsksemester


Det blev en liten påsk-semester till Gotland så därför har jag varit osynlig här den senaste veckan. Men nu är jag hemma igen och det betyder bloggande!

En liten ledtråd...

En liten ledtråd till vad jag köpte på Nathalie Schuterman:

image86

H&M-shoes

image85

Riktigt fina vårskor från H&M i läckra färger. Jag fastnade mest för dom blå, även om dom gröna också är riktigt snygga. H&M har verkligen blomstrat på skofronten den senaste tiden och det gillar jag!

Outfit


Mary-Kate



Såhär hade jag gärna sett ut igår, I love it!

Torsdag


Bild: Lundlund

Nu ska jag iväg till banken och fixa lite. Därefter tänkte jag kika in på H&M och spana efter en jacka, ett par jeans och den blommiga kjolen. Ska också förbi Zara och lämna tillbaka klänningen och kjolen jag köpte där eftersom inget av det satt bra, tyvärr. Sen ska jag förbi Conventum en sväng på jobbmässa och sen till Marieberg igen, det känns som om att jag är där varenda dag nu, är trött på det stället. Jag har fullt up idag med andra ord!

Bloggmingel-outfit

image84

Det blev knallrosa klänning, helsvarta strumpbyxor, svart kofta och svarta pumps igår. Tyvärr trampade jag snett på väg till bilen så idag kan jag knappt gå, vilket betyder att jag måste ringa och avboka min träningstid - Surt!

Jag hade iallafall en riktigt trevlig eftermiddag och kväll i Stockholm. Efter mitt besök på Nathalie Schuterman fikade vi inne på Sturegallerian och därefter träffade jag en massa trevliga bloggtjejer på Espresso House vid Stureplan för att sedan gå till Spy Bar för bloggminglet. Hoppas på fler mingelkvällar i framtiden!

Update: Haha, jag såg precis en bild från vimlet och jag ser ut som en fet ko! Den kameran lade verkligen på sisådär 20 kilo. Väldigt osmickrande!

Nathalie Schuterman

image83

Vad var det jag sa? Jag skulle ju bara in och titta lite men ändå kommer jag ut från Nathalie Schuterman med en påse i handen. Men jag ångrar mig inte ett dugg, är supernöjd.

Kan ni gissa vad det är?

Goodie bags

image82

Good evening!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Stockholm på Vecko Revyns bloggmingel. Helt sjukt mycket goodie bags och det var riktigt tungt att bära, men jag klagar absolut inte för det ligger mycket godbitar i dom! Bloggminglet var jättetrevligt och jag träffade många söta bloggtjejer (och typ 2 killar) så det var helt klart en lyckad resa!
Hann med lite shopping också i en affär, vad får ni se imorgon! Tänkte även lotta ut lite saker från Goodie Bagsen som jag inte har användning för så stay tuned!

Natti Natti! ♥

Outfit

image81

Ska åka iväg till Kumla och lämna Emilio hos våran räddare i nöden som kunde vara hundvakt tills imorgon så att jag kan gå på bloggminglet ikväll. Efter det ska jag på en liten annan grej och därefter åker jag till Stockholm, hoppas på att hinna med lite shopping iallafall.

Klänningen kommer från Vero Moda och till det blir det svarta strumpbyxor, trenchcoat och så skor (som jag inte riktigt bestämt än).

Jag tror att jag har bestämt mig för kvällens klädsel också, är nästan 100% iallafall. Det blir mycket rosa!

See you later! ♥


Outfit

  • Svart kappa / Vero Moda
  • Vinröda skinnstövlar / Din Sko
  • Quiltad väska / Juicy Couture

Zara-dress

image80

Jag hittade denna underbara klänning på Zara. Det fanns bara en kvar och tyvärr var den sådär pyttelite för liten så jag fick inte igen dragkedjan den sista centimetern - Riktigt irriterande för annars hade den fått följa med hem utan tvekan. Jag köpte däremot en annan klänning och en kjol i samma butik men jag tror att båda åker tillbaka, måste prova en gång till innan jag bestämmer mig. Ska kika på Zara i Stockholm imorgon och hoppas på att jag kanske hittar klänningen i min storlek där, men den chansen känns rätt liten...

The starter wife


En annan serie som jag definitivt inte tänker missa är The starter wife som har premiär ikväll. Underbara Debra Messing spelar lyxhustrun Molly Kagan som lever ett liv fyllt med designerväskor, spabehandlingar, långa luncher och cocktails. När hennes man lämnar henne för en ung popstjärna börjar hon ett liv utan all den lyx hon är van vid.

Serien är baserad på Gigi Levangie Grazers chic-lit med samma namn och sänds i sex episoder med start ikväll på 5:an klockan 21.00. Jag har sett lite av den och den verkar mycket lovande! Don't miss it!

Miu Miu


Bild: Sofis Mode

Läste att Miu Miu's underbara rosa väska finns på Nathalie Schuterman i Stockholm. Vilken tur att jag ska till huvudstaden imorgon så att jag kan gå dit och titta - Inte köpa, bara titta! Så lät det iof när jag gick in på Louis Vuitton också bara för att titta lite på väskorna. Gissa vem som kom ut med en stor påse i handen och några tusingar mindre på kontot?

Nicole

image78
Klänning, stora solglasögon och scarfen runt huvudet.
Det verkar som om Nicole Richie är back on track igen.

Tisdag


Bild: Bersa/LundLund

Good morning! ♥

Sitter och dricker ett glas juice och försöker piggna till. Ska snart åka iväg och skaka lite på en sånhär maskin, ska bli kul! När jag var på hudanalysen förra veckan så provade jag bara lite, men nu ska jag alltså köra ett riktigt träningspass - Det ska ju tydligen fungera!
Senare ska vi till Marieberg igen där A ska köpa en ny mobil och efter det blir det stan en sväng. Jag måste försöka hitta något snyggt tills imorgon kväll - Very important!

Vad gör ni idag?

Victoria Beckham - Vogue UK april 2008

image77


 


Victoria Beckham pryder ett galet fint omslag av brittiska Vogue's aprilnummer. Bilderna inne i tidningen, tagna av Nick Knight, är riktigt tjusiga dom också - Lite annat än vad jag hade förväntat mig, men det behöver inte vara något dåligt. I like it!
Det finns även ett snyggt editorial med Gemma Ward också, men det får ni se imorgon!

Och här är en liten video på spektaklet:


Bloggminglet



En lista (med namn och bild) på de bloggare som dyker upp på onsdag ligger nu ute på Vecko Revyn, men den är visst inte fullständig ännu och fler ska läggas till under morgondagen.
Jag är redan med på listan och det ska bli riktigt kul att gå, är superladdad!

Ska du dit? ♥

Cashmere Mafia

image76

Mannen bakom Sex & The City, Darren Star, är nu tillbaka med en ny serie i samma anda - Cashmere Mafia. Det är 4 kvinnor, dom är framgångsrika, dom är stiliga och dom håller till på Manhattan.
 Känns det igen?
Skådespelarna är t.o.m stylade av Patricia Field, som även är stylist i Sex & The City och Lucy Liu verkar vara Cashmere Mafia's svar på Carrie. Hoppas att likheterna tar slut där för det behövs inget nytt SATC, inte på långa vägar.  Serien har svensk premiär på Tv3 den 31 mars klockan 21.00 och jag ska självklart kolla då! 


Turkost

image75
Förra sommaren tjatade jag om ett par röda wayfarers, men i år verkar det vara turkosa som har högst status. Personligen föredrar jag nog röda ändå, eller klassiska svarta eller bruna - Men vill man sticka ut lite extra så är ju turkost ett bra alternativ!

Sienna Miller

image74

Är det något jag är svag för så är det stövlar med vida skaft, något som Sienna Miller har ofta. Tyvärr är det inte det lättaste att hitta ett par egna, så om någon har något tips så är det mer än välkommet!

Ursäkta...



Har kikat runt på diverse bloggar ikväll och sett rätt många som är med och tävlar om något presentkort till Modeakuten. Alla dessa har dessutom hittat såå mycket fina plagg som dom vill ha, något som är fullkomligt obegripligt för mig. Inget ont mot folk som av någon anledning gillar taskigt sydda kläder i syntetmaterial, men jag kommer aldrig att förstå varför. Detta är, enligt mig, det absolut fulaste som finns!

Åsikter? ♥

Sommaren

image73Cravings hit och cravings dit - Jag har cravings efter sommaren! Idag är det helt grått ute, det regnar, blåser och är allmänt iskallt.
Det är den här tiden på året som är så himla värdelös för just nu är det ingen årstid alls ute - Varken vinter, sommar, vår eller höst. Kan vi inte bara skippa detta schizofrena väder och få sommar på direkten?
Jag saknar att kunna ta på mig en fin sommarklänning, ett par söta skor och solglasögon och sen bara gå ut i solen och ha det bra!

Detta är ju deprimerande för sjutton...
















Yellow denim

Färgglada jeans känns fräsht till våren och dessa gula á la 70's gillar jag skarpt. Jag köpte ett par ljusgula från Cheap Monday för ca 2 år sedan men dom är i stuprörsmodell och det känns inte riktigt lika kul. Jag tänker iallafall börja med ett par vanliga blå utsvänga innan jag går på ett par i annan färg, måste bara hitta ett par som jag gillar ute i jeansdjungeln!

Sunday

Söndag betyder pluggdag och jag har en del att hinna med idag på den fronten. Har precis ätit en underbart god frukost och kikat på Girls of the Playboy mansionE! så nu är det lika bra att börja plugga så jag slipper sitta hela kvällen sen...

Vad ska ni göra idag? Något roligare än att plugga?

Åh


Christian Louboutin kan verkligen det här med skor och att skapa begär hos en tjej.Nu har han lyckats igen och jag föll pladask för dessa. Tyvärr kostar dom över 6000 riksdaler så det är inget fyndpris direkt...

Jag har ju bestämt mig för att köpa ett par CL en vacker dag, men då lutar det åt ett par klassiska svarta!

New Stuff


Lite av plaggen jag köpte igår - Marieberg innehåller bara alla vanliga affärer så det är inte så lätt att hitta något som ingen annan kommer ha sen. Men rycker det i shoppingnerven så gör det...

Acne webshop

image72


Lite godbitar från Acne's webshop,  måste säga att dom gjort riktigt fina klänningar den här säsongen. Väldigt basic och därmed inte så svårt att sno ihop själv för en bråkdel av priset. Skorna är också riktigt tuffa, på rätt person!

Outfit nr. 2

image71



Det blev en liten oplanerad shoppingtur också. Vi handlade lite smått och gott på Ikea samt att jag köpte lite nya kläder, underkläder + en klocka på Marieberg. Nu ska vi kika på Robert Gustavsson-dvd:n (som vi också köpte) och äta tacos!

  • Beige jacka / Monki
  • Skor / Cheap Monday
  • A har kofta från MQ + jeans från Pour + skor från Din Sko
  • Gul plastkasse med blå logo-handtag / Ikea

Outfit

image70

Vissa dagar är det skönt att bara glida runt i myskläder - Idag är det en sån dag!

Just nu i sovrummet...

image69
A och Emilio bygger ihop våran säng. Jag och A har städat och fixat i över 3 timmar och nu ska sängen äntligen ihop! Jag kan inte ens förklara hur underbart skönt det ska bli att få sova i en riktig säng, men ikväll ska det bli av!

Jag ska aldrig mer flytta...

Cowboyboots - Hiss eller Diss?


Miley Cyrus rockade Cowboyboots i ett soligt Hollywood igår. Bootsen känns väl inte alltför up to date för det första och för det andra ser det så fel ut med ett par tjocka, rejäla boots ihop med en söt klänning - Mitt i sommaren...

Vad säger ni? Hiss eller Diss?

The Answer

 

Yes, visst var det Mischa Barton som var rätt tjej i gårdagens "Guess Who"!

Bloggmingel update


Jag tackade ja till bloggminglet och fick bekräftelsemail idag så nu är det iallafall bestämt att jag ska gå. Har pratat med flera andra söta bloggtjejer så sällskap dit verkar det som om jag får också. Och är det fler som vill mötas upp så är det bara att säga till!  Vi ses på onsdag!

Torsdag

image68

Idag har jag spegel-panik igen - Jag måste åka och fixa en bra spegel till hallen! Förutom det måste vi köpa nya taklampor som ger lite ljus, alla vi har nu känns helt värdelösa. När jag skaffat det kommer det bli mycket lättare att fota outfits och då blir livet genast lite lättare...

Hudanalysen var väl OK, förutom att tantaluringen försökte pracka på oss varenda produkt till varje pris - Gissar att hon jobbar på provision. Efteråt stannade jag kvar och provade en såndär vibb-maskin man står på och som vibrerar bort fettet, det var länge sedan det var så mycket shake i min kropp kan jag lova. Har bokat in en riktig sådan träning nästa vecka så då jäklar ska det vibreras!

Skin

 











Nu ska mamma och jag iväg på någon slags hudanalys som hon bokat in oss på, ska bli roligt. Skönhetspyssel är alltid kul, hoppas att det ingår nån make-up rådgivning eller liknande också - Ännu bättre!

Vad gör ni idag? ♥


Guess who?



Denna Hollywood-tjej brukar inte vara så stilsäker men detta var värre än vanligt.
Ser ni vem det är?

Big stuff



Fyra kanske är lite väl mycket, men en maffig ring i marmorimitation vore riktigt tjusigt. Dessa finns på Glitter och kostar säkerligen inte många slantar. Just nu får man också var tredje produkt på köpet när man handlar där, sånt gillas!

So sad...


Sådant här gör mig så ledsen och jag hoppas att allt kommer att gå bra. Johnny Castle kan inte dö än...

Thank you Topshop


Ni har väl inte missat att Topshop har hakat på trenden att börja shippa till Sverige? Handlar du för under £100 ligger frakten på ca 60:- och det tackar vi lite extra för! Lovely!

Vicky vs. The model


Victoria Beckham bär såklart mycket Marc Jacobs nu förtiden och denna klänningen är ett av plaggen. När jag såg den på catwalken var jag inte ett dugg imponerad, men jag måste säga att Victoria bär upp den mycket, mycket bättre!

Vad tycker ni?

Casey


Ja, även jag är förälskad i Marc Jacobs väska med namnet Casey. Tyvärr så har jag inte 10.000:- över just nu så den kan inte bli min. . . .
 
Det svider!

Outfit

image67

Dåliga bilder men det är alltid bättre än inget. Ska snart iväg på veckans sista lektion och efter det ska jag bara hem och slappa, titta på Top Model och läsa Skinny Bitch.

Emilee


En gång i tiden hade jag en annan blogg vid namn Emilee. Det var min första blogg och det gick faktiskt väldigt bra för den, den låg på topp 10 på Bloggtoppen ett bra tag. Sedan sjönk min motivation och bloggen gick på sparlåga - Tillslut gav jag upp och hoppade runt på diverse andra bloggar tills jag hamnade här.

Jag loggade nyss in på Emilee och ser att det fortfarande är över 200 unika besökare dagligen, trots att jag inte har uppdaterat sedan oktober 2007. Hur hittar alla dit? Är det pga att folk halkar in via länkar från google eller hur kan det komma sig? Lite kul är det iallafall. . . .

Harlow



Too. Cute!

Bloggmingel

image65

Idag fick jag en inbjudan till Vecko-Revyns bloggmingel som går av stapeln nästa onsdag. Jag är verkligen jättesugen på att gå men jag är nog lite för feg för att bege mig till Stockholm alldeles ensam och gå på en tillställning där jag inte känner en kotte. . . . .

Ingen som ska gå som vill ta sällskap? Pleaaase...



Outfit

image66

Omöjligt att få en bra bild på klänningen, himla fin är den iallafall med blommor och spetskantad ringning både fram och bak.

Är riktigt trött nu efter en stressig dag med lite ärenden, en hel del plugg och en naturkunskapslektion nu ikväll. A har lämnat mig ensam hemma bara för att kolla på någon tråkig fotbollsmatch så  just nu kikar jag på "I huvudet på Gynning" och äter choklad.
Mina böcker från Bokus har äntligen kommit så jag tänkte lägga mig och bläddra lite i Skinny Bitch nu och se om det är något att ha. . . .

Converse

image64Jag har verkligen hatat Converse i flera år men nu är jag faktiskt inne på att köpa ett par - Tro det eller ej.
Jag känner ibland när jag väljer kläder att ett par Converse faktiskt skulle passa bra och då är det lite surt att inte ha några. Blir det ett köp så blir det isåfall ett par helvita eller ett par gräddvita, har inte riktigt bestämt mig än.
Sen ser dom ju faktiskt väldigt sköna ut, är dom det?





Tråk...

Att skriva om Sveriges fördelar och nackdelar i och med globaliseringen är inte riktigt vad jag vill göra just nu. Solen skiner för fullt och jag vill bara ta på mig solglasögonen och gå ut! Har ungefär halva uppgiften kvar nu, efter det så...

I'm done! Solen - Här kommer jag!

Tritoni


Jag älskar tävlingar, fast jag älskar priserna man kan få ännu mer. Just nu är jag och typ 400 andra med och tävlar om en klocka från Tritoni hos Shopaholicmamman - Ett jäkla grattis till den som blir den framlottade vinnaren!

Outfit



Vi gick en liten vända på stan i solen, hur skönt som helst - Fick riktiga vårkänslor.
 Solglasögonen åkte t.o.m på och då är det bra!

  • Kappa / Johan Skoglund
  • Skärp / 2hand
  • Skor / Cheap Monday

Vårpromenad



Det verkar som om det har snöat på vissa håll men här skiner solen för fullt och det ska firas med en vårpromenad. Vi firar även att A har sagt upp sig från sitt jobb, well done! Outfit kommer senare!

Have a nice day! ♥

Bild: Bersa / lundlund.com

Monki

Syster lyckades knipa den sista beiga jackan åt mig på Monki i Stockholm nyss så nu är den på väg till mig. Behöver ju nya jackor till våren så nu har jag iallafall en till att börja med. Tänkte leta efter lite fler på Ebay!

Fashionfight - Miu Miu







Vem bär upp Miu Miu-blåsan bäst? Amy Adams eller Kate Hudson?

Kate får min röst!

Vår i Hollywood

image63

Det börjar bli vår i Hollywood och jag är inte alls avundsjuk....Nänä! När ska det sluta var iskallt här? Jag är trött på kappor, halsdukar och handskar nu - Jag vill ha lite värme!  I garderoben hänger det massvis av sommarkläder och i skohyllan står sommarskorna uppradade och väntar på att användas. Men när ska man få göra det?

Gliror

image62

På damavdelningen hittar jag aldrig några fina solglasögon, men det gör jag däremot på herravdelningen.

 79 pix!

NEOclassiques

Vogue Paris, March 2008
Photographed by: Mert Alas & Marcus Piggott
Styled by: Carine Roitfeld




Outfit

image61

  • Topp / H&M
  • Emilio i bakgrunden


Har varit en snabb vända på stan tillsammans med A och Emilio. Jag köpter ett par solglasögon på H&M annars var det ingen shoppinglycka direkt. Svängde förbi världens bästa kinaresturang på vägen hem och köpte med lite chinese takeaway hem också, sjukt gott!

Perfect Sunday!


Emilio



Har inte bloggat så mycket pga lite olyckliga omständigheter med Emilio. Vi tillbringade hela gårdagen på djursjukhuset i Strömsholm, men nu är han fit for fight igen. Som tur är så var det inte så allvarligt, men man tar ju det säkra föra det osäkra såklart.

Månadens shoppingbudget förminskades rätt drastiskt i och med det också, men det är det värt för att få honom bra igen!  Det är skönt att allt ordnade sig, man blir verkligen livrädd när dom är dåliga och man inte vet vad man ska ta sig till. Just nu ligger han i sin korg och sover och lite senare ska vi gå en promenix upp på stan.







Olsens in Paris


Världens coolaste tvillingar har landat i Paris! Med sig har dom naturligtvis hårband, udda solglasögon från Chanel, skyhöga klackar och en skinnjacka med dom största nitarna jag någonsin sett:

Udda och coolt? Visst! Snyggt? Njaee...

RSS 2.0