Sur på Paypal.....

Tidigare idag skulle jag betala en sak jag vann på Ebay och såklart använder jag Paypal. I 20 minuter försökte jag, men hela tiden fick jag upp ett felmedelande om att min adress inte matchade med kreditkortet. Även fast jag ändrade och kopplade kortet till adressen så var det samma sak, tillslut gav jag upp.

Men NU när jag kollar min bank så har jag betalat den där jäkla auktionen 3 gånger! Bravo Paypal, tack för den! Förhoppningsvis är säljaren vettig och betalar tillbaka den överflödiga summan utan problem, massa krångel orkar jag bara inte med....


Forever 21

image59

Jag tror att det blir detta som får komma hem till mig, helt tokbilligt är det ju! Måste kolla vad frakten blir nu, och ev. tullavgift tillkommer väl också? Dom röda skorna kostar bara 22 dollar, alltså ca 140 pix! Dom finns bara kvar i små storlekar (35,5 & 36) så passa på!

. $ $ $ $


Jag vet inte om det bara är jag som plöjer igenom Ebay och andra amerikanska shoppingsiter nu när dollarn är så låg, det är nu det är dags att fynda mina vänner!

Satt och kollade på Ebay hela kvällen igår och har en hel del fint på minneslistan som jag ska försöka lägga vantarna på. Just nu är jag lite inne på att beställa från Forever 21 som äntligen shippar till Sverige!

Snacka om shoppinglycka!

Dåligt och Bra

Dåligt: Jag fick klaustrofobi-attack på svenskan och var tungen att gå ut. Pallar inte att sitta i ett rum som är längst in och längst ner i en byggnad, plus att rummet har galler för fönsterna. Som gjort för panik!

Bra: Jag fick VG på min novell och MVG på både mitt referat och min reflektion på en text. Yes!

Bild: LundLund

To do-list

Har fullt upp resten av veckan så det kommer bli stressigt som tusan. Det gäller bara att prioritera det viktigaste (läs:plugg) först, något som är lättare sagt än gjort då det finns så mycket annat att göra...

Torsdag: Lära mig Illustrator och få ihop en mini-kollektion med kläder, skriva en diskussionsuppgift till samhällskunskapen, packa upp mera kläder, svenska-lektion.

Fredag: Fortsätta med Illustrator, skriva en grej till engelskan, gå på inflyttningsfest.

Lördag: Packa upp kläder och städa, åka till Ikea. Därefter blir det middag, schlager och party!

Söndag: Skicka in två arbeten och sen bara lata mig! Ska försöka komma iväg på en långpromenad!

Ashley Olsen in denim

image58

En hel jeansoutfit lyckas sällan, speciellt inte om den är i två olika färger, men om någon kan komma undan med det så är det såklart Ashley Olsen. En ljus jeansskjorta eller jeansjacka känns fint till våren och inte speciellt svårt att hitta ute i butikerna heller!

Sex & The City trailer



Nu är det bara evigheter kvar tills filmen kommer...

Parkas

image57























Hittade en riktigt fin parkas från Vila som jag är lite sugen på, behöver lite nya jackor till våren. Hoppas den går att få tag på här i Örebro, vi har iallafall två butiker som har Vila i sortimentet så förhoppningsvis dyker denna upp där. Priset är 399:- , helt överkomligt med andra ord!

Brown Boots



Jag vill ha ett par bruna  högklackade stövlar!

Kvällen


Världens längsta arm?


Min söta karl står i köket och ordnar middag samtidigt som jag sitter här och laddar ner filmer. Jag har bestämt att vi ska kika på Ciao Bella (karln har ingen talan idag) och efter det gissar jag att jag kommer somna. Har pysslat med att packa upp kläder ur alla miljarder kassar i sovrummet och det tar på krafterna vill jag lova...

Rachel Bilson - Nylon march 2008

image56




Helt. Sjukt. Söt.

Can't get enough

Sjukt snygga stövletter i skinn, helt förälskad.

Syster köper ofta skor på internet - Skorna är ofta för små - Jag provar dom  istället - Dom passar mig perfekt - Jag tar dom!  Dessa vet jag dock inte om jag får behålla eftersom syster hoppas på att dom ska töjas ut lite när jag använder dom. Det hoppas inte jag att dom gör...

Tummen ner för Subway

Flera av mina vänner har hypat det där Subway i flera månader men jag har ändå inte provat. Vi var inne i somras, men vände lika fort igen för det såg så sjabbigt ut.
Idag kom mamma förbi med en Subway-macka med rostbiff till mig men tyvärr alltså, den kan ha varit en av dom äckligaste mackorna jag smakat på. En kletig baguette med nån äcklig ost, ihopslängda grönsaker och rostbiff som smakade nada. Mina vänner, ni får ha Subway för er själva!



Önskeoutfit


Att få gå ut en kväll iklädd detta skulle göra mig lycklig, helt sjukt lycklig. Klänningen från Marchesa är en riktig dröm, synd bara att den går loss på nästan 30.000:-. Ett par Louboutins ska jag köpa en dag, men än så länge drömmer jag om dom....

Bilder: Net-a-porter

Victoria Silvstedt - Sisters Spring 2008


Victoria Silvstedt är än en gång modell för Sisters. Jag har inte varit speciellt förtjust i bilderna tidigare år, men nu är det iallafall på väg åt rätt håll. Lite mer stil och lite mer genomtänkt, även om Vickan fortfarande ser ut som en man...

by Lauren Conrad



Årets Modeikon Lauren Conrad har som bekant ett eget klädmärke också, och här ovan är några plagg från vårkollektionen för 2008 - Väldigt basic och inte speciellt roligt. Klänningen nere till höger är rätt fin men i övrigt är jag inte direkt imponerad, kollektionen är typ lika tråkig som Lauren själv.

Red at the Oscars


Röd var utan tvekan färgen för kvällen när Oscarsgalan hade 80-årsjubileum inatt. Min favorit är Heidi Klum tätt följd av Katherine Heigl. Heidi's Galliano-klänning kan man vinna i samband med Coca Colas Womens heart health-kampanj, läs mer om det här.

The Dresses:

Helen Mirren - George Chakra
Anne Hathaway - Marchesa
Heidi Klum - John Galliano
Katherine Heigl - Escada
Miley Cyrus - Valentino

Måndag


Gick upp tidigt för att göra klart ett arbete till svenskan som skulle skickas in nu på morgonen. Nu har jag bråttom iväg till veterinären - Emilio ska vaccineras. Efter det ska jag hem igen och sätta igång med att rita upp en liten minikollektion med kläder som jag också har i uppgift. Och ikväll har jag mattelektion. Puh, fullt upp!

The Oscars...

Jag tänkte precis ge upp för ikväll och gå och lägga mig när jag ser att bilder från Oscarsgalan börjar droppa in, då var det bara att tänka om. Jag får däremot se hur länge jag orkar. än så länge är det inga intressant människor som dykt upp så dröjer dom för länge så väntar jag tills imorgon....

Nu dök iof en grymt vacker Heidi Klum upp i en röd Galliano-klänning, det tar sig. Måste nog stanna uppe lite till!














Eau de rose

Jag trodde inte att jag gillade Sasha Pivovarova men efter dessa bilder så har jag ändrat mig. Stunning!




Sequins


Jag äger ännu inte ett enda par Converse, men dessa skulle jag absolut kunna tänka mig - Riktigt fräna! Jag använder iof sällan sneakers och liknande men dessa skulle vara fina att bara ha i skogarderoben...

Choklad + Banan?

image55


A kom hem med någon ny läsk med smak av choklad och banan, och drickan är grön? Det låter inte som någon höjdare men jag måste smaka. Återkommer med ett utlåtande....


Update: F r u k t a n s v ä r d!


Hiss eller Diss?

image54






Kikade på lite vimmelbilder på Stureplan och fick syn på annars så fina Stephanie Strauch. Gillar absolut det våfflade håret men det där hårbandet går inte hem hos mig. I mina ögon ser det ut som en sovmask som blivit kvarglömd...

Diss för mig, vad säger ni?

















Fredagkväll

image53

Det blev en liten oplanerad utgång igår som innehöll förfest, fest och efterfest. Fredagen är väl inte den bästa dagen för party men trots det så hade vi riktigt trevligt. På något sätt har jag bytt bort mitt armband mot en klocka med en killkompis så mitt mission idag är att få tillbaka det. Jag kom hem 5 imorse och har inte sovit alltför mycket så jag vet inte hur jag ska orka med en inflyttningsfest ikväll. Men allt går ju om man vill!

Plugghäst!

Jag är lite frånvarande idag pga av massvis av plugg. Just nu skriver jag min första diskussionsuppgift om globaliseringen, rätt tråkigt men ändå ganska intressant. Därefter har jag en text att läsa innan jag ska klä på mig, åka och köpa födelsedagspresent och sen vidare på kalas.

Hoppas alla har en fin fredag! ♥ ♥ ♥

Summer

Hur lång tid är det kvar till sommaren? Jag vill kunna använda solglasögon, kunna ha klänning utan tights under, kunna gå på stan och äta glass i solen och jag vill åka till Gotland - Paradiset på sommaren!


Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa senaste numret av Glamour som ramlade ner i brevlådan idag, sen är det film och därefter sovdags. Imorgon är det plugga, shopping och födelsedagskalas som gäller!

Natti! ♥










Flowerdress

Ursöt klänning med blommor som är som en dröm till våren.
 Finns hos Vero Moda för 360:- pix!

Models style


Stockholm Streetstyle, The Sartorialist och Facehunter i all ära, men just nu är det roligast att kika på hur alla modeller klär sig privat. Det kan iof inte vara speciellt svårt att klä sig snyggt när man dagligen är omringad av mode och massor av gratiskläder, men lite känsla för stil har dom allt själva!

Okej då...



Även fast jag är sur på Marc Jacobs just nu så måste jag ändå hylla dessa kampanjbilder.
Fast det är ju Victoria's förtjänst!

Äntligen


Äntligen är dessa böcker på väg hem till mig! Det fick bli Bokus som även bjuder på fri frakt om man beställer för över 400:-.

Jag är ändå lite nyfiken på att prova på Skinny Bitch-dieten, om bara för en vecka eller så....

Marc the Pirate

image52

Ja, vad säger man? Det är iallafall inte inspiration Marc Jacobs sysslar med, det är rent plagiat. Jag trodde att sådan verksamhet endast höll till i sunkiga fabriker i Thailand och liknande, han kanske skulle flytta sina business dit ner och utbyta tips och idéer med dom som har stor erfarenhet av sånt här? Jag har länge varit emot kopior av alla dess slag men jag trodde aldrig att en av våra största modeskapare också skulle sjunka så lågt.

Shame on you Mr.Jacobs!

Dopp Dopp

image51

Riktigt fina doppmönstrade t-shirtklänningar från La Redoute som är perfekta till våren. Gillar den vida halsringningen och extra plus för att dom har fickor i sidorna. Priset är 119:- och du hittar dom här.

Outfit


Många tycker jag är för dålig på att lägga upp dagens outfit har jag märkt så jag ska försöka skärpa mig på den punkten. Ska ut och gå en sväng med Emilio nu och sen upp på stan en vända och köpa lite smått och gott.

  • Oversizeskjorta / Marknadsfynd
  • Tights / Gina Tricot
  • Stövlar med snörning bak / 2hand
  • Örhängen / Bamboo
  • Väska / Louis Vuitton Speedy

Lunch

Åt precis en god tacos-lunch och bläddrade igenom nya numret av Sofis Mode. Fick syn på den rosa kjolen från H&M som jag måste få tag på, hoppas den dyker upp i butiken i Örebro. Det är inte mycket jag vill ha som brukar finnas här men någon gång måste man ju har lite tur...

Hot Pink Sneakers


Hur läckert vore det inte med ett par ceriserosa sneakers till våren? Att gå ut och gå dom där långpromenaderna jag lovar mig själv hela tiden skulle kanske kännas lite mer lockande om jag hade dessa att gå i, eller vad tror ni? Ett extra plus är att dom bara kostar 299 pixDin Sko och om du blir medlem här så får du dessutom 20% rabatt på valfri vara i deras butiker. A Must Have!

Budget-toppar


Gina Tricot har massor av fina toppar med olika tryck för bara 99:-/st. Förutom dom på bilden hittade jag en hel del andra söta färger som passar bra till våren. Bra budettips!

Lindsay Monroe


Lindsay Lohan á la Marilyn Monroe pryder både omslaget och flera sidor inne i New York Magazines senaste nummer, bilderna är dessutom fotograferade av samma fotograf som tog originalbilderna på Marilyn - Bert Stern.
Nu har jag valt att inte publicera dom mest vågade bilderna, dom som också är mest tacky och inte vackra alls. Skulle ni vilja se resten så finns dom här. Om jag vore Bert Stern skulle jag aldrig ta på mig uppdraget att återuppleva Marilyn genom dessa foton på Lindsay, men det är ju bara jag...

There's no such thing as Marilyn Monroe




Vad säger ni? Kopian Lindsay Lohan eller originalet Marilyn Monroe?

Disney

Jag verkar inte vara ensam om att vilja ha Mimmi Pigg-linnet från H&M. Jag läste hos Frida att det tyvärr inte kommer i butik förrän vecka 15, alltså om ca 1,5 månad, men då får man stå redo med 98:- så får man förhoppningsvis ett exemplar med sig hem. Den som väntar på något gott...

Nicole Richie year 2005


Att Rachel Zoe gjorde ett bra jobb med Nicole Richie's stilkänsla är det väl ingen som kan säga emot. Jag hoppas att den känslan finns kvar i sommar så att vi får se mer fina kombinationer á la 2005. När jag ser dessa bilder längtar jag ännu mer efter sommaren, just nu känns den alldeles för långt borta...








Hur kunde jag?


5:an visade ELLE-galan klockan 19.00, såg jag den? NEJ! Jag som har väntat sålänge och så glömmer jag totalt bort att den var idag, jag skyller på sömnbristen. Någon som vet om det går i repris, och isåfall när?

Kryssnings-outfit



Borta bra men hemma bäst! Jag är fortfarande sjukt trött då det har blivit väldigt lite sömn, men å andra sidan så hade vi en riktigt kul resa. Klänningen är från H&M (samma som jag hade på nyår) och skorna kommer från Asos, plus guldhjärta runt halsen och örhängen från Bamboo. Dagen efter spenderades i rosa mysdress, vad annars?

The lost picture



En av bilderna som togs inför Victoria- och David Beckhams editorial i W. Varför den inte kom med i tidningen är en gåta, stupid!

Ciao bellas


Har stressat sönder mig hela dagen men nu är jag äntligen på G. Vi ses imorgon, nu är det kryssning som gäller!

Hoppas alla får en trevlig fredagkväll! ♥

Streetstyle



.INSPIRATION.

Red



Måste ju ha lite kärlekstema när det är Alla <3 dag!

♥ Klänning - Jill Stuart
♥ Klänning - Rachel Roy
♥ Klänning med hjärtan - Issa
♥ Röd kjol - Miu Miu
♥ Skor - Carvela
♥ Solglasögon - Ray Ban
♥ Manschettknappar - Simon Carter
♥ Väska - Loungefly

Personligen är jag helt kär i alla 3 klänningarna, och ett par röda Ray Ban's står fortfarande på önskelistan, även om dom börjar bli lite uttjatade. Skorna är ju också fina, och väskan, och kjolen...

Det värmer

Expressen-bloggaren Sara har utsett 10 läsvärda Örebrobloggar och jag blev faktiskt lite förvånad när jag hittade mig själv på listan.
Det är kul att lyckas få någon som inte gillar modebloggar att gilla min blogg.

Tack söta du!

Baby covers


Senast Christina Aguilera syntes på ett omslag var på Marie Claire's januarinummer, och då låg Max fortfarande i magen. Nu syns Christina på People Magazine's omslag med Max i famnen och frågan är ju då vilket omslag som är finast?

Eftersom jag tycker att bilden på Christina som gravid är bland det mest tacky jag sett så går min röst till det nya omslaget...

Vad tycker ni?

Agyness Deyn


Modellen Agyness Deyn dök upp på gårdagens Elle Style Awards i en outfit som bara skriker "Frankie says relax". Personligen har jag svårt för Agyness, hon är bara lite för mycket på alla sätt och vis, även om hon ändå kan vara rätt cool ibland...

Mischa


    
Jag får löjligt stora vårkänslor av Mischas outfit och jag längtar verkligen
efter att kunna börja använda solglasögon igen. Ge mig klänningen och
väska också tack!

Inga böcker...

Var en sväng på Marieberg igår och kikade in på Bokia i jakt på någon av dessa tre böcker, dom hade inte en enda. Det verkar vara internet som gäller om jag ska lyckas få tag i dom - Bokus brukar vara min räddning!

3 luras

Fick min faktura från 3 idag och ser helt plötsligt att jag ska betala för mobil-tv, något som jag aldrig beställt. Däremot fick jag ett sms för 3 månader sedan om att "den begärda tjänsten är nu aktiv på din mobil" och därefter ringde jag 3 och frågade vad det var och fick då till svar att jag fått gratis mobil-tv i 3 månader av dom. Att det därefter började kosta pengar sa hon ingenting om, och jag har inte ens använt mobil-tv en endaste gång. Vad ska jag med det till?

När jag nu ringer säger den osäkra killen på kundservice att det var gratis i 3 månader men att det nu börjar kosta, men att han tar bort tjänsten på en gång, utan uppsägningstid. Jag frågar sedan vad jag ska göra med min faktura och då säger han att jag måste betala för tv-tjänsten den här månaden.
I vanliga fall hade jag nog bara sagt "jaha, aja..tack så mkt", men jag är glad att jag stod på mig för en gångs skull och krävde att han skulle ta bort den kostnaden för att jag inte tänkte betala för något som jag inte beställt utan som dom lurat på mig. Visst, det handlade inte om mycket pengar (ca 80:-) men det är en principsak. Men det fungerade, han krediterade den summan åt mig och önskade mig en fortsatt trevlig dag. Mm, tack detsamma!

Kryssning


På fredag åker jag på en liten 24-timmars kryssning mellan  Stockholm & Mariehamn. Sådana där kryssningar är ju alltid en klass för sig men det är kul att få komma iväg en liten sväng iallafall, även fast man bara kommer få en överdos av fulla människor,  bubblande pelare och att gå vilse i jakt på hytten.
Sist vi åkte gjorde vi misstaget att åka en söndag och vi hade då sällskap av sisådär 3000 pensionärer samt 8 glamrockare från Falun, men dom kunde släppa loss dom också!

Dip Dye


Två riktigt tjusiga Dip dye-klänningar från Urban Outfitters. Den i rosa var nog snäppet finare så har jag vägarna förbi nästa gång jag är i Stockholm så måste jag absolut ta mig en titt på den. Synd att jag är så dålig på att komma iväg till huvudstaden bara, men en shoppingresa inför våren kanske vore något att satsa på?

Nicole Richie

Nicole Richie börjar se ut som vanligt igen, babyvikten verkar rasa av henne riktigt snabbt och vi får väl se hur skinny hon tänker bli denna gången. Runt halsen har hon en berlock med bokstaven "H" från Helen Ficalora som såklart symboliserar Harlow. Cute!

Skinny Bitch


Det känns som ett måste att köpa Skinny Bitch, den storsäljande boken skriven av Rory Freedman och Kim Barnouin. 

"If you can't take one more day of self-loathing, you're ready to hear the truth: You cannot keep shoveling the same crap into your mouth every day and expect to lose weight"

Boken handlar helt enkelt om att sluta äta skräp och målet är väl att bli en size zero, något som man säkerligen får ännu mer hjälp med i bok nummer två - Skinny bitch in the kitch!

Jag kanske ska påpeka att jag inte vill ha boken för att få hjälp med att förvandla mig själv till ett vandrande benrangel, utan för att den tydligen ska vara både lärorik, välskriven och väldigt rolig också.







Mitt sovrum

image50

Såhär ser vårat sovrum ut, väldigt trivsamt om jag får säga det själv. Jag har tänkt att jag ska börja röja upp här i flera veckor, men så fort jag öppnar dörren och ser eländet så kommer jag på att jag nog har något annat jag måste göra. Nu har jag ju äntligen fått mina garderober så nu har jag inga ursäkter kvar att ta till för att försvara det här, det är dags att göra om detta klädförvaringsrum till ett riktigt sovrum! Undra i vilket hörn jag ska börja?

Lovely back


Jag älskar ryggen på Sienna Millers klänning från Dior som hon bar häromkvällen. Djupa rygg-ringningar är alltid fint men detta var verkligen det lilla extra.  Inte så avancerat att göra själv heller med lite pärlor och lite fantasi!

High heels


Sitter och kikar på Efter 10 på 4:an där Pernilla Wahlgren och Charlotte Perelli pratar om sina passioner för skor. Charlotte's skosamling är beundransvärd och ett par läckra Louboutin's skymtar i bild ibland, ha-begär.
Jardel Oliveira de Sousa håller också på att lära ut hur man går fint i höga klackar och hur man ska ta hand om sina stackars fossingar efteråt, rätt kul att en kille tagit på sig det uppdraget - Han har t.o.m kurser i att gå i högklackat! Sweet dude!

Jag har syndat...

Jag måste nog sluta att gå in på H&M, dom har ju så mycket fina skor! Idag kom jag hem med ett par till, jag som lovade mig själv att inte köpa fler par skor på ett tag, så bra gick det. Men dom är ju så himla fina, vill ha dom i beige också, det står ett par 36:or kvar på hyllan i Örebro...
Kan ingen gå dit och köpa dom innan jag hinner roffa åt mig dom också?

Transparent - Hiss eller Diss?


Okej, så vad tycker vi om Elin Kling's transparenta spetstop i kombo med denna kjol?

För mig så blir det en stor diss!

Bild: StyleByKling

Ashley Olsen



Tänk så mycket en blå sjal kan göra på en för övrigt rätt trist outfit. Tjusigt!

Söndag

image48

Söndag betyder mysdag och min rosa dress är en trogen outfit denna dag. En liten sneak peak på mitt nya hår också, jag har börjat vänja mig nu och jag trivs riktigt bra med att vara korthårig.

Pyssel

image49

Vi håller på att pyssla och sätta upp lite grejer i våran nya lägenhet, det känns som om det kommer ta år innan vi är helt klara med allt. Denna sitter i våran hall nu, perfekt att skriva små meddelanden på, ha brev i + att man kan hänga nycklar under, bra att ha när man har en tendens att alltid ha noll koll på sina nycklar.

Blush













Lindsay Lohan
har äntligen blivit brunett igen efter en tid som en, inte riktigt lika snygg, blondin.
Men någon borde verkligen stjäla Lindsay's rouge och gömma det riktigt  noga för på den punkten spårar hon ur all the time.

Klädstilen får gärna förbättras också. Rachel Zoe gjorde ju ett bra jobb där en  gång i tiden men Lindsay klarar sig inte riktigt lika bra på egen hand.

Det är kort och gott inte mycket att inspireras av längre...

Christopher Kane


Christopher Kane's andra kollektion för Topshop finns nu att köpa. Klänningarna känns väl sådär men skinnjackan är faktiskt inte så tokig, synd bara att den går loss på nästan 3000 pix. Klänningspriserna ligger på ca 1.500, knappast prisvärt.

New Shoes


Kikade in på H&M en snabbis och där, längst ner och längst in på en hylla låg dessa helt ensamma - I min storlek. I min värld betyder sådant att jag måste köpa dom, och det gjorde jag också! Egentligen borde jag nog minska ner lite på mitt sko-shoppande, måste bara köpa dessa och ett par Mc-boots först, efter det så kanske...

Pin Up Goes Pop

Vogue Nippon, September 2007
Pin Up Goes Pop
Models: Roberta, Mina & Nicole
Hair: Romina Manenti
Makeup: Cathyanne
Stylist: Beth Fenton
Photographed by Ellen Von Unwerth

        
   
 

Pimpinette


Söt liten sidenjacka från Pimpinette som säkert vore fin till våren. Mint & Vintage har den nu på rea och den är nedsatt från 1.495:- till 449:-, ett riktigt kap!

No plain white t's


H&M/Divided (svart) lanserar snart en kollektion med söta tee's och tanktoppar med olika tryck på, bland annat med Lindsay Lohan och Kate Moss. Riktigt fina illustrationer och vita toppar är ju något man inte kan ha för många av så jag kan absolut tänka mig att köpa både en och två stycken, kanske ännu fler...

Bilder: H&M

Marc Jacobs ads

Mera bilder från Marc Jacobs senaste kampanj börjar synas och jag gillar dessa minst lika mycket som dom första. Kul med en lite annorlunda kampanj faktiskt, kampanjer brukar ha en tendens att se ungefär likadana ut, så det är kul med någon som sticker ut lite från mängden.




Årets modeikon?


Radar har utsett Lauren Conrad till Årets Modeikon. Ett val jag är lite skeptisk till då jag inte tycker hon utmärker sig särskilt mycket stilmässigt. Hennes stil är lite för normal och säker att det blir tråkigt i mina ögon. Nej, det hade varit roligare med någon som vågar ta ut svängarna lite mer.

Victoria Beckham


Lika tjusig som alltid, ibland undrar jag hur hon orkar! Får hon aldrig lust att bara gå runt i mjukiskläder, osminkad och rufsigt hår?

High heels


Här är dom andra skorna jag fick från Asos, dom med mördarklackarna - Jag tror jag mätte höjden till 13 cm. Jag har aldrig haft svårt för höga klackar så förhoppningsvis kan jag skutta runt utan problem i dessa också. Dom får stå i skogarderoben några veckor till så kan jag inviga dom sen när våren gjort entré!

Vårigt


Den fina kjolen från H&M passar bra idag när allt annat är grått och tråkigt. Ska sätta mig och skriva två arbeten till C-kursen i engelska nu, därefter blir det matteplugg. Kul va?

Charms


Juicy Couture's ursöta berlocker vill jag ha på varenda väska och nyckelknippa jag äger. Jag fastnar alltid för sånna här små söta prylar, det sitter väl kvar sen den tiden man lekte med Barbie. Styckpriset ligger på ca 350:-, helt överkomligt!

Fringe

Typiskt att jag skulle hitta dessa nu när jag precis fått mitt paket från Asos. Dom kostar bara 404:- men frakten för dom blir 230:- så då blir det ju genast lite dyrare. Förhoppningsvis har jag någon söt vän som kanske vill ha något därifrån så man kan splitta frakten. Hoppas!

Chihuahua


Nu har jag varit hundägare i 2 veckor och det går inte en dag utan att någon ska fråga ut mig om allt från om han har stamtavla, vilken kennel han kommer från och framför allt hur mycket jag betalade för honom. Priset är i stort sett det första folk frågar om, jag tror inte att jag träffat en enda människa som inte försökt ta reda på hur mycket jag har betalat. I vanliga fall frågar man väl knappast folk om vad deras hund kostar, är det för att Chihuahua's generellt är dyrare och folk måste gotta sig i hur mycket andra spenderat på en liten hund? Jag får t.o.m mail från okända människor som frågar om priset, det känns lite konstigt.

Självklart är det okej att ställa frågor, men jag gillar inte att pengafrågan alltid ska vara så nära till hands. Det spelar ingen roll om det handlar om en hund eller en väska, jag tycker inte om det!

Ledsen

Var det någon mer som såg på Fredsstyrkan på 4:an nyss? Jag är iallafall helt knäckt. Att se stackars föräldrarlösa barn som inte har någon aning om alls vad som händer och har soldaterna som räddade dom som närmast anhöriga så hugger det verkligen i hjärtat på mig. I kvällens avsnitt skulle dom lämna en döv pojke på ett barnhem och när pojken kastade sig i armarna på en soldat och storgrät så gjorde jag detsamma. Vilken värld vi lever i...

Sött

image47

Brevbäraren plingade precis på dörren med mitt paket från Asos som bland annat innehöll dessa sötnosar. Dom är riktigt sköna och perfekta att ha inomhus på fossingarna. Jag fick också ett par pumps som var helt sjukt höga men med lite övning så ska jag nog dansa på krogen i dom också!

Hervé Léger Fall 2008



Jag gillar verkligen Hervé Léger's bandageklänningar, även om ingen av damerna ovan bär upp dom sådär superbra. Bäst gillar jag nog Joy Bryant och Joss Stone som är lite färgglada, mycket roligare. Själva visningen som ägde rum igår innehöll några guldkorn med allt från mera läckra bandageklänningar, vackra aftonklänningar och knallrosa läppstift!

Agenda


Är lite sugen på att köpa en agenda to go with my bag! Louis Vuitton's vanliga monogram har jag, tro det eller ej, faktiskt inte tröttnat på - Det känns fortfarande klassiskt. Eftersom jag är beroende av min kalender för tillfället så kommer denna dessutom bli väldigt välanvänd också = Bra motivation till köp!

Stalker


Jag har en skum karl efter mig, visserligen gör han sig bara påmind via mail men jag börjar bli riktigt trött på honom nu. I ungefär ett års tid har han mailbombat mig med att han vill köpa en av mina tröjor som jag har visat på bloggen. Normalt? Och det spelar ingen roll om jag ignorerar mailen för det går bara några dagar innan det kommer nya, han har tillochmed gett mig sin adress så att jag kan skicka mina kläder till honom - Jag tror att han bor i Västerås, någon som vill åka och hälsa på fanskapet?

Brandbilsröd



Ett par röda gummistövlar från Hunter måste väl ändå pigga upp vilken regning dag som helst? Dessa kostar 995:- och finns hos Mrs H.

My hair


Det är nästan exakt såhär jag ser ut i håret, fast jag tror att Victoria Beckham är snäppet snyggare i det. Jag håller fortfarande på att försöka vänja mig för såhär korthårig har jag aldrig varit tidigare.
Bild kommer troligtvis imorgon!

Emilio

image46

Emilio och hans stora öron ligger och sover under datorbordet bland alla sladdar. Nu har vi haft honom i 1,5 vecka och han blir bara mer och mer social. Vi trodde att han skulle hata all snö men han är helt galen när han är ute och hoppar runt som en studsboll så den var visst populär!

Bamboo


Klickade precis hem ett par Bamboo-örhängen från Cocoo.se. Det blev den större modellen då stora örhängen är favoriserade! Dessutom är det gratis frakt och sånt gillas absolut!

Balenciaga cruise/ SS08 boots

    

Samma plagg syns ofta i flera olika sammanhang och matchade helt olika beroende på stylist. Dessa stövlar från Balenciagas cruise-kollektion för  våren 2008 har dykt upp i flera modemagasin den senaste tiden och ingen stil är den andra lik.

1. Stylist: Katie Mossman.
2. Stylist: Melanie Ward.
3. Stylist: Elissa Santisi.
4. Stylist: Emanuelle Alt.

Vilken look föredrar du?

Nya pumps



Fyndade ett par riktigt fina pumps på Wedins i fredags, svarta pumps kan man aldrig ha för många av!

Snöigt


 När jag kollar ut genom fönstret och ser all snö så tänker jag bara på en av mina favoritkollektioner - nämligen D&G fall/winter 2006. Största delen av kollektionen går helt i vitt och det är bara en massa härliga stickade plagg som vore riktigt mysiga att ha på sig just nu. Riktigt myspys!




Bilder: Style

Elle-galan


            Bilder: Jan Sulocki & Mathias Nordgren / Stureplan

En lite sen uppdatering om Elle-galan, men bättre sent än aldrig. Det var förvånansvärt få fina outfits i år och dom flesta såg minst sagt tråkiga ut. Mina 3 favoriter Elin Kling, Sofi Fahrman och Caroline Winberg sopade iallafall banan med resten av gästerna, i mina ögon. Carolina Gynning hade kunnat hamna på favoritlistan också om hennes klänning bara hade varit lite längre, det ser ut som om hon glömt byxorna hemma! Svenskar är verkligen dåliga när det kommer till det här med att klä upp sig, boooring!

And the winners are:

Årets hår- & makeupartist - Mike Lundgren
Årets Modefotograf - Andreas Sjödin
Årets Modell - Elsa Sylvan
Årets H&M-stipendiat hållbarhet - Bergmans
Årets Modestylist - Mattias Karlsson
Årets Celebritetsstylist - Jonas Hallberg
Årets Bäst fest- scenklädda - Sahara Hotnights
Årets Internationella designer - Dries van Noten
Årets H&M-stipendiat nykomling - Jojo & Malou
Årets Bäst klädda kvinna - Maria Schiptjenko
Årets Blickfång - Sandra Backlund
Årets Bäst klädda man - Jonas Åkerlund
Årets Hederspris - Anna Holtblad
Årets Designer - Jonny Johansson

Bye Bye


Imorgon är det adjöss till mina jäkla extensions. Det börjar bli ruskigt slitet plus att jag har ca 20 stycken mitt bak som har gaddat ihop sig till en megatova som känns omöjlig att reda ut. Ikväll ska det ur och imorgon ska jag till frissan och klippa och slinga håret, jag har väntat på tok för länge så det ska bli riktigt skönt med nytt och fräsht hår! Det kommer att bli en drastisk förändring att gå från jättelångt till en kort page men jag tror att det kommer bli riktigt bra för jag har en underbar frisör!

Nu ska jag gå och bleka tänderna och sen ska jag åka hem till mamma och pappa!

Ha en fin fredag!  ♥

Vinter?


Mina supervarma och sköna stövlar som jag hade jättemycket förra vintern när det var snö. Det känns inte riktigt läge att använda dom i det här slaskvädret men det ska ju tydligen vara snö på ingång så då ska jag passa på att använda dom. Dom är sådär sött fula på något sätt, men I like!

Yves Rocher


Snälla Yves Rocher skickade hem lite produkter till mig som nu ska provas.

- Två flaskor duschcreme med pepparkaksdoft
- En brun utan sol-spray
- En mascara


Jag provade bus-sprayen på armen bara för att se om det blev något och det blev faktiskt bättre än väntat så nu ska resten av kroppen bli brun och fin. Duschcremen luktar riktigt gott också, fast inte så mycket pepparkaka som jag trodde. Den är mer en blandning av pepparkaka och körsbär. Mascaran är ännu inte provad men ska se till att göra det snarast!







Outfit


♥ Kappa / Vero Moda

Skinnstövlar / Din Sko

Väska / Etienne Aigner


RSS 2.0