Plaid


Det blev en blårutig skjorta från marknaden, och den är verkligen köpt i sista sekunden. Han som sålde höll på att packa ihop och endast skjortorna hängde kvar, hade jag kommit 2 minuter senare hade dom varit borta! Jag ångrar lite att jag inte slog till på en rödrutig också men det får jag försöka hitta någon annanstans. Man kan faktiskt fynda på marknader!

Too Faced Supersize



Nu finns min favorit lip plumper äntligen i större förpackning. Detta läppglans från Too Faced är det enda som faktiskt på riktigt gett resultat på mig, och jag har ändå provat ganska många andra. Det jag har nu, i den mindre storleken, börjar ta slut så nästa gång ska jag definitivt slå till på den större.
Priserna är 190:- för den lilla och 249:- för den stora hos Eleven.

Liselotte Watkins



Jag satt och kikade lite på Liselotte Walkins illustrationer och jag måste säga att jag är djupt imponerad, tänk att kunna teckna så. Att Miu Miu väljer att trycka hennes bilder på sina kläder kan ju bara betyda att hon är otroligt begåvad. Jag är avis på alla som kan teckna eftersom jag själv är rätt värdelös, lite halvtrist om man vill bli designer...

Missoni S/S 2008




Riktig vårinspiration från Missoni! Deras klassiska mönster återfinns såklart här och där och plaggen ger lite 70-tals och boho-vibbar.  Förra sommaren var jag nära på att köpa både bikini och badhanddukar från Missoni men av någon anledning la jag alla pengar på en svindyr tunika i samma affär istället, jag får göra ett nytt försök i sommar - Något Missoni-randigt måste jag ha!

Känslan


Fotograf: Marcus Ohlsson

Vilken härlig känsla det är på något sätt när det ringer någon och erbjuder en jobb och man kan tacka nej! En liten självförtroende-kick sådär en regning/snöig dag i januari.

Asos

image44

Klickade nyss hem lite sötsaker från Asos. Klänningen har jag kikat på ett tag och nu slog jag till, riktigt fint med oranget till våren. Sen blev det ett par mysskor och ett par partyskor också + ett par Schmooves till pojken. Halsbandet kostade bara 29:- så det fick åka med också, och den där grisen är en badmössa som jag bara var tvungen att ha!

Outfit


Den rosa mysdressen har åkt på idag igen! Jag har varit duktig och gjort ett engelska-arbete och sen har jag både lärt mig hur man betalar räkningar och sedan också betalat räkningarna. Snart ska vi åka och handla massa mat och sen blir det förhoppningsvis en god middag och senare är det Gossip Girl och I huvudet på Gynning som gäller.

Disney

Disney-motiv på kläder är en trend som återkommer titt som tätt och nu är den tillbaka igen. Paul & Joe har disneyfigurer på sina sminkförpackningar och var och varannan t-shirt har Musse Pigg på sig. Riktigt sött och jag kan absolut tänka mig en söt tee med musse på.

Paris Hilton

Jag kanske är den sista på jorden, men jag kan inte låta bli att gilla Paris Hilton. By the way så gillar jag hennes nya frisyr, precis så som jag tänkt klippa. Var hos frissan igår och bokade klipptid så den 7:e februari åker det långa håret av!

 


Outfit


  • Randig tröjklänning / Ellos
  • Ankelboots i lack / Skopunkten
  • Quiltad väska i skinn / Juicy Couture

Prydnad


Som jag nämnt tidigare så var det marknad i Örebro förra veckan och en lunchrast hade vi lite tråkigt och bestämde oss för att köpa en heliumballong och med hjälp av den få till lite roliga röster. Sagt och gjort - Vi köpte den största dom hade, nämligen Blixten från Cars, för sjuka 80:- och när vi väl kom till kontoret så gick det inte att få ur nån helium ur den för fem öre.  Nu bor han i taket av vårat vardagsrum och vi vet inte riktigt vad vi ska göra med honom...

Sofis mode


Idag släpps Sofis Mode som tidningsformat och första numret är gratis om man köper Aftonbladet. Mamma hade den visst hemma så hinner jag inte iväg för att skaffa ett eget nummer så norpar jag hennes när hon har läst det. Hoppas att tidningen är välgjord och inte som Fredag där typ allt i tidningen redan finns på nätet, men ingen modetidning har än så länge lyckats slå mitt kära favoritmagazine Glamour.

Någon som läst tidningen redan? Jag är nyfiken!

SAG Awards 2008

Jag satt uppe till efter 03.00 inatt för att kika på bilder från Screen Actor Guild Awards som började droppa in runt den tiden. Jag hade nog förväntat mig lite mer härliga klänningar än vad det var men några favoriter blev det absolut, och såklart några floppar:


The good:

Kate Beckinsale
 
Kate vågar bära gult och ser helt strålande ut i denna Luisa Beccaria-klänning.

Marcia Cross
 
Marcia kunde inte ha valt en bättre färg att matcha med sitt röda hår. Klänningen från Monique Lhuillier är en av mina absoluta favoriter från galan.
 
Marion Cottilard

En annan stor favorit är Marions klänning från Nina Ricci. Underbart fin modell med den tighta överdelen och den vida kjolen i en fräsh grå färg. Riktigt, riktigt snyggt!

Eva Longoria

Alltid lika vackra Eva Longoria i en klänning från Naeem Kham med fin urringning i ryggen. Pluspoäng för dom fina örhängena.

The Bad:

Angelina Jolie

Angelina dök upp i en riktig tältklänning som faktiskt är en hederlig vintageklänning från Hermés. Tyvärr måste jag säga att detta är bland det fulaste jag skådat på röda mattan. Och ja, gravidryktena startade från första sekunden hon satte sin fot på galan och jag gissar att det var precis vad hon ville.
 
Lisa Rinna

Leopardmönstrade klänningar känns väl lite passé nu va?

Ellen Page
 
Av alla Zac Posens underbara klänningar så valde hon denna. Hon ser ut som en tant. Punkt.

Minimarket??


Seriöst, vad är grejen med den här Minimarket-tröjan som alla har cravings efter? En vanlig stickad tröja i tråkiga färger, som dessutom är rätt ful men ändå vill alla ha den, och dessutom betalar folk närmare 1.600:- för den - på rea! Ge mig 2 minuter och jag hittar en finare stickad historia på Myrorna!

Är det ingen som är beredd att hålla med mig?

"Prom dress"


En riktig maräng från H&M för 349 riksdaler! Jag önskar bara att själva överdelen såg lite annorlunda ut, men det går väl att ändra själv. Någon som har koll på om den finns i andra färger?

Lunch


Vi tog en liten sen lunch bestående av Ciabatta's med oliver, ost, skinka, sallad, paprika och tomater (för A's del) samtidigt som vi kikade på The Holiday som jag faktiskt aldrig sett förrän nu. En riktig feel-good-film som är perfekt att se en söndag, även fast det trillade lite tårar där på slutet. Nu är det Wii-spelande (A) och paparazzi-bilds-tittande (E) som gäller!

Spegelpanik


Jag är i desperat behov av en helkroppsspegel, jag klarar mig inte utan det. Vi tänkte först göra en spegelvägg men att förstöra väggarna med massvis med hål känns sådär. Ikea har direkt inga speglar jag faller för men vi får jaga vidare på andra ställen. Man måste ju kunna se hela sig själv, plus att det är tusen gånger enklare att fota en "dagens" om man har en sådan spegel. Ett måste helt enkelt!

Mary-Kate?


Är det bara jag eller är inte Meg Ryan kusligt lik Mary-Kate Olsen?

Emilio

Emilio med ett av alla hans gosedjur. Nyss hade han nåt rally för sig själv här i lägenheten och nu har han slocknat på sin nya filt. Underbart söt!

Betsey Johnson


Var det bara jag som blev överförtjust i den rosa Betsey Johnson-klänningen som Jessica Almenäs hade på sig i gårdagens Let's Dance? Jag har sett bilder på Elin Kling i den tidigare men det var något helt annat att se den in action. Den ser ut som en stor rosa näckros och vilken dröm det  vore att få ha den i garderoben!

Emilio

Det är lördagmorgon och jag har varit vaken sedan 7.30 och busat och gosat med Emilio som kände för att vakna då. Han känner sig mer och mer hemma nu och just nu springer han runt på golver och släpar runt på sina leksaker. Han har precis upptäckt att han har en svans också som tydligen är väldigt rolig att jaga:


Barbara Bui


Jag tittade in på Mrs H och fick syn på franska Barbara Bui's underbara skor. Priserna för dessa skönheter ligger mellan 3000-4000:-, smakar det så kostar det alltså. Om jag nu skulle slå till på ett par skulle det nästan vara omöjligt att välja vilka det skulle bli då alla är galet fina, men dom två på första raden ligger väldigt bra till....

The answer

Tidigare i veckan undrade jag om ni såg, lika väl som jag, vem detta var och det var faktiskt bara en som gissade rätt. Självklart så är det franska Vogue's tjusiga chefredaktör Carine Roitfeldt:



Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nelly - Asos


Igår märkte jag att om man skriver asos.se (istället för .com) så hamnar man hos Nelly. Det måste alltså betyda att Nelly har köpt domänen Asos.se för att på så sätt locka kunder som knappar in fel adress.
Visst är det smart tankesätt,  men att surfa på ett annats företags framgångar tycker jag är riktigt fult.

Vad tycker ni om det?

I can't get enough

    

Jag lovade mig själv att låta bli att kika på mer bilder från Sex & The City-filmen men jag kan bara inte låta bli,  Carrie's outfits är bättre än någonsin!

Äntligen hemma

image44


Marknadsfynd

image42

Jag gick en sväng på Hindersmässan i Örebro på lunchen och fick syn på dessa skjortor på ett ställe. Perfekt storlek och precis vad jag letar efter. Jag är mest sugen på den blårutiga i mitten men den röda till vänster kan nog bli fin den också. Ihop med ett skärp i midjan och ett par fina stövlar har dom nog rätt stor potential faktiskt, rätt otippat att hitta dom där så vi får se om jag slår till imorgon!

Versace Couture Spring 2008



Tio makalöst vackra klänningar från Versace Couture Spring 2008. För att få se dom på riktigt krävs det ett bokat möte i deras butik i Paris för att sedan få komma in ett rum bakom butiken där klänningarna finns. Jag hoppas på att få se några av dom på röda mattan i vår, för där skulle dom definitivt vara outstanding!

Finally

Idag är äntligen dagen här som jag väntat på i över 2 månader, nämligen dagen då vi får hämta våran lilla vovve. Jag är fortfarande på jobbet, men vid 14.00 ska jag bege mig till Komvux för att fixa lite saker och sen åker vi iväg och hämtar honom. Efter det blir det att åka iväg och köpa en korg, koppel + halsband och sen åka hem och visa upp honom för mamma och pappa såklart.

Han har fått ett namn också....Emilio!




Stripes


Blev lite småkär i denna randiga tunika från Glitzy. Ihop med ballerinas och en axelremsväska kan den nog bli en riktigt snygg vår- och sommaroutfit. Tunikan är helt i bomull och kostar 350:-, tåls att tänkas på!

J.Lo in H&M


Visst är det skönt att divan Jennifer Lopez inte bara struttar runt i tokdyra kappor utan nöjer sig lika bra med dessa från vårat kära Hennes & Mauritz.

Tonight


Har precis kommit hem från ett tre timmar långt informationsmöte och nu står det en tom garderob här som väntar på att bli fylld med kläder så det är vad jag har framför mig nu. Shoppade lite nya klänningar idag så ska börja med att hänga in dom och sen ska jag ge mig på resten av alla tusen påsar som fortfarande inte blivit uppackade efter flytten, äntligen ska jag få ordning! Eller jag hoppas på lite ordning iallafall, för jag är rätt säker på att denna inte kommer att räcka till alla kläder. Som tur är så har vi ett par garderober till...Wish me luck!

Imorgon ska vi hämta vovven, helt underbart!

Guess Who?


Även fast man inte ser hennes ansikte ser man klart och tydligt vem det är, eller är det bara jag?

Vem är det?

The little black book of style


Elle US moderedaktör Nina Garcia's bok The little black book of style har länge stått på min lista över böcker som ska köpas och nu tänkte jag slå till. Jag tänkte klicka hem Rachel Zoe's bok Style A to Zoe också när jag ändå är igång, då den också finns med på listan. Jag kan helt enkelt inte få nog av böcker som behandlar ämnet stil, det är alltid kul att läsa om!

Någon som har läst någon av böckerna?

Gucci hearts NY

Inför öppningen  av Gucci's största flaggskeppsbutik i världen har Frida Giannini specialdesignat en väskkollektion som kommer att säljas exklusivt i affären som, såklart, kommer att ligga i New York. Kollektionen innehåller en rad olika väskor och sidenscarfes och väskpriserna ligger på 5000:- och uppåt. Jag är faktiskt riktigt förtjust i väskorna men tyvärr har jag ingen inplanerad resa till New York för tillfället så jag får nog tyvärr vara utan...

Mischa Barton

 

Mischa Barton är söt som socker i mössa på Sundance Film Festival i Utah. Jag gillar hennes ljusa hår mer och mer men jag tycker fortfarande att hon borde gå tillbaka till brunett á la Marissa Cooper.
Snäppet snyggare!

Miss Sixty

  
          
Riktigt fin sommarklänning med rosett i sidan från Miss Sixty. Jag hade hellre sett att den var normalt skuren nedtill men man kan inte få allt, men när priset är 1.950:- så måste man väl ha lite att säga till om. Den finns även som top för ca 1.200:- som faktiskt var riktigt fin ihop med denna kjolen.

Tragiskt

Jag blev helt chockad när jag gick in på internet nyss och fick veta att Heath Ledger är död. Jag älskade honom i 10 orsaker att hata dig och En riddares historia och det är så tragiskt att en sådan bra skådespelare är borta, bara 28 år.
Jag som är så känslig av mig sitter på jobbet med tårar i ögonen.

Hemskt!








Svårt

Usch vad svårt det är att säga upp sig från jobbet...


Men nu är det iallafall gjort...

Grrr


lundlund.com

Jag tänkte vara lite hi-tech och mobilblogga men då är blogg.se så fiffiga så att det inte fungerar om man har 3. Jag har länge tänkt på att köpa ut mig från mitt abonnemang därifrån och nu har jag alltså ännu en anledning till att göra det!

72 pix


Asos rea är som vanligt toppen och denna söta klänning kostar nu bara 72:-. Jag har sagt i flera veckor att jag ska beställa snart men det blir aldrig av så det kanske är bäst att slå till snart innan alla fynd är slut!

Dior S/S 2008 Haute Couture




Säsongens haute couture-visningar har börjat och igår var det dags för Dior i Paris. John Galliano gör mig aldrig besviken och även fast vissa kreationer är finare än andra så är helhetsintrycket väl godkänt. Jag gillar speciellt alla skarpa färger och bubbliga kjolar men framförallt så är det skorna som jag är förälskad i. Helt galna och helt underbara!



Njuta


                                                                       Helt sjukt god!

Idag var vi och lunchade på Njuta. Har inte varit där sedan det hette Babar och då var jag där en lördagkväll så det var väldigt annorlunda att vara där nu - Omgjort, fräsht och riktigt god mat. Jag valde en grillad smörgås med lax som jag absolut kommer att gå dit och beställa fler gånger, helt sjukt gott! Så är ni i Örebro så är en lunch på Njuta ett hett tips!

Mera H&M-shoes


Ännu ett par grymt snygga skor från H&M's vårkollektion. Det verkar som om H&M gör storslam på läckra skor i vår för jag hittar bara fler och fler godbitar. Måste försöka få tag på dom innan dom tar slut bara, inte helt lätt...

Pluggis

image40

Då har jag fixat skola till våren, det kommer bli en hel del plugg känner jag eftersom jag både ska plugga på komvux och högskola:
  • Medie- och kommunikationsvetenskap 7,5 HP. 
  • Naturvetenskap A
  • Matematik B
  • Svenska C
  • Engelska C
  • Historia B

Det är skönt att kunna läsa fler kurser än dom man fick på gymnasiet för att utöka lite, matematik B är det enda jag inte är godkänd  i och som jag måste läsa upp för att kunna komma in på den här utbildningen. Dom andra kurserna är bara ren bonus. På med nördbrillorna!


Eva Longoria



Efter att ha sett Eva Longoria som Gabrielle Solis i fyra säsonger av Desperate Housewives har jag konstaterat att hon är ren perfektion. Totally!


Rachel Bilson GQ

Det är inte riktigt såhär man är van att se Fröken Bilson men visst är hon söt som pinuppa i senaste numret av GQ.




Söndag

image39
Mina velourdressar är mina bästa vänner på helgerna, det finns inget skönare.

Trendspotting: Plaid shirts


          Mitt första photoshop-kollage någonsin, ett historiskt ögonblick.

Är det något jag ska gå på jakt efter till våren så är det rutiga skjortor, gärna oversize. Största chansen att hitta sånna jag letar efter är nog på second hand just nu eftersom att dom verkar lysa med sin frånvaro i affärerna. Dom kan matchas på en rad olika sätt men jag föredrar att ha dom ihop med tights och ett par snygga stövlar.

Miu Miu S/S 2008 Campaign


Miu Miu kan verkligen det här med snygga kampanjer! Inför sommaren 2008 tar Kirsten Dunst över efter Lindsay Lohan och jag måste säga att Kirsten gör det way better. Något jag alltid gillar med Miu Miu's kampanjer är alla härliga och skarpa färger och alla poser, och i år överträffar det allt!

Några favoriter med Kirsten:

 

5, fem, five


Resultatet av att ha lite för lite att göra klockan fyra en lördag. Stövlarna är ett par av mina favoriter och dom åker på rätt ofta nu förtiden, jag älskar färgen och snörningen bak. Ursnygga!

Mary-Kates boots - Yes or No?

 


Jag brukar älska alla skor Mary-Kate traskar runt i men dessa är jag väldigt tveksam till, även fast hon bär upp dom med bravur. Hade dom varit röda hade dom lätt kunnat vara stulna från Ronald McDonald's skohylla och det är det enda jag tänker på ner jag ser dom. John Lennon-glasögonen och den gula Diorväskan är jag inte heller så imponerad av.

Oversize

image38
På tok för stor men otroligt skön!

H&M-shoes



Dessa skönheter från H&M måste jag försöka lägga beslag på. Troligtvis kommer jag inte att hitta dom i Örebro då jag nästan aldrig hittar det jag letar efter här,  men förhoppningsvis kanske jag har tur denna gången. Har letat länge efter ett par fina skor i denna modellen men har inte hittat några jag fastnat för så dessa är väldigt välkomna hem till mig!

Isabeli Fontana as Amy Winehouse


By Peter Lindbergh.

Isabeli Fontana posar som Amy Winehouse i franska Vogue's februarinummer. Riktigt fina bilder som visar den härliga stilen som Amy en gång hade, nu för tiden ser hon ut som en.....förlåt, men jag finner inga ord - Denna bild får tala för sig själv!

Snart...


Nu är det inte lång tid kvar tills vi får hämta våran lilla valp, närmare bestämt på torsdag. Måste iväg och köpa en korg, koppel och lite annat innan dess så han har allting när han anländer, det är mycket man ska tänka på vill jag lova. Det ska bli skönt att få lite sällskap hemma sen när jag ska plugga, ett dyrt sällskap med sjukt högt kilopris - Men det är han värd!

Work it


At work...

Fredag och äntligen helg igen! Sitter i soffan med en stor godispåse och ett glas Coca-Cola och bara latar mig. Lite senare ska vi se på Let's Dance och sen kanske någon film, hur som helst så ska vi bara lata oss och äta massa onyttigt som man får göra när det är helg!

Victoria + Marc Jacobs


Ännu en bild från Marc Jacobs nya kampanj med Victoria Beckham. Denna gången posar hon i den rosa historian som hon bar på röda mattan på Victoria's Secret-showen 2007.

Vad tycks? Jag gillar!

Sex & The City


Första reklambilden inför Sex & The City-filmen är ute och jag kan inte göra annat än att tycka om den. Massor!

Ni ser väl den lilla ordvitsen?

Tee

Typ alla har bloggat om Katharine Hamnett's snygga tee's och nu måste jag göra det också för jag har nämligen fastnat ordentligt för denna. Tröjan, som är i ekologisk bomull, finns just nu på rea och kostar runt 350:-.  Måste nog klicka hem den, ska bara sova först!

Three Dresses



Tre härliga klänningar som just nu är på REA hos Branten.

  • Empireskuren klänning från Camilla Norrback i 100% Ull. 638:-
  • Mönstrad klänning med skärp från Modström . 500:-
  • Klänning i ekologisk ull från Camilla Norrback. 898:-

Cloverfield Premiere



Det är inte ofta man får se såhär mycket fina klänningar på samma gång. Favoriterna är den svart/rosa på Jessica Lucas, Kristin Cavallaris och Jennifer Morrisons hellånga samt Ashlee Simpson i rosa kappa.
Lindsay Lohan är ingen vanlig syn på premiärer nu för tiden heller, jag önskar bara att hon ska inse att hon ska vara brunett, det där ljusa gör att hon ser typ 20 år äldre ut.

Denim issues


Antal gånger jag har använt jeans dom senaste två åren kan jag nog nästan räkna på ena handen, jag har nämligen helt fastnat i det här med tights och strumpbyxor så jeans känns inte alls lika bekvämt längre. Visst tar det emot lite när det hänger tiotusentals kronor fördelade på minst 50 par jeans i garderoben men det är inte mycket att göra åt. Jag tänkte sälja en del och sen får jag väl försöka vänja mig vid jeans igen, vissa par är stora favoriter så det är ju synd att jag aldrig använder dom!

i-D


Gemma Ward & Lily Donaldson på omslaget av i-D's februarinummer. 

Det är inte riktigt såhär man är van vid att se dom men jag gillar det! Lite 80-tals trash, läckra underkläder och två av världens största modeller fotograferade av Emma Summerton blir faktiskt riktigt bra. Tyvärr finns det inga fina modereportage att inspireras av inne i tidningen då hela i-D's februarinummer handlar om manligt mode, och jag gissar då att det finns en liten baktanke med omslaget!

Vår hos Lindex

image37

Lindex har fyllt på webshoppen med lite vårnyheter. Jeansen med hög midja för 399:- ser rätt lovande ut, likaså koftan och den söta baskern. Här finns en värdecheck på 50:- att handla för i butik, eller använd kod E02001 i webshopen för att få samma summa i rabatt!

Chloe = Stilikon?

image36
                               Förlåt, men jag förstår inte hur Chloé Sevigny kan kallas för stilikon...

Chloé har aldrig varit någon jag inspirerats av och jag är väldigt tveksam till hennes stil. Visst har hon fått till det flera gånger på röda mattan men hennes privata stil känns väl sådär?

Irriterande


Något som verkligen kan irritera mig till tusen brukar ske i mataffären. Man står i kön och har bara en enda sak att betala och framför står en tant med en hel kundvagn full med varor. Man får självklart inte gå före och hon ska självklart dela upp betalningen och betala allting med olika kort och få olika kvitton så att det tar så lång tid som möjligt - Det slår aldrig fel!
Visst är det ingen självklarhet att man ska få gå före folk i köer, men det är bara trevligt att låta folk gå före om man själv har massor av varor och det står någon bakom med endast ett fåtal. Men det är ju bara vad jag tycker...

Best Dressed

Sienna Miller

Enkelt men snyggt, svart och ljusgrått är riktigt fint ihop och Sienna lyckas dessutom med att få den där pimp-hatten att se stylish ut.

Katie Holmes

Katie Holmes såg ut som en riktig filmstjärna när hon anläde till David Letterman igår. Hennes nya frisyr passar henne utmärkt och dom stora solglasögonen gör filmstjärne-looken komplett. Jag har alltid älskar röda kappor så det är rätt självklart att jag älskar hennes klädsel också.

Ashley Olsen

Om man bortser från håret och sminket, som får henne att se ut som 16 igen, så gillar jag detta riktigt mycket. Det lilla släpet på klänningen är riktigt tjusigt och fint matchat med skinnjackan från Rick Owen. Men föresten, jag vill välja bort halsbanden också!

Lucy Liu

Lucy Liu var också urtjusig när hon anlände till David Letterman. Jag är inne i ceriserosa klänningar just nu och denna skapelse från Alexander McQueen är helt underbar. Den vita capen är också helt underbar och absolut något jag skulle vilja ha i garderoben!

I huvudet på Gynning


Även om jag inte är ett jättestort fan av Carolina Gynning så ska jag kika på hennes nya program ikväll. Visst är hon härlig på ett sätt men oftast är det lite väl mycket skrik och gap för att jag ska orka. Programmet "I huvudet på Gynning" känns som ett svenskt The Simple Life  och vi får väl se om jag ändrat uppfattning om fröken Gynning efter programmet.

H&M-shopping



Detta är en del av vad jag klickade hem från H&M tillslut. Jag kommer alldeles säkert att beställa en gång till lite längre fram i vår så dom allra somrigaste kläderna får vänta lite till. H&M's outlet är verkligen en guldgruva som absolut är värd ett besök, hittade en hel del fina plagg där som jag kikat lite på innan men aldrig köpt - Perfekt!

Mr. Blackwells list


Som varje år så utser Richard Blackwell aka Mr. Blackwell kändisvärldens bäst och sämst klädda och som alltid så är det listan över de sämsta som får mest uppmärksamhet. Nu är det ju knappast någon som tar hans åsiker  på allvar och många ser honom som en has been som desperat försöker hålla sig kvar. Årets sämst -klädda-lista vet jag inte hur han har fått ihop riktigt:

  • 10. Alison Arngrim
  • 9. Lindsay Lohan
  • 8. Jessica Simpson
  • 7. Avril Lavigne
  • 6. Eva Green
  • 5. Kelly Klarkson
  • 4. Fergie
  • 3. Mary-Kate Olsen
  • 2. Amy Winehouse
  • 1. Victoria Beckham

Lindsay Lohan har väl knappast haft sitt starkaste år stilmässigt och Amy Winehouse behöver inte ens någon kommentar, men när t.ex Beyoncé, Angelina Jolie och Kate Middleton hamnar på den bättre av listorna börjar man undra om han inte är lite väl snurrig den där Blackwell.


Gossip Girl










Äntligen kommer Gossip Girl till Sverige! Jag har sett dom 3-4 första avsnitten och serien verkar mycket lovande, även fast det skiljer sig en del från böckerna.
Det ska iallafall bli skönt att få en ny serie á la O.C, även fast O.C är nästintill oslagbart i mina ögon.

Gossip Girl har premiär den 29:e januari på Kanal 5.




Christian Louboutin



Jag har drömt mig bort en stund bland Christian Louboutins underbara skönheter till skor. Härlig design för alla smaker och den röda sulan gör ju att skorna spelar i en helt egen liga.  I dagsläget så äger jag inga Louboutin men dom står med på min lista över saker jag bara ska ha en dag, frågan är bara vilken modell man ska köpa när man väl står där. Det bästa är väl kanske ett par klassiska svarta som aldrig blir omoderna, även om det finns åtskilliga andra fantasifulla modeller som lockar. Vi får väl se hur det blir när den lyckliga Louboutin-shopping-dagen äntligen kommer!

H&M Overload



Jag hittade lite väl mycket på H&M och även fast jag redan rensat bort en hel del från shoppingbagen så är totalsumman några tusenlappar för mycket. Just nu har jag 24 plagg som väntar på sitt öde och det är rätt mycket som måste bort, men valet är svårt.
Har gjort en fin bild på allt och mailat över till mamma som får vara smakråd så får vi se sedan, helst vill jag ju ha allting. Synd att vi inte vann storkovan på Bingolotto, då hade jag klickat hem allt direkt!

Max Liron Bratman



Det ryktas om att Christina Aguilera har fått en liten pojke vid namn Jackson Jake. Både Christina och Nicole Richie har tillbringat natten på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles och nu ska även Christina ha blivit mamma.

Grattis!

Lördag



Jag har varit ute en sväng men vädret är absolut inte det bästa så jag håller mig nog inne resten av dagen. Men shoppa tänker jag göra iallafall, på nätet. Jag tänkte beställa lite vårkläder från H&M, dom har ju fått in så himla mycket fint så det gället att passa på. Vi tänkte laga middag lite senare också, och så ska vi vara nördiga och spela Bingolotto!

  • Svart kappa / Vero Moda
  • Lång halsduk / H&M
  • Pannband / Indiska
  • Stövlar med snörning bak / Second Hand
  • Väska / Louis Vuitton Speedy

Harlow Winter Kate Madden


It's a girl!
 
Nicole Richie & Joel Madden fick en flicka som jag hoppades på och jag tippar på att hon kommer bli en riktigt välklädd liten tjej. Förhoppningsvis får vi se mer av Nicole i sommar också då det har varit ont om härliga outfits det senaste halvåret, men nog har hon absolut lyckats hålla stilen även under graviditeten.

Nu väntar vi på att Christina Aguilera ska bli mamma...

Finally

image35

- Elle US, january 2008
- Väska i skinn / Etienne Aigner
- Supergosiga tumvantar / H&M

Pressbyrån i Örebro får ju inte direkt in utländska tidningar med expressfart, jag har jagat denna tidning i flera veckor och äntligen fanns den. Att man sedan ska betala tre gånger så mycket som man gör för en svensk tidning svider väl lite men ibland är det värt det.

Nicole-tee


Hitta denna söta Nicole Richie-topp på Wet Seal. Trycket är taget från denna bild när Nicole var på lanseringen av smyckeslinjen Disney Couture, som jag för övrigt också gärna vill ha något från. Toppen går på strax över 100-lappen men tyvärr shippar dom inte till Sverige, men jag jobbar på en lösning.

Marc Jacobs S/S 08: Victoria Beckham by Juergen Teller

                                                                       Posh in a bag

Äntligen börjar Marc Jacobs kampanjbilder för vår/sommar 2008 droppa in. Fashion week daily beskriver bilden såhär:

In case you were wondering just how tiny the 5′6″ Victoria Beckham is, here is the concrete evidence in Marc Jacobs's brand new Spring ?08 campaign.

Det är inte ofta en kampanj varit så omtalad som denna och många verkade hata den innan bilderna ens kommit ut.  Jag måste säga att jag är positivt överraskad och att hela idén är underbar, plus att fler bilder är på gång och kommer att finnas bland annat i februarinumret av Vogue.

Som Victoria sa:
If you can't get locked inside a Marc Jacobs store, then trapped inside a Marc bag has got to be the next best thing.


Rachel Zoe



Att Rachel Zoe får ett eget tv-program vet ni säkert redan och det kan nog bli riktigt kul. Programmet börjar visas i Usa till sommaren och förhoppningsvis kommer man kunna hitta det på nätet. Vare sig hon hetsbantar ner sina kunder till size zero eller inte så är hon en grym stylist som faktiskt lyckades omvända Nicole Richie från en övervuxen fjortis till en dyrkad modeikon, inte helt lätt.

SATC-Movie



Bilder från inspelningen av Sex & The City-filmen fortsätter att droppa in och det är nästan beroende att kika, men nu tänkte jag försöka sluta med det. Anledningen är att jag inte vill råka se för mycket av vad som kommer att hända i filmen, det blir inte lika roligt då. Än så länge har jag klarat mig rätt bra från stora spoilers, men vissa ledtrådar här och där har jag råkat få en skymt av. Det är nog värt väntan tills filmen har premiär i Sverige så man får se alla outfits in action på vita duken.

The Witch Boot


Jag fastnade direkt för "The Witch Boot" från Alex & Chloé. Halsbanden ger lite Balenciaga och Olsen-vibbar men framförallt är dom ju bara totalt jättefina. Dom går loss på lite över 300:- och finns att beställa i Alex & Chloe's webshop. I Sverige säljs smyckena på Herr & Fru Lohse (Hornsgatan) och på Bar O'd Mar (Åsögatan) så med lite tur finns halsbanden även där.

Stövlar på vift


Om ni bara visste vilken ångest jag har haft över dessa stövlar den senaste veckan, dom har nämligen varit försvunna - Väldigt försvunna!
Jag visste att jag hade dom när vi åkte till Tyskland och att jag hade dom på mig när vi gick från hotellet på morgonen men där tog spåren slut och jag var bombsäker på att dom var borta för alltid. Jag trodde att jag kunde ha glömt dom i hyrbilen vi hade då men när vi ringde och fick veta att bilen var uthyrd blev jag ännu mer säker på att jag aldrig skulle få tillbaka dom. Vi ringde igen igår och guess what - Dom ligger kvar på golvet i baksätet, och har alltså legat där i nästan 3 veckor. Ultimat lycka!

Jag fick dom av mamma innan jul och har använt dom ca 3 ggr så hade dom varit borta hade jag aldrig sagt något utan jag hade köpt ett par nya och hållit tyst om det, eftersom dom inte var direkt billiga, men nu var jag tvungen att berätta om stövlarnas lilla resa och mamma fick sig ett gott skratt. Nu står dom iallafall i hallen och jag har stenkoll på dom!

ELLE US February 2008

 

   
  

Jessica Alba pryder omslaget av amerikanska Elle's februarinummer. Hon har aldrig varit en favorit hos mig men jag måste erkänna att hon faktiskt är söt på omslaget i den fina klänningen från Gucci. Jag köper sällan amerikanska Elle utan jag håller mig mest till den brittiska upplagan, och den svenska såklart. Dom flesta brittiska modemagasin är för övrigt nästan alltid bättre än dom amerikanska - Glamour och Harper's Bazaar är två andra exempel.

När vi trodde att det inte kunde bli värre...


Amy Winehouse (som hamnade tvåa på Mr.Blackwells sämst-klädda-lista) har gått från sin signaturfrisyr och istället försökt bli blond, ett mycket dåligt val! Tröjan med Johnny Depp från filmen Cry Baby skulle jag däremot inte tacka nej till!

Puffball


Jag blev precis kär i denna kjol från Heaven & Earth som finns i vinrött och svart. Den är absolut lika fin i båda färgerna men jag fastnade lite mer för den vinröda. Härliga volanger och den piffar upp vilken outfit som helst, enda nackdelen är väl kanske priset - 1.370:-.

Myspace

myspace111

Är det någonstans man kan hitta häftiga människor med bra klädstil så är det på Myspace, det kryllar av välklädda damer (och herrar) och det är inspiration till tusen. Myspace är väl inte slagit igenom så stort här i Sverige men det finns absolut en hel värld av härliga människor med god klädsmak att spana på där.

Lackat till vovven


En fin väska till vovven är ett måste och jag klickade hem denna från Ebay häromdagen. Hon vi ska köpa hunden av hade en nästan exakt likadan och det sköna är att den inte ser ut som en "hundväska" utan mer som en vanlig shoppingväska.  Mamman till valpen älskar att ligga i väskor så förhoppningsvis kommer våran att göra det också, det vore skönt att kunna gömma honom lite ibland.

Victoria's Secret Show 2007


Missa inte Victoria's Secret Fashion Show 2007 klockan 20.00 ikväll på Tv3. Härliga underkläder och fantasifulla kreationer tillsammans med Spice Girls första uppträdande efter återföreningen, det får inte missas!

Från Kenzo till Moschino

image33

Allvarligt, har ni sett något sötare? Namnet var ändrat från Kenzo till Moschino p.g.a att det redan fanns en fin hane i Sverige som hette Kenzo. Om vi ändrar Moschino till något annat vet vi inte än men det lutar åt något annat - Men vad?

Grått


Snart ska vi bege oss iväg för att kika på Kenzo en andra gång, jag vet att det kommer att vara ännu svårare att slita sig därifrån denna gången. Nu är han runt 6 veckor och är visst uppe och springer på golvet, sist kunde han knappt gå men han var lika söt för det. Kameran är med och ska se till att ta många bilder!

The Balenciaga Boot


Inatt drömde jag att jag hade ett par Balenciaga-boots, precis som Mary-Kate. Dom var jättelätta att gå i och alla tyckte att dom var jättefina. Detta resulterade i att jag absolut ville ha ett par på riktigt precis när jag vaknade. Skorna är ju verkligen märkliga och totalt fulsnygga, men jag kan inte låta bli att tycka om dom ändå, fast när dom kostar runt 9000:- så fortsätter jag nog bara att drömma om att jag har ett par.

FashionFight


Både Paris Hilton och Carmen Electra fastnade för Catherine Malandrino's klänning med stjärnor på. Personligen gillar jag inte klänningen speciellt mycket men tycker ändå att Paris ser klart bäst ut i den!

Vad tycker du? Paris eller Carmen?

Mary-Kate eller Ashley?


Ibland känns det som om att jag är den enda i hela Sverige som kan se skillnad på Mary-Kate & Ashley. Det står ständigt fel i både tidingar och på internet och det verkar som om ingen egentligen har koll på vem som är vem. Vecko Revyn hade för ett tag sedan ett litet test där man skulle skilja dom åt, varav över hälften av svaren i facit var fel, så det verkar vara svårt det där - Även om jag tycker att det är en piece of cake.

Kan du?

1. Mary-Kate eller Ashley?
 

2. Mary-Kate eller Ashley?


3. Mary-Kate eller Ashley?
 

4. Mary-Kate eller Ashley?


5. Mary-Kate eller Ashley?
 

Juicy Couture


Inför sommaren och semesterresorna känns det nästan obligatoriskt med ett velourset från Juicy Couture. Jag har redan ett X antal velourdressar som jag älskar, men inget från Juicy än. Jag fastnade för denna färgen (Graffiti) och hoppas att den finns tillgänglig i någon av dom svenska nätshopparna. Sommaren är ju inte riktigt på gång än så jag har ju lite tid på mig att leta.

Priserna skiljer så otroligt mycket beroende på var man köper. Från Usa kan man beställa både byxorna och jackan för ca 1200:-,  vilket är ungefär lika mycket som man får betala för en del i Sverige!

Nicole Richie


Nicole Richie's baby borde se dagens ljus när som helst nu eftersom födseln är beräknad till första veckan i januari. Hoppas det blir en flicka så man får se en liten mini-Nicole, men någonting säger mig att det kommer bli en pojke. Jag tycker alltid att alla kändisgraviditeter går så ruskigt fort, det känns som om att det var förra månaden som man läste om att Nicole var gravid och nu är det alltså dags!

Tips


I februari öpppnar Stockholmsbutiken Nathalie Schuterman äntligen en nätshop så snart blir det farligt lätt att klicka hem allt från Balenciaga-väskor till skor från Christian Louboutin...

Pistols


Jag har haft ögonen på Acne Pistols ett tag men jag är inte riktigt övertygad, är dom inte väldigt långa så det ser ut som om att man har jättelånga fötter? Jag gillar att skaftet är lite stort och att klackan är av lagom höjd men värda 3.500 pix tycker jag inte att dom är, kanske om det blir Rea!

Den osminkade sanningen


Har lagat en god middag med vitlökskyckling, potatis, grönsaker och bröd och nu är det dags för dokumentären om Victoria Beckham på tv3. I just can't get enough of this woman.

Nya stövlar



Jag budade hem dessa stövlar av säljaren "Hildas Garderob" på Tradera. Fastnade för dom just för att dom är så speciella och jag har aldrig sett några liknande innan. Måste bara lämna in dom hos skomakaren för en ny klack, dit får dom sällskap av minst 5 par andra skor som behöver klackas om. Kan ingen uppfinna evighetsklacken?

Jennas haircut


                                        
Bild: Jenna's Myspace

Om man bortser från hennes yrke ett ögonblick och fokuserar på hennes hår så är det exakt såhär jag skulle vilja klippa mig. Lite kortare bak som sedan blir längre fram, och inte för kort. Jag är otroligt trött på mina extensions just nu, dom bara trasslar till det så att få plocka ur det och klippa en fin frisyr står högst upp på önskelistan just nu!

Fin i Mockasin


Egentligen är dom inte så speciellt fina, men jag kan inte låta bli att tycka om dom. Matchas dom rätt så tror jag ändå på att dom kan bli ett snyggt inslag. Från Friis & Co.

Medicin

image32

Idag låter jag som en kraxande kråka och kan knappt prata alls, är hemma från jobbet och hoppas just nu på att Ben & Jerry-glassen kan hjälpa mig. Ska läsa nya ELLE och sedan åka och handla och svänga förbi pressbyrån för köp av lite utländska modemagasin, sånt behövs en dag som denna.

Soul Bohemian

Lite vårinspiration från Vogue Nippon's februarinummer för 2008 med vackra Daria Werbowy.




.

image29
                                                image30

Ännu ett modeår har passerat och det är alltid kul att summera olika trender från året som gått, både dom fina och dom som varit mindre smickrande. I del 1 börjar jag med favoritern från 2007, del 2 med the bad ones kommer senare.

Coloured Tights

Strumpbyxor i alla regnbågens färger har varit en stor trend det senaste halvåret. Jag har aldrig riktigt anammat det, även fast jag tycker att det är riktigt fint. Men än är det inte för sent, färger piggar alltid upp!

Jeans

Den älskade och hatade trenden med jeans med hög midja har varit i ropet hela året och den håller i sig även under 2008. Dom utsvängda 70-talsjeansen var det få som vågade sig på och det var istället dom höga stuprörsjeansen som blev mest populära. Jeans i andra färger än blå har och synts lite här och där, men det är ingen trend som slagit stort.

Rayban Wayfarers
Årets utan tvekan mest populära solglasögon är dom gamla 80-tals klassikerna från Ray Ban. Modellen heter Wayfarer och prydde både Hollywods kändisar och oss i Sverige.

Lack & Läder

Ännu en trend som är både älskad och hatad. Skinnbyxor och lacktights har varit riktigt hypade denna hösten och personligen tycker jag att det kan vara riktigt snyggt på rätt person och vid rätt tillfälle. Ett par lacktights fungerar sällan en dag på stan t.ex.

Paljetter

Höstens stora partytrend står paljetterna för. H&M's paljettklänning och kjol sålde slut på en gång men ändå har jag sett förvånansvärt få bära trenden. Är det för utmärkande för att fungera i Sverige? Riktigt fint är det hur som helst!

Nitar

En annan av höstens stora trender är nitarna. Dom har synts på allt från skor och väskor till klänningar och smycken. Skorna från Burberry har varit stora favoriter och att addera lite nitar till en outfit är ett perfekt sätt att klä ner den lite.

Dagen efter nyår

image28
Rosa mjukisdress, det enda rätta en dag som denna!

Har plockat undan alla flaskor, burkar och glas från vardagsrummet så dom flesta spåren av gårdagens festligheter är borta. På något sätt hamnade två, för mig, helt okända tjejer här när vi kom tillbaka efter 12-slaget och det var väl inte riktigt den typen av människor jag brukar umgås med, vi snackar dreadlocks, mängder av piercingar i ansiktet och konstiga kläder.
 Någon av dom glömde sin halsduk här, den slängde jag!

Shoppingsug


Jag kan inte få nog av Asos underbara rea där jag speciellt har fastnat för alla klänningar. Jag tänkte fixa en beställning snart men måste bara kunna bestämma mig för vilka jag vill ha - Svårt när det finns hur många som helst jag vill klicka hem. Att lägga allt fint i shoppingbagen och sedan rensa därifrån brukar fungera rätt bra så jag kör på samma taktik denna gång. Jag återkommer med resultatet!

Nyårsklänningen

 
Volangerna på kjolen ligger väl inte riktigt som dom borde...

Jag hade en underbar nyårsafton med allt man kan önska. God mat, trevliga människor och fint fyrverkeri vid 12-slaget. Imorgon börjar vardagen igen och imorgon börjar mitt nyårslöfte att gälla, så idag ska jag bara lata mig,  njuta av lite choklad och se på tv.

Gott nytt 2008!

RSS 2.0