Valborg

Jag och min kära pojkvän tog med oss Emilio och åkte och kikade lite på valborgsfirandet vid slottet. Vi blev dock inte så långvariga eftersom det regnade så vi återvände hem igen rätt fort. Vi hann iallafall höra några sånger och kika lite på elden så mysfaktorn var rätt hög ändå.
Nu blir det nog en film och lite choklad för att fira att jag är färdig med ett stort (jättestort!) arbete i Samhällskunskap. Imorgon och på fredag är jag ledig och imorgon tänkte vi ta en sväng på stan om det är fint väder och på fredag är det shopping i Stockholm som står på schemat!

Hoppas alla har en fin kväll! ♥




Favoritflickor


Fyra favoritflickor (Nja, alla utom Heidi då kanske) på omslaget av Rolling Stone. Jag lyckas alltid missa The Hills när det går på MTV men som tur är så har jag laddat upp med avsnitt på datorn som tåls att kollas på om och om igen. Har precis fått upp ögonen för fina Audrina som är lite mer intressant än Lauren, som faktiskt kan vara rätt tråkig ibland. Jaja, Heidi ligger iallafall i botten av favvo-listan då hon bara är alldeles för falsk och desperat för att jag ska gilla det. Att dagarna i ända posa för paparazzis ihop med Spencer känns väl sådär?

Slut som artist...


Skulle inte ha något emot att bli lite uppassad just nu....


Jag är helt slut, i både huvudet och kroppen!
Att jobba 75 % plus att plugga på heltid var
jobbigare än vad jag hade trott!

Inatt satt jag uppe till 03.00 och skrev ett arbete,
sen gick jag upp vid 8.00 igen för att fortsätta!
Därefter blev det jobb och sen var det raka
vägen till skolan för en lektion!

Nu är jag äntligen hemma och ikväll tänker
jag inte ägna en enda tanke åt plugg.
Inte en enda pytteliten tanke!

Istället tänkte jag äta lite choklad och
bara vila och se på tv. Vardagslyx liksom!


Bai Ling

 

Även om Bai Ling ser helt galen ut utifrån en modesynvinkel så kan jag ändå inte låta bli att tycka att hon är rätt häftig! Lite Paris Hilton goes Japan typ! Jag skulle aldrig gå ut sådär, men Bai Ling kan!

Tävling - Vinnare


Nej, det är inte att alla har solglasögon på sig, att alla har anorexia eller att alla har It-väskor. Däremot är det en annan sak med väskorna, nämligen att dom är fake! Något som bara två stycken gissade på och vinnaren är Sophia! Grattis!

Outfit - Söndag


Är på jobbet nu och det känns riktigt konstigt att jobba en söndag, men jag jobbar bara 11-17 så det är inte så kämpigt iallafall. Ska egentligen helst vara helt svartklädd men lite färg piggar alltid upp!

  • Röd kjol / Filippa K
  • Svart linne / La Redoute
  • Skinnjacka / H&M
  • Skor / Wedins
  • Väska / Juicy Couture

Eye make-up

Kanske ingenting som passar till vardags men fortfarande riktigt läckert! Min favorit är bild nummer två med inslag av rosa, men även sminkningen med grönt i gillas skarpt! Ikväll nöjer jag mig med att sota ögonen, det funkar det också!


Luella

 

Luella kan verkligen det där med klänningar! Tänk vad enkelt det  vore att välja klänning inför kvällen om jag hade denna hängandes i garderoben. Precis som den ursnygga kjolen från Philip Lim så har även denna en riktigt markerad dragkedja bak vilket jag gillar. Priset för den ligger på närmare 10.000:- så jag nöjer mig med att titta!

Tävling!

image147

Okej boys and girls, nu tänkte jag ha min första tävling här fredagen till ära! Dessa fyra damer har någonting gemensamt på dessa bilder, något som kanske är lite otippat.

Kan ni gissa vad det är? Av dom som gissar rätt lottar jag fram en vinnare som vinner ett nagelkit från Scratch Nails! (Alla kommentarer måste godkännas innan dom visas.) Ni kan gissa fram till söndag 27 april kl. 00.00. Avslutad!

Outfit

image145

Måste säga att det var något varmt med skinnjacka så den åkte av efter ett tag, det var ännu varmare ute än vad jag hade tippat på! Men jag ska inte klaga!
  • Volangkjol / Topshop
  • Body / Gina Tricot
  • Skinnjacka / H&M
  • Skor / Wedins
  • Väska / Juicy Couture
  • Plus halsband från Asos och solglasögon från Carrera

Stan med mamma

image144

Kom precis hem efter en heldag på stan med världens bästa mamma! Har shoppat en hel del samt ätit en god lunch på Coffehouse by George där det blev toast med tomat, parmaskinka och cambozola. Jag är mycket nöjd med alla mina inköp och jag kom hem med bland annat två par skor,  fyra klänningar och en kappa/trench. Bilder kommer sen!

Dagen är extra härlig pga av vädret, riktigt sommarväder och man blir verkligen glad i hela kroppen!

Pink dress


I klänning från Pencey , ett par drömpumps från Christian Louboutin och en Birkin på armen så konstaterar jag än en gång att Victoria Beckham är totally fabolous! Hon börjar bli ett stående inslag i min blogg men det har hon gjort sig förtjänt av då jag älskar i stort sett allt hon tar på sig.

Böcker

image143

Passade på att handla lite roliga böcker förut då jag blivit helt inne i att göra massa gott i köket. Imorgon ska jag åka och handla på mig lite fina formar och dekorationer för jag tänkte baka massa cupcakes till helgen och kanske lite annat smått och gott också. Smoothies är ju en storfavorit och boken innehåller massvis med olika varianter - Allt från vanliga klassiker med jordgubbar till riktiga detox-smoothies. Brunch-boken kommer säkerligen också komma till användning när man vill bjuda på något litet och enkelt. Ett extra plus för att alla tre böcker innehåller massvis med härliga bilder!

Skirt with stars


Sommarens symbol är ju utan tvekan stjärnan och denna godbit finns hos Asos för 334:-. Det känns som om att det är dags för en ny beställning därifrån snart och då ska denna absolut åka ner i shoppingbagen. Jag har tidigare skrivit om denna klänning från samma ställe och jag kan fortfarande inte riktigt släppa den heller. Den kanske kan åka med så att jag är ordentligt uppgraderad på stjärnfronten!

Grillning


Ikväll passade vi på att styra upp årets första grillning eftersom vädret var så fint. Det blev kycklingfilé, paprika, lök och majs som serverades ihop med potatis och A's specialsås och sen glass till efterrätt. Riktigt, riktigt gott!
Ett litet steg närmare sommaren!

Var är mina skor?


Nu har det snart gått en månad sedan jag budade hem dessa från Ebay, och dom har fortfarande inte dykt upp. Jag har mailat säljaren men har inte fått något svar ännu så nu hoppas jag bara på att jag inte blivit blåst för jag orkar inte med en massa krångel med att kontakta Paypal för att få tillbaka pengar osv. Jag får väl ge det några dagar till. Men jag vill ju ha dom nu, på en gång!

Presenter

image142
Fick hem en liten present med posten innehållande saker från Hollywood Fashion Tape och Hanky Panky. Jag hade faktiskt inga Hanky-Pankys innan så det ska bli kul att se om dom är så himla sköna som alla säger att dom är. Lite Fashion Tape har man alltid användning för när man har diverse klänningar med jobbiga skärningar så det kommer säkerligen att användas. Annars är jag sjukt nöjd med min Freebra som jag fick på VeckoRevyns bloggmingel, en sjukt bra bra!

Miu Miu


Jag går in på MyTheresa flera gånger om dagen nu bara för att det finns så himla mycket fint. Nu senast har jag förälskat mig i den här väskan från Miu Miu. Cirka 7.900:- går den loss på så det är väl bara att börja spara!

Tuesday


Ännu en underbar solig dag som tyvärr måste tillbringas på nya jobbet. Fast jag ska inte klaga för mycket för jag trivs väldigt bra här. även om jag måste erkänna att solen utanför lockar lite mer. Idag jobbar jag till 18.00 så det blir inga soltimmar idag för min del, men jag hoppas att den stannar till torsdag och fredag för då är jag ledig!

Något som muntrar upp är ju att Ugly Betty börjar ikväll igen på 5:an. En av mina absoluta favoritserier som jag följt slaviskt sen första avsnittet. Ska försöka hinna med lite plugg ikväll också, om lite mer än en månad är alla kurser slut så det gäller att satsa järnet nu!

Ha en fin dag!  ♥

Kvällens

image140

Kom precis hem från bion och filmen var riktigt bra, helt i min smak. Man får liksom lust att själv lära sig att "räkna kort" och tömma krogarna här i stan på alla pengar dom har. Får drömma om det inatt!

På mig har jag iaf:
  • Blommig klänning / Gina Tricot
  • Skinnjacka / H&M
  • Bruna skinnstövlar / 2hand
  • Väska / Juicy Couture

Boots


Hittade dessa riktigt fina stövlar hos My Theresa, och dom är dessutom på rea! Dom kommer från Dolce & Gabbana och kostar ca 3.300:- (tidigare 10.000:-) inkl. frakt. Alla storlekar är slut förutom min så detta är ju ett typiskt såntdär "det betyder ju att jag måste köpa dom-ögonblick". Finns dom fortfarande kvar när min första lön trillar in så kanske!

Sunny Sunday


God Morgon!

Det är världens finaste väder ute och jag måste plugga och sen åka till jobbet. Där tänker jag iof bara stanna i cirka två timmar men ändå, jag är mycket hellre ute i solen!
Ikväll ska jag och A på bio och se 21, ska bli riktigt mysigt! Jag har inte varit på bio på evigheter så det är verkligen dags nu. Perfekt söndagssyssla!

Posers

image139

Jag och Lotti körde en helkväll igår hemma hos henne. Hon rev ut alla kläder ur garderoben i jakt på en outfit och jag provade alla kläder under tiden. Allt förevigades med hennes hi-tech kamera!

H&M Fall 2008

image138

En liten förhandstitt på H&M's höstkollektion för 2008 och än så länge ser det rätt lovande ut, även fast sommarkollektionerna alltid är favoriserade. Just nu vill man väl kanske inte snöa in sig alltför mycket på hösten men det är alltid kul att se vad som kommer att komma, speciellt om det ser fint ut - Som här!

Keep it short

Keep It Short
Photographer: Craig McDean
Fashion Editor: Tabitha Simmons
Model: Raquel Zimmerman
Hair: Eugene Souleiman
Makeup: Peter Phillips


Gårdagen

image136

  • Mönstrad kjol / H&M
  • Skinnjacka / H&M
  • Plus väska från Juicy Couture och skorna från Wedins

Oh no, M-K!

image135

Seriöst, jag blir nästan frustrerad! Vad har hon tagit på sig? Klänningen hade möjligen sett bättre ut om den var ett par storlekar mindre, men den där saken hon har runt huvudet finns det ingen godtagbar ursäkt för. Marc Jacobs sjönk i mina ögon efter den där grejen med sjalen, men att han dessutom designat ett hårband á la cykeldäck får honom att sjunka ännu längre ner mot botten. Uhhh....

Fashionfight

image134


Saana Lathan vs. Nicky Hilton i vit klänning från Jenny Haan.
 Vem bär den bäst? Jag röstar på Nicky!

Fullt upp...


Bild: Eric Broms / lundlund

Tänkte att jag skulle ge ifrån mig ett litet livstecken bara. Jag har haft fullt upp de senaste dagarna med både nya jobbet och massor av plugg. Klockan 14.00 idag har jag matteprov så nu ska jag råplugga inför det i ett par timmar! Sen har jag två andra inlämningsuppgifter att styra upp innan kvällen så vi får se om det blir något mer bloggande idag - Annars får det bli i helgen, massor!

Men men, ni kan väl hålla tummen för mig klockan 14.00? ♥

2 nya

image133

Slog till på dessa riktigt fina klänningar från Gina Tricot idag. Skulle bara in och kika en snabbis och kunde inte motstå dom helt enkelt. Köpte även lite annat smått och gått i klädväg, bilder kommer imorgon!

Marimekko

Jag var inne på H&M igår för att kika om det fanns några Marimekko-plagg kvar - Det fanns det! Det verkar inte ha varit någon rusning efter kollektionen direkt för det fanns massor av plagg kvar. Jag hängde undan klänningen på bilden tills idag för att jag var lite osäker på om jag ville ha den eller inte, men jag tror att den får följa med hem. Den gör sig nog bra ihop med solbrännan i sommar tror jag. I övrigt fanns det ingenting som var sådär superfint direkt, men jag funderar på att slå till på en body också, om dom går att ha under en kjol. Vi får se!

I got it!


Fotograf: Oskar Falk/Lundlund.com

Jag fick veta igår att jag fick jobbet jag var på interjvu för i förra veckan - Och jag tackade ja. Jag sa att jag fortfarande hade mycket i skolan osv. men det skulle förmodligen gå att ordna iallafall. Ska iväg och träffa han som har hand om det senare idag och se hur vi ska lägga upp det. Det är ett butiksjobb, tyvärr ingen klädaffär men man måste ju börja någonstans!

Gabyposh

image132

Franska modellen Gabriel har gjort en egen liten version av Victoria Beckhams kampanjbilder för Marc Jacobs och jag måste säga att jag älskar dom. Så galet fula så det är inte klokt och att se ett par håriga mansben med röda pumps sticka upp ur en Marc Jacobs-påse är bara så konstigt att det blir roligt. Inte så stylish kanske, men jag gillar det ändå!

Emilio

image131

Det var ett tag sedan han var med i bloggen så jag tänkte att det var dags att han fick vara med nu. Han är fortfarande pytteliten, det enda som växer så att det märks är hans ben så han har blivit lite högre nu än för några veckor sedan. Han är snart 5 månader nu och har redan satt igång med en fotbollskarriär, inte illa.

The Hills

image130


God Morgon! ♥

Jag har varit uppe ett tag för att göra klart och skicka in ett arbete, och snart ska jag ta tag i en engelska-uppgift som skulle varit inne igår. Då satt jag dock med en uppgift i "Digital Modeskiss" i 6 timmar så därefter var jag helt slut (01.30 inatt).
Men innan det blir något pluggande ska jag äta frukost och kolla på första säsongen av The Hills som jag precis fått ner. En bra start på veckan!

Hippierufs

image127

Om bara mitt hår kunde växa lite till så kan jag också ha sånthär snyggt hippierufs, jättefint! Suck...ena sekunden vill jag klippa mig igen och i nästa så vill jag ha tillbaka mitt långa hår. Att man aldrig kan bestämma sig...

Lulu

image126

En av bloggarna jag besöker ofta är Lulu som har bloggen Everybody is ugly. Outfiten ovan är en riktig fullträff - Jeansshorts ihop med svarta strumpbyxor kan verkligen bli en grym kombo. Sen verkar hon ha hittat den perfekta svarta kavajen också, lyckost!

Hon klär sig för övrigt riktigt coolt och tar ut svängarna på ett bra plan. I like!

Outfit ID

image125

Lika tjusig som alltid i galet fin klänning från Marc Jacobs senaste resort-kollektion. Nästan alla klänningar hon synts i den senaste tiden har varit MJ, men det är väl å andra sidan inte så konstigt eftersom hon frontar hans kampanj just nu. Väskan från Miu Miu är en riktig dröm den med, även om jag hellre skulle vilja ha den i  rosa.

Trött, trött, trött...

Jag är inte riktigt på topp idag då jag bara sovit 3 timmar inatt och är helt sjukt trött. Ska sätta på en film och försöka sova en stund så kanske jag kan göra comeback senare idag. Hoppas det!

Hoppas alla har en fin lördag!  ♥

What to do?


Idag väntar både jag och A på besked från ett jobb som vi båda var på intervju för tidigare i veckan. Om nu någon av oss får det så hoppas jag mest på att det blir han, då jag faktiskt fortfarande pluggar och han gör ingenting för tillfället. Om jag nu skulle få det funderar jag ändå på att tacka nej och hoppas på att A står som nästa val, men man vet ju aldrig. Svårt!

My Louboutins


Jag kände inte att bilderna jag tog gjorde dom rättvisa så jag drog på mig dom och gick en liten catwalk istället. Klacken är inte alls sådär brutalt hög som på många andra av hans skor och modellen är också lite annorlunda. Men jag kan enkelt säga att det är bland dom skönaste pumps jag någonsin haft på mig!

Make-up

image123

Har precis varit inne på Eleven och spanat in smink i säkert en halvtimme. Jag kan ju inte direkt säga att alla söta förpackningar dämpar köpsuget, snarare tvärtom. Principessa kan det där med förpackningar, Too faced också för att nämna några.
Det svåra är ju bara att välja vad man egentligen behöver i skönhetsdjungeln, det finns ju så himla mycket!

Tips om bra skönhetsprodukter som är värda att prova mottages tacksamt! Allt från smink till schampoo och hudkrämer!  Bring it on!

YSL Tribute



Tänk vad underbart det skulle vara att få ha ett par YSL Tributes i skohyllan. Skorna finns i alla möjliga olika utföranden och kostar runt 4000:-/paret. Nu när jag har mina Louboutins så kanske jag ska slå till på ett par YSL nästa gång då, när nu det blir.

GoJane har också knock-offs som faktiskt inte är så dumma heller, och priset för dessa ligger på runt 120:- + frakt. Lite mer överkomligt!

Haircut

image122

Jag har lust att gå till frissan och klippa mitt hår ännu mer á la Victoria Beckham (fast med snedlugg). Det som behövs är nog att klippa upp det lite mer bak då det har växt ut så himla fort och det är svårt att få volym på det. Ibland får jag lust att färga håret mörkt också, har varit mörkhårig flera gånger tidigare, men till våren och sommaren så är jag hellre blond - så kanske kan bli brunett ett tag i höst isället?

Marimekko



Idag släpps Marimekko-plaggen på H&M och jag tänkte kika förbi för att se om det är något att ha. Utifrån dom bilder jag har sett så verkar det inte speciellt spännande, men man vet ju aldrig....

Någon som hittat nåt fint?

Topshop-dress


Bild: Fashiontoast

Jag letade efter den här klänningen när jag skulle beställa kjolen från Topshop, men den fanns inte. Såklart! Jag är lite inne i plagg med stora dragkedjor just nu. Först var det Audrinas underbara kjol från Phillip Lim och nu den här, och inget av plaggen kommer jag få. Jakten får gå vidare...

Converse + LV


Vad blir det om man korsar Louis Vuitton med ett par Converse? Svaret är skorna ovan som Sofi slagit till på. Först var jag lite tveksam men jag tror faktiskt att jag gillar dom, kanske med en annan färg på skosnörena? Fast det blir nog inga för min del, först och främst ska jag köpa ett par vanliga vita innan det blir tal om några hi-tech med Louis Vuitton-logga!

I see stars


Åh, jag vill så gärna bara klicka hem den här godbiten - Men jag får inte. Jag ska hålla mitt shoppingsug i schack nu, iallafall några veckor till för det har blivit på tok för mycket på den fronten. Jag upptäckte ju hur lätt Ebay var att handla på och vips så flög tusenlapparna iväg så nu får det vara nog....

Lördag

image121

Att fota med mobilen blir sällan bra men eftersom digitalkameran har havererat så hade jag inget annat val. Lördagskvällen började med födelsedagsmiddag hos Rooni och följdes av diverse andra förfester och sen var krogen inplanerad. Tyvärr slutade min kväll tidigare än tänkt då jag inte mådde speciellt bra, men jag hade supertrevligt iallfall - så länge det varade!

  • Klänning / Asos
  • Skor / Wedins

Being taller than your boyfriend...

image120
Både Bronx och Wedins har använt sig av detta budskap på sina skokartonger. Lite extra kul för mig eftersom jag alltid blir längre än min pojkvän så fort jag tar på mig klackar, då vi är nästan exakt lika långa utan skor. Nu är vi sooo today!

Style battle: Ashley vs. Mary-Kate


Byxdressen är ju faktiskt inte speciellt snygg i sig, men ändå har båda systrarna Olsen synts i den. Så vem ser bäst ut i den då? Jag röstar på Ashley!

Onödig designerpryl 1

image119

Vad sägs om ett Monopol-spel från Juicy Couture?

Style by Kling

image118


Jag gillar Elin Kling. Hon får oftast till riktigt fina outfits, oavsett om det är till vardags eller en utekväll. Detta kollage är bara helt, totalt, jättehärligt! Tänk vad många olika poser det finns...

Bild: Style by Kling

Lackat


Alexander McQueen 2005

Idag dök äntligen mina lacktights från American Apparel upp så nu slipper jag leta mera då ingen affär verkar ha kvar dom längre. Mina förra försvann spårlöst och jag är inte riktigt redo att ge upp lacktrenden än. Nu slipper jag det!

Förlåt...


Det rycker i mina styling-nerver. Jag vill inte vara elak men hur tusan ser tjejen ut? Det finns säkert någon som tycker att detta är attraktivt men jag gör det då inte...Make-up overload och hår som är så blonderat att det nästan ramlar av har aldrig varit min grej riktigt...

Liza kommenterade häromdagen att jag såg ut som en fjortis, nu är jag faktiskt nyfiken på vad du tycker om detta? På riktigt!

Någon gång kan man väl få vara lite kritisk till hur andra ser ut? Jag kände för att vara det just nu...

Monday

image117

Måndag igen - Ny vecka, nya tag! Var uppe med tuppen imorse och åkte och tränade och nu håller jag på att ladda över lite nya låtar till mobilen för snart ska jag upp till Karlslund och gå/jogga en runda också innan jag ska iväg på mattelektion ikväll. Har hunnit med att plugga lite också så känner mig riktigt duktig idag på alla sätt och vis!

Helgen har varit riktigt trevlig den också med både myskväll och utekväll, mer om det sen.
Nu ska jag ut och röra på fläsket, snart är det sommar!

Dr. Martens

image116

Dr.Martens gör ju faktiskt inte bara klumpiga kängor utan även riktigt läckra lackboots. Dessa skådades på någon trendig tjejs fossingar under modeveckan i Paris för ett tag sedan. Jag fick ett par gröna Dr.Martens kängor med gula sömmar av mamma när jag var runt 11 år, och jag tror att dom användes max en gång. Varför valde jag just gröna liksom? Det var kanske häftigt på den tiden...Nu vill jag hellre ha ett par i svart lack!

Mary-Kate

image115

Mary-Kate Olsen i svart jumpsuit med neonrosa skärp? Hiss eller Diss?

Jag säger Diss!

Nu är dom mina!

image114

Nu är dom underbara skorna mina på riktigt så nu är det bara att vänta på att brevbäraren ska plinga på dörren nästa vecka. Då återstår bara att se så att dom passar också, men jag tog en strl 6 (amerikansk) och det brukar passa fint så förhoppningsvis är dessa inget undantag på den fronten. Jag vill inte veta hur mycket jag spenderat på skor dom senaste veckorna nu, jag har nog köpt fem par - varav ett par var Louboutin. Köpstopp på skofronten nu!

It's official

image111

Jag ska öppna en webshop! Efter år av tankar och idéer har jag nu gjort slag i saken så nu ska det hända grejer. När allting är färdigt vet jag däremot inte, men den som väntar på något gott...

Shopping


Kom nyss hem efter en shoppingdag på stan med Maria och sen Marieberg med A. Skulle egentligen bara köpt  födelsedagspresenter till två kompisar men det blev samtidigt två klänningar, en sjal, ett par träningsbyxor och en ny mobil till mig själv.
Nu närmast blir det middag här hemma och resten kvällen är oplanerad än så länge men förhoppningsvis dyker det upp något roligt. Måste iallafall se Talang på tv4 klockan 20.00, det får inte missas!

Vad gör ni ikväll?

The floral skirt

image110

Klick, klick, klick - Och så var Topshops fina kjol på väg hem till mig!

Be mine

image109

Jag planerar att ha dessa i min ägo inom en snar framtid, hur underbara som helst! Älskar modellen, älskar spännena och jag älskar färgen. Kommer passa utmärkt både till svarta stumpbyxor nu och senare till bara ben. Snart ska ni bli mina!

Sur la route

Sur la route
Vogue UK april 2008
Photographed by: Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin
Styled by: Emmanuelle Alt
Model: Kate Moss



bracelets


Riktigt tjusiga armband i svart och hallonrött som blir perfekta att blanda. Dessa finns på Lindex och kostar 59:-/st. Jag har verkligen på tok för få armband så tänkte köpa upp mig lite på den fronten inför våren, dessa kan ju bli en bra början på armbandsshoppingen.

Nix

image108

Nix Pix, den är och förblir slut överallt i den här stan - Då får det vara. Det kommer ändå betyda att varenda fjårtis kommer traska runt i den till våren och jag känner inte att jag vill kunna kopplas ihop med dom på något sätt.

COMME DES GARÇONS


Ur H&M's pressrelease:

"Comme des Garçons grundare och chefsdesigner Rei Kawakubo skapar höstens gästdesignerkollektion på H&M. Rei Kawakubo, som är känd och beundrad för sin kreativitet och konstnärlighet, kommer att designa en dam- och en herrkollektion samt utvalda barnplagg. I kollektionen ingår också accessoarer och en exklusiv unisexparfym.

Comme des Garçons Ltd grundades 1973 som ett företag baserat på kreativitet och originalitet. Comme des Garçons ligger alltid i framkant inom mode och accepterar aldrig status quo. Idag finns 14 olika märken, med cirka 700 anställda och butiker i över 25 länder.

Världslanseringen av kollektionen kommer att äga rum i samband med öppningen av H&M:s andra butik i Tokyo, Japan, i början av november. Lansering för övriga H&M-marknader är några dagar senare."

Det känns som om detta kommer att bli det mest udda designersamarbetet H&M gjort hittills, Commme des Garçons kreationer är ju inte direkt kända för att vara diskreta. Även fast deras kollektioner sticker ut rejält från mängden så har märket aldrig varit någon storfavorit i mina ögon, men tonas det ner lite så tror jag ändå att detta kan bli en lyckad kollektion att se fram emot november.


Outfit - Torsdag

image107
Har varit och tränat och nu bär det iväg igen på diverse ärenden. Dom håller på att lägga nytt golv i lägenheten ovanför oss så det känns som om att jag bor mitt i en byggarbetsplats just nu, inte helt kul.
  • Vit klänning / Cubus
  • Skinnjacka / H&M
  • Skor / Wedins

Den som inga byxor har...

image106

Det finns nog ingen annan på denna jord förutom perfektionen själv, Gisele Bundchen, som kan bära upp dessa shorts. Mario Testino ska ta bilderna och vi får väl se vilken modetidning Gisele kommer att flasha bakdelen i.

 Any guesses?

Örebro modevecka


Bild: orebroguiden.se

Satt och skummade igenom lite bilder från modevisningen som hölls under Örebros s.k modevecka och allt jag kan säga är att den stylisten borde få sparken. Nu!

Puff


Undra om kjolen är sådär puffig på riktigt?
 Hur som helst kostar skönheten 6 kronor, jaa 6 kronor.! Bara på Ebay!

Jakten fortsätter...

Den blommiga jackan var slut igår när jag var i en av Ginas butiker. Nu har jag två butiker kvar att kika i, finns den inte där heller kanske jag ska vara glad att slippa gå runt i samma jacka som resten av stan...


Outfit for tonight

image105

Bestämde mig för att ge mig själv ett långt naturligt(?) hårsvall för en stund med hjälp av mina otroliga photoshop-skills....
Det blev en kort sväng ute och nu är jag hemma igen och sitter och dricker jordgubbsmilkshake, galet gott!
  • Klänning / Gina Tricot
  • Skinnjacka / H&M
  • Väska / Juicy Couture
  • Pumps / Christian Louboutin
  • Jordgubbsmilkshake / McDonalds
  • Rött snöre till mobilen / Sony Ericsson

Audrina

image104

I love the skirt! Audrinas underbara kjol från Phillip Lim är helt underbar. Den stora dragkedjan bak är pricken över i och den skulle göra sig riktigt bra i min vårgarderob. Prislappen är dessvärre inte lika rolig - 351 Euro. Om mina sömnadsskills skulle vara lite bättre hade jag försökt mig på att göra en egen, men jag ska nog tjata på mamma istället.

Tanning

image103

Jag har provat hur många olika varianter av brun-utan-sol som helst men denna är min absoluta favorit hittills. Märket heter Sexy Hair och finns oftast att köpa på hårsalonger. Sprayen är brun så man ser enkelt var man missat och den är lätt att jämna ut. Dessutom blir man brun (inte orange) och på 5 minuter har man en bränna som ser ut att komma från 2 veckor utomlands. Jag har ändå inte vågat prova att ha den i ansiktet, där kör jag fortfarande på bus-servetter eller min andra spray från Intelitan när jag känner mig blek. Jag minns inte priset just nu men jag skulle gissa på runt 200:-. Köp!

Breakfast

image102

Laxsmörgåsar till frukost är ingen dålig början på onsdagen. Ska hoppa in i duschen nu och sen bär det av upp på stan en sväng. Ska åka och hämta två paket som kommit också, spännande! På stan blir det shopping för hela slanten!

Flower jacket


Första gången jag såg den var min första tanke att Gina Tricot bara härmat Minimarket, men nu känner jag faktiskt att jag vill ha denna. Ska på stan senare så då ska kika in i någon av deras butiker här och se om det kanske finns någon kvar till mig...

Miranda Kerr

image100

Är det någon modell som kan klä sig tjusigt så är det Miranda Kerr. Att hon dessutom är söt som socker gör det bara ännu lättare att gilla henne. Very Stylish!

image101

Gladiator

Jag ska lätt satsa på ett, eller flera, par till våren. Ska du?


Gotland

image99


Även om ingenting slår Gotland på sommaren så var det riktigt mysigt att vara där över påsken också. Tyvärr blev jag sjuk på påskafton och låg i sängen i stort sett hela dagen men för övrigt så var det en toppenresa. Nästa resa blir i juli, can't wait!

Two dresses

image96

Två klänningar som jag fyndade på Ebay dök upp igår. I like them both!

Minnetonka

Slog till på ett par höga Minnetonkas i brunt och jag tänkte klicka hem ett par låga också som kanske är lite mer användbara. Nu börjar ju våren sakta men säkert komma så äntligen finns det läge att använda skor som dessa då materialet inte är helt rätt för slaskigt vinterväder. Frågan är om det ska bli ett par svarta eller bruna nästa gång?


RSS 2.0