Den där Angelina


Jag har aldrig varit någon beundrare av Angelina Jolie och det verkar jag ändå vara ganska ensam om. Jag har alltid haft svårt att se den där skönheten hos henne och har alltid blivit lika förvånad varje gång hon blivit utnämnd till världens vackraste kvinna och liknande.
När jag såg henne på Vanity Fairs nya omslag för ett par dagar sedan så stannade nog hjärtat någon sekund. Jag finner inga ord. Pure perfection, beoynd beautiful, breathtaking. Ja, ni förstår ungefär var jag vill komma va?

I love it!

Hurra!


Mycket bilder på vad jag äter nu känner jag. Men nu ska vi fira att den gamla soffan är borta! Tjejen som köpte den var precis här och hämtade den. Innan stod den i ett hörn och såg ful ut men nu ser vardagsrummet genast mycket större ut. Vi firar såklart med strawberrys!

Fredagkväll

Fredagkvällen spenderades hemma hos mamma och pappa. Vi åt räkor och drack vin. Dock blev det inte så mycket vin för min del eftersom jag skulle köra hem sen. Coca-Cola all the way. Ikväll bär det av dit på middag igen, efter det blir det förhoppningsvis en utekväll här i Örebro. Ett måste när det är sånthär väder!

Ohh...


Detta är vad som händer när min mamma går bananas inne på Arts & Crafts i Oslo. Hittade precis en påse full med smycken som jag fick för ett tag sedan. Massvis med fina halsband, armband och örhängen som bara väntar på att få användas.

For the magazines

En liten förvaring för alla miljoner tidningar som ligger här hemma behövdes verkligen och vi slog till på detta häromdagen. Enkelt, men snyggt. Det kommer från Duka och kostar 499:-.

Some shopping



Jag var en kort liten sväng på stan med mamma och hann ändå få med mig rätt mycket hem. Hittade bland annat den blommiga Gina Tricot-jackan så den fick följa med. Jag kan bara inte låta bli att tycka om den.
För övrigt så är det:
  • Röd klänning / Gina Tricot
  • Blommig kjol / Riley
  • Underkläder / Isabell Kristensen & Sisters
  • Randig skjortklänning / Boomerang
  • Röd klänning med knyt bak / Riley

Jag är nöjd!


Inplastad



Jaa, jag var också tvungen att prova! Senaste veckan har jag läst på massor av ställen att man ska linda in benen i plastfolie efter att man smörjt in dom med fuktkräm. Resultatet ska då bli att benen blir gudomligt lena. Sagt och gjort. Nu sitter jag här i soffan med gladpacks-ben och spanar på Ebay. Undra hur länge man ska ha det? En halvtimma räcker nog. Det var rätt skönt faktiskt, även fast jag känner mig som ett freak. Väntar med spänning på mina nya, lena ben!

I got it!


Ville bara säga att den är min nu! Köpte den precis på Ebay! Jag ska snart sluta tjata om den, jag lovar!
Men den är ju fin att titta på.
 Eller hur?

Presenter


Jag fick superbra presenter av min kära mamma häromdagen. En kajalpenna från YSL, läppstift från Clarins och ett resekit med produkter från Clinique. Jag har varit nyfiken på deras 3-stegsserie och andra produkter länge så nu ska vi se om dom fungerar så bra som alla säger. Hoppas!

Nelly


Klicka på bilden för att komma till nya sidan!

Nelly inviger sin nya sida idag och bjuder på fri frakt hela dagen! Själv har jag hittat en hel del fint till sommaren där så det ska jag nog slå till på nu. En liten shoppingtur från soffan helt enkelt!

The "dress"


Nu har jag den hemma och trots att det inte var den som jag hoppades på så blev det bra ändå. Denna var faktiskt också riktigt fin. Förstår inte riktigt varför alla kallar den för klänning då den knappt täcker rumpan men okej. Den blir nog iallafall fin ihop med tights och ett par heels. A keeper!

Bracelets


Köpte dessa fina armband på H&M häromdagen. Hade helst velat ha dom i rosa men det fanns bara turkosa kvar så dom fick det bli. Jag har på tok för lite armband så att få dessa för 59 pix kändes som ett bra kap!

I'm alive


Penelope Cruz á la Marilyn

Yes, I'm alive!
Jag har bara drunknat i plugg de senaste dagarna och nu har jag precis
varit iväg och skrivit prov. Förhoppningsvis gick det bra, det känns helt Ok!
Det är sista veckan på terminen nu så det är mycket som ska göras.
Sjukt jobbigt men man får tänka på att det snart är över.
Förutom att plugga så har jag sökt lite jobb också, så nu får ni hålla tummen!

Sunday


Pojkvännens gamla Ösk-tröja och sneakers som är tre nummer för stora! Yes!

Yesterday


Förutom att det gick åt skogen för Sverige i Eurovision så hade jag en himla bra kväll igår. Först kom L över en stund för att spana lite kläder och äta lite kladdkaka och strax därefter kom en annan vän för att kika på Eurovision. Med sig hade hon en smörgåstårta så det blev ett riktigt kalas här. Smörgåstårta, kladdkaka, jordgubbar och chips. Det dåliga samvetet är här idag så nu är det dags för en långpromenad i solen med A och Emilio!

Missförstånd

Nehepp, det var inte den megahypade klänningen som syrran hade hittat. Det var denna nästan lika hypade klänning. Men den är ju också fin! Ska iallafall prova den och se hur den ser ut på. Sen får jag börja spana efter den andra på Ebay igen då! Överpriserna som det är på den på Tradera går jag inte med på. No way!

Det gick väl inte riktigt som vi tänkt oss va?



Att Charlotte skulle vinna hade jag väl inte riktigt trott, men 18:e plats? Kom igen! Att Ryssland sedan gick och vann gillade jag inte heller, då hade jag hellre sett Grekland eller Ukraina som segrare isåfall! Det enda som muntrade upp lite där på slutet var Björn Gustafsson, riktigt rolig! Nej, det var ingen bra tävling det här!

Mums


En kladdkaka i ugnen, massa frukt i skålen på vardagsrumsbordet och jordgubbar i kylen. Mycket mer än så begär jag inte just nu! A är iväg och grillar med jobbet och senare så får jag istället sällskap av en tjejkompis lagom till Eurovision börjar! Heja Perelli!

Update - H&M-Klänningen

Nu är den på väg hem till mig, dock inte från Ebay utan från Stockholm. Min syster hittade nämligen en där i en butik alldeles nyss. Lycka? Oh yes!

Mera Trash



På tal om trash ja.
Det bor ett par på våningen under oss som har en vana att
alltid ställa ut sina stinkande soppåsar i trappen. Där står
dom sedan hela nätterna och ni kan ju tänka er hur gott
det luktar i vårat trapphus en varm morgon i maj när soporna
stått där och haft det bra hela natten!

Om dom är så äckliga att dom inte kan ha dom i sin lägenhet
ska dom väl knappast stå i trappen heller? Ställ ut dom på
balkongen eller nåt istället! Jesus! Snart blir det krig!

Louis Vuitton Trash


Att slänga skräp kanske vore lite roligare om man fick slänga det i en sånhär. Självklart inte äkta Louis Vuitton och eftersom jag är helt emot fake så borde jag väl vara emot denna också, men den ska ju ändå slängas så hmm, kanske? Lite rolig är den iallafall!

Mary-Kate eller Ashley?

 
Klicka för att förstora.

Ser ni skillnad på dom? Vem är det på bilderna? I know!

 Hur som helst så älskar jag skorna! Måste också försöka få tag på ett par snygga skor med peeptoe. Jag tror att det får bli en sväng på Ebay där med. Där finns allt!

Ebay



Sometimes Ebay can be your best friend!

Plump Lips by Freeze 24.7

"Plump Lips by Freeze 24.7 är ett läppglans som återfuktar läpparna samtidigt som den höjer cirkulationen och gör dem fylliga utan att irritera. Produkten tar även bort små rynkor runt munnen."

Sounds good, right? Jag tycker iallafall att det låter rätt spännande! Jag älskar både läppglans och ett snyggt plut och jag är helt kär i min lip-plumper från Too Faced. Nu har jag iallafall fått möjligheten att prova på detta från Freeze 24.7 och jag återkommer sjävklart med en recension på det! Stay tuned!

Godbit


Jag är så sugen på att klicka hem denna kjolen! Vanligtvis så gillar jag inte tyll men här var det faktiskt en söt detalj. Tråkigt att den bara finns i svart, hade gärna velat ha en röd också.

389:- hos Asos.

Moving


Nu har jag flyttat min blogg till den nya plattformen publishme. Ser väl ungefär ut som det gamla, fast lite snyggare! Hoppas bara att allt fungerar som det ska nu!

Åtta vinklar av skönhet




Jag finner inga ord.

Shoeboxes

image198
Titta vilka fina boxar jag hittade idag. Jag var inne på Bokia för att hitta en bok till skolan men istället fastnade jag vid dessa. Hur fina som helst helt enkelt! Priserna låg mellan 70-100:- och boxarna fanns i alla möjliga former och storlekar. Ett extra plus för den fina insidan. Dessa ska jag definitivt köpa!

Eurovision


Bild: Charlotte Perellis blogg

Äntligen hemma från jobbet! Nu har vi precis lagat till tacos och ska kika på Lyxfällan följt av andra kvalomgången inför the grand finale av Eurovision på lördag. Lite kul är det ju att man, troligtvis, kommer få sitta och heja på Charlotte två gånger. Att hon inte skulle gå vidare ikväll finns ju inte på kartan. Eller hur?

Watch the time


Denna kanske vore något att ha hemma? Både fin och praktisk och sen ser den ju inte ut som en typisk klocka. Den kommer från Koziol och kostar 299:-. Finns att köpa hos Bluebox.

Blått är flott

   

Doutzen Kroes var, om möjligt, ännu vackrare än vanligt på premiären av Che på filmfestivalen i Cannes. Jag älskar verkligen den blå färgen och paljettdetaljerna. Vackert!

Bamboo


Idag har jag plöjt igenom nästa alla avsnitt av Girlicious och något jag har noterat är alla Bamboo-örhängen. Jag tror att varenda, jag menar varenda, tjej i serien har ett par i öronen. Kolla får ni se! Jag gillar mina stora bamboo-ringar men efter att ha sett dom 300 gånger idag så har jag nästan tröttnat...

Fashionista



När jag var hemma hos mamma och pappa senast så hade mamma precis fått boken Fashionista av Martina Bonnier. Dum som jag var glömde jag att ens kika i den och nu, eftersom mamma är bortrest, så gissar jag att den bara ligger hemma och samlar damm. Jag tänkte ta en liten sväng dit i eftermiddag och då tänker jag också lägga beslag på boken. Den verkar klart läsvärd!

Schlagermys

image197

Passade på att poppa en skål med popcorn inför säsongsavslutningen av Andra avenyn och så första kvalomgången inför Eurovision song contest. Nya soffan skymtar lite i bakgrunden och på bordet står vårat fina fat i form av ett löv. Det brukar vara fullt med antingen frukt eller godis men just nu är det tomt, tyvärr! Det känns som om det skulle behövas lite gott efter att ha hört dom första bidragen...

Ha en fin kväll! ♥

Outfits from the past

image196

Jag satt och kollade igenom min andra blogg och spanade in massvis med gamla outfits. Vissa riktigt fina och andra, nja sådär halvsnygga. Oj vad mycket läsare jag hade på den tiden, vi snackar många tusen varje dag och en hög placering på diverse topplistor. Sen tröttnade jag och tappade motivationen, men kanske hamnar jag där igen någon dag, man vet aldrig. Hur som helst var det ju outfits det här inlägget handlade om och jag satte ihop ett litet kollage med diverse outfits från mellan 2006-2007. Enjoy! ♥

Hallplaner

image195

När vardagsrummet är färdigt ska vi ta oss an hallen. Hallen är man iof inte i så ofta men den är ju ändå det första man ser när man kommer hem så den känns ändå viktig. Här ska t.ex den stora spegeln stå och sen har vi planerat att inhandla en liten sittbänk att ha precis innanför dörren plus en ny fräsh hatthylla och  ett skoställ.

Söt, så söt!

image193

Det är visst inte bara jag som gillar nya soffan. Sötsaken Emilio ligger just nu bredvid mig och sover som en stock på sin lilla rosa/vita filt från Kid som vi fick med när vi köpte honom. Han blir bara sötare och sötare för varje dag som går tror jag.

När vi ändå är inne på söta hundar så fyller en annan underbar liten kompis 3 år idag, nämligen Biggles. Jag hörde rykten om att han skulle fira med cheeseburgare, lyxhund!
image194

Caroline Winberg för Lindex

Bättre val av modell kunde dom väl knappast gjort just nu? Caroline looks smashing!



Girlicious


Jag sitter och njuter i nya soffan och har ett litet maraton med Girlicious och säsong 10 av Americas next top model. Lite senare ska jag ta tag i lite plugg och så ska jag baka något för vi får besök ikväll. Trevligt!
A är på jobbet en sväng och sen ska han åka förbi Ikea och fixa nya gångjärn så att vi får ihop tv-bänken som den ska vara, sen är allt frid och fröjd!

Hoppas alla har en fin dag!

Lita inte på Ikea...


Som rubriken säger - Ikea är inte att lita på. När vi fått ihop hela tv-bänken och bara har en lucka kvar så inser vi att dom skickat med fyra likadana gångjärn vilket betyder att det är helt omöjligt att få ihop det. När vi köpte vardagsrumsbord var det också saker som fattades, riktigt trist. Men det ser inte helt tokigt ut utan den där luckan ändå så jag är ändå nöjd. Det känns som ett helt nytt vardagsrum! Bilder får komma imorgon istället när allt är på plats som det ska!

Outfit

image192
Idag har jag på mig:

  • Blommig klänning / Gina Tricot
  • Minnetonkas / Wedins barnavdelning
  • Quiltad skinnväska / Juicy Couture

Spegel


Nästa inköp i inredningsväg blir definitivt en stor spegel. Jag tycker synd om min stackars pojkvän som dagligen får höra mitt gnäll om att vi inte har någon ordentlig helkroppspegel så det är nog dags att skaffa en nu. Och jag tycker synd om mig själv som inte kan spegla mig ordentligt!

Messed with the lightening

image191

Ibland har man tråkigt i bilen på vägen hem och ibland har man lika tråkigt när man väl är hemma. Detta kan resultera i massa ego-bilder. Just nu väntar jag på att A ska komma hem och hjälpa till att skruva ihop soffan och sen ska vi ge oss på tusenbitarspusslet till tv-bänk. Och medans jag väntar så sitter jag här och leker i photoshop!

Today

image190
Detta är vad vi precis hämtat på Ikea. Äntligen är en ny soffa på plats här hemma, dock inte ihopsatt ännu. Tv-bänken fick följa med på en gång så den ska vi också montera ihop, den var som ett tusenbitars-pussel så den kommer nog ta längre tid än soffan. Resultatet får ni se ikväll!

Sailor Chic

 

Inte för att denna outfiten är så passade här en dag på stan men jag älskar det ändå, speciellt den röda väskan som skymtar på den vänstra bilden. I klädväg så är det absolut Leighton Meester aka Blair Waldorf som drar det längsta strået i Gossip Girl. I love it.

Charity

Astrid Lindgren skulle ha fyllt 100 år den 14 november 2007. För att hedra hennes minne bygger SOS-Barnbyar en barnby i hennes namn i Centralafrikanska republiken. När du köper det här silverhänget med kedja bidrar du med 30 kronor till Astrid Lindgrens Barnby.

Ett fint halsband och en god gärning på samma gång. Jag ska absolut köpa ett! Priset är 198:- för den större modellen och 129:- för den mindre och dom finns att köpa på Guldfynd.

Kvällens godaste

image189

Nyttigt? Nej.
Gott? Helt underbart!
 

Såld!

image188
Nu var det precis en tjej här och kikade på våran soffa och som även ville köpa den. Hurra! Den soffan vi har siktat in oss på istället är den på bilden. Snyggt och fräsht med vitt. Det ska bli himla skönt med lite förändring här hemma nu. Lovely!

Outfit

image187
Kände för att vara bekväm idag i det tråkiga vädret. Skinnjackan är med som vanligt, en solklart favorit. Men det kanske ni märkt vid det här laget?

Klänning / Vero Moda
Skinnjacka / H&M
Väska / Second Hand
Skor / Cheap Monday

Ren och skär avundsjuka

image186
Får man känna lite hat mot en kändis bara för att den har en grym garderob som både är sagolikt inredd och innehåller över 1000 par skor? Isåfall känner jag lite hat mot Mariah Carey, såklart. Hennes garderob är väl mer eller mindre lika känd som hon själv just för att den snarare ser ut som en lyxig butik än en garderob. Avundsjuka it is!

Fika

image185
Är precis hemkommer från ytterligare en runda på Ikea me A för att verkligen bestämma vilken soffa och tv-bänk vi ska ha, och det lyckades vi med. Nu ska vi bara bli av med våran soffa men det är rätt många som hört av sig så det ska nog inte vara några problem hoppas jag. Efteråt tog vi en sväng in till stan och kikade runt lite på nyrustade och fräsha Krämaren. Hann även med en fika på Wayne's Cofee - Hallon och björnbärspaj med choklad och så en hallon/jordgubbsmoothie till det. Riktigt gott. Där satt vi och pratade och kollade ut över dett regnigt Örebro.

Nu sitter jag och kikar på reprisen av Pussycat Dolls - Search for the next doll och lite senare ska vi iväg på middag. Helt okej söndag om ni frågar mig!

Igår

image184
Klänning / Gina Ttricot
Skinnjacka / H&M
Väska / Second Hand
Pumps / Christian Louboutin

Helt galet

Alltså, okej. Klänningen är jättefin och allting men detta är helt sjukt!




San Fransisco Chronicles

US Vogue June 2008
"San Francisco Chronicles"
Pierce Brosnan & Daria Werbowy
Photographer: Mario Testino
Fashion Editor: Grace Coddington


    
  

Give me a Miu Miu


Kan man få annat än ha-begär? En finare väska till sommaren finns nog inte. Miu Miu är mitt nya favoritmärke när det kommer till väskor, jag hittar bara fler och fler godbitar.
 Synd att man inte kan köpa alla...

Vicky


Jag vågar påstå att ingen annan på jorden lyckas med att se så bra ut i jeans,
kavaj och keps som Victoria Beckham. My love.

Nu ska den bort

image183
Igårkväll satte vi ut våran soffa på Blocket, så nu är det bara att vänta på att någon förhoppningsvis vill ha den. Vi har den nästan alltid utdragen så att den blir jättedjup. Perfekt att krypa upp i med en filt och massa kuddar när man ska se på film. Men vi hittade en finare soffa igår som vi tänkte slå till på, plus en ny tv-bänk. Allt i vitt!

Outfit

image182

Tråkigt väder, tråkiga kläder.


Dip Dye



Vid första anblicken var jag osäker men nu har jag kommit fram till att jag gillar den. Frågan är om den kommer göra sig så bra på mig. Men den vore himla fin att dansa runt i en sommarnatt i juli. Visst?

Från Asos.

Ego pic

image179

In the car.

Som ni ser så blev det ingen luggklippning idag. Kanske imorgon.

Flowers

image178
Bilder: Privata

Alla dessa underbara blommor finns på SIA som visst hade öppnat en butik mitt i stan. Härligt! Blommorna såg faktiskt väldigt verkliga ut trots att dom var gjorda i plast. Jag ska definitivt köpa på mig ett gäng eftersom jag inte riktigt klarar av att ha riktiga blommor hemma, dom brukar inte överleva särskilt länge. Tråkigt men sant.

My bum looks good in this


Lite fina galgar är något annat jag ska köpa när allt viktigt är inhandlat. Dessa kommer från Pressies 4 princesses och kostar ca 200:- / 4st. Galgarna är svarta och rosa och har små meddelanden på som My bum looks good in this, Granny wouldn't approve, For his eyes only och My mum would kill me. I like!

Fringe


Jag funderar på att klippa hellugg när jag ska upp på stan senare. Just nu har jag snedlugg och den är på tok för lång och omöjlig att fixa till. Lite omväxling kanske vore skönt. Skulle jag intet bli nöjd så dröjer det ju inte så lång tid innan den har blivit lång igen eftersom mitt hår växer som ogräs. Måste tänka lite till...

Buy me, said the dress

image177
Jag funderar på att klicka hem den här underbara klänningen. Älskar färgen och volangerna. Funderar lite på när man ska använda den, men något tillfälle finns det säkert under sommaren. Den kommer från Primark och isåfall är det Ebay som gäller.

Lexington

image176

Det är dags för en ny omgång med handdukar och sängkläder och självklart blir det från Lexington. Jag vet om en butik här i Örebro som har det i sortimentet så vi ska dit lite senare och kika vad dom har inne just nu. Handdukar är högst prioriterade. Vi har bara inte bestämt exakt vilka färger det ska bli. A vill ha svarta till sig så jag väljer väl röda till mig då kanske? Och så några vita såklart! Sen blir det en sväng till Ikea för att kolla på nya soffor, ny tv-bänk och någon slags förvaring för dvd-filmer. Det börjar svämma över i den hyllan vi har dom i nu.

Dessert

image175

Årets första jordgubbar. Behöver jag säga att det var helt underbart gott?
Nu blir det inredningsplanering och sen sovdags!
Natti natti!

Torsdag kväll

image174

Äntligen hemma igen. Inget sommarväder ute idag direkt, det regnar för fullt. Mitt lilla muntliga test i engelska gick över förväntan och nu har jag höjt mig i både A- och B-kursen så nu har jag MVG i Engelska A, B och C. Känns bra! Passade på att handla lite på vägen hem så nu ska vi snart äta kyckling och så lite jordgubbar, honungsmelon och gammaldags vaniljglass till efterätt. Köpte med Sköna Hem (inspirationskällan) också så den ska jag bläddra i. Och så blir det Lyxfällan, Efterlyst och Insider.

Hoppas ni får en fin kväll! ♥

Outfit

image173

  • Klänning / H&M
  • Skinnjacka / H&M
  • Skor / Wedins
  • Väska / Louis Vuitton Triana

Chanel flats

image172

Jag såg dessa på Nicky Hilton och föll pladask, ruskigt söta. Och väldigt rosa. Tyvärr så ligger prislappen på några tusenlappar för mycket just nu men får väl hålla utkik på Ebay!

Och så lite skryt!


Jag är helt slut. Jag har suttit i skolan i 5 timmar nu ikväll och gått igenom PM och både gjort och lyssnat på oppositioner och nu äntligen är jag hemma igen. Men jag måste bara få skryta lite innan jag somnar. Mitt PM som jag gjorde och trodde att jag typ skulle få ett G på slutade på ett VG+ och kommer att bli ett MVG om jag bara gör några små korrigeringar. Då var det lite mer värt det att sitta där i 5 timmar och nästan somna (och det var jag inte ensam om att nästan göra). 
Imorgon är jag iallafall ledig från jobbet, men det är ändå skolarbete som måste göras så det ska jag ta tag i imorgon, samt ett litet test i Engelska C på kvällen. Jag har fullt upp!

Nu är det sängen och nya ELLE som gäller, sen sova! Go' natt!

A piece of cake


Jag var inne i en bokhandel förut och bläddrade lite i Leila Lindholms bok A piece of cake och jag har aldrig varit så sugen på att baka som jag blev då. Mumsiga recept och underbara bilder på det ena bakverket efter det andra. Dock köpte jag den inte utan jag tänkte vara lite ekonomisk och beställa den från Adlibris där den bara kostar 179:-.  Denna bok är definitivt ett måste i köket! Provläs den Här.

Denimshorts

    

Jag är rätt avis på dom som ser sådär grymt snygga ut i små jeansshorts, som Sienna Miller gör. Jag känner mig inte riktigt i form för att bära upp minishorts, men på dom som kan så är det riktigt snyggt. Sienna är för övrigt snygg i det mesta. Och sen är det ju prat om att hon skulle härma Kate Moss med klädstilen, whatever - Sienna gör det bättre!

Pink Lips

image170

Mitt nya favorit-läppstift från M.A.C. Jag köpte det när jag var i Stockholm och jag är helt kär. Jag har letat efter det där perfekt rosa läppstiftet i över ett år och äntligen så hittade jag det. Perfekt för sommarens utekvällar. För övrigt så måste jag köpa mer produkter från M.A.C, dom gör verkligen bra smink. Nytt favorit-märke också kanske?

Färgen heter Snob.

Nighty Nighty


Nu har jag kollat på Ugly Betty och Desperate Housewives och det får nog avsluta kvällen, jag är sjukt trött. Ska nog krypa ner i sängen med nya VeckoRevyn som trillade ner i brevlådan idag och sen sova. Och så ska jag nog göra ett stort glas Oboy också, inte det nyttigaste men det är gott så man måste få unna sig det ibland. Som nu!

Natti natti bloggen!

Drömmar

image169
Bilder: Hemnet

Jag sitter och drömmer mig bort lite till den dagen jag också ska köpa en lyxig lägenhet för 25.000.000:-. Det är nämligen precis vad den på bilden kostar. Tänk att ha en toppmodern lägenhet på Östermalm med stor balkong, lyxigt badrum och ett underbart kök, låter inte helt fel i mina öron! Tyvärr fattas det lite slantar för att det ska bli möjlighet just nu, men man måste ju tänka framåt. Långt framåt!

Då ger jag upp...

image167

Den fina klänningen kommer visst från H&M Trend vilket betyder att det bara är att ge upp. Närmsta H&M Trend ligger 20 mil bort (Stockholm) och när jag väl kommer dit nästa gång kommer klänningarna vara ett minne blott. Men men, har någon en strl 38 över till mig så hojta! ♥

Lucky Words

image168

Riktigt fina Lucky Words-armband från Cocoo.se, extra plus för att dom är i skinn! Armbanden har söta små budskap som Make love not war, Faith, Hope Love och Passion for fashion. 165:-/st kostar dom, helt överkomligt! Jag är mest sugen på det rosa, men det gula blir nog fint till solbrännan i sommar.

Sex & The City goes London

image166
Londonpremiär för Sex & The City igår. Alla fyra damerna var där, men va hände med klänningarna? Den enda jag gillar är isåfall Sarah Jessica Parkers lilla gröna historia, fast hon skulle skippat hatten. Dom andra tre ser bara tantiga ut. Jättetantiga!

Today

image165
Nu ska jag ta med mig min kära pojkvän och lilla Emilio och gå upp på stan en sväng. Har lite att handla och fixa där och sen så ska jag lämna en klänning till min syster.
Det är inte riktigt lika varmt idag som det har varit i helgen, men solen skiner iallafall och då är jag nöjd! Det är iallafall glassväder och jag är sugen på årets första mjukglass, så en sådan kanske det kan bli? Det är jag värd!

Ikväll blir det lite pluggande, The Hills och så Cashmere Mafia.

Ha en fin dag!













Mer skor

image164

Jag fortsätter att hitta fina sommarskor hos Office. Just nu letar jag främst efter flats eftersom det inte går någon nöd på mig när det gäller högklackade pjäser. Sen så är ju platta skor ett måste på sommaren. Dessa gillar jag. Dom är lite som CC skyes armband, fast skor.

The dress

image163

Visst är det nu i veckan som den här klänningen äntligen kommer i butik? Snälla säg inte att den kommer från trend-avdelningen? Då är det kört för min del, totally!

Answers.

Jag fick några frågor från Sara som jag självklart ska besvara!

Vad jobbar du som?
Just nu jobbar jag i en butik på Marieberg köpcentrum i Örebro.

Hur gammal är du?
Jag är 21, fyller 22 i sommar.

När bodde du i Oslo och hur länge?
Jag bodde på Nesöya utanför Oslo i 9 månader och arbetade som au-pair mellan oktober-05 till juli-06. Bodde i ett riktigt underbart hus och shoppade loss på Sandvika Storsenter. Ett riktigt äventyr!

Sneak peak

image162

Passade på att rada upp lite pumps/sandaler lite fint i skogarderoben och lite senare tänkte jag bära ner alla vinterskor till förrådet, det känns bra! Det är verkligen en salig blandning av olika sorter och märken bland skorna - Allt från Skopunkten och H&M till Christian Louboutin och Gucci. Jag är glad att den här skogarderoben finns, även om den absolut inte räcker till - Men den hjälper mycket!

Mulberry Ayler



För ca 2-3 år sedan var jag helt kär i Mulberrys Ayler-väska och jag tycker fortfarande att den är fantastiskt fin. Då bodde jag i Oslo och i ett köptcentrum i närheten fanns det en affär som hade en Ayler stående på en hylla. Jag vet inte hur många gånger jag var inne och kände på den och den stod alltid troget kvar när jag kom - Undra varför ingen köpte den? En dag ska jag nog iallafall slå till!

Söta

image161


Hittade dessa små skor som vore perfekt att ha i sommar (om man inte får en skum solbränna av dom). En liten blandning av gladiatorsandaler och ballerinaskor och jag tycker dom är hur söta som helst och helt perfekta att ha till sommarklänningarna. Dom finns hos Office, som även har galet mycket andra fina skor. Jag ska nog ta en liten shoppingrunda där, snarast. Pundet är väl fortarande rätt lågt?

Cooking

   

Förutom inredning så har jag blivit helt inne i matlagning och bakning också. Värst vad man förändras när man flyttar hemifrån. Dessa tre böcker av Leila Lindholm ska jag definitivt klicka hem. Goda recept och härliga bilder i massor. Jag har redan provat på några av hennes recept och resultatet blev fantastico.

Saturday Night

image160


Vi hade en riktigt trevlig kväll igår. Jag träffade en gammal vän som jag alltid umgicks med i högstadiet och vi åt lite mat hemma hos mig och sen tog vi en liten sväng  på stan och bara och pratade om allt mellan himmel och jord.  Så mycket minnen som kom tillbaka från allt kul vi har gjort ihop, helt sjukt.

Och efter att ha sett vilken dålig kvalité det är på alla bilder så har jag insett att digitalkameran måste lagas illa kvickt!

Interior

    
Bilder: formodedesign

Har suttit och kikat på inredningsprylar i snart två timmar. En hel värld av fina saker som jag inte upptäckt förut. Jag har alltid tyckt att det är kul med saker till hemmet men det har väl blommat ut ordentligt nu när jag har något eget att inreda. Det är fortfarande mycket vi behöver köpa i möbelväg så det ska vi ta tag i först innan vi börjar köpa massa annat, men det skadar ju inte att börja kika och planera redan nu.

Snåljåp Deluxe


Fotograf: Erik Broms / lundlund.com


Tog en riktig långpromenad med Emilio bort till fina Stadsparken. Väl där tänkte jag köpa en glass till mig själv samt be om lite vatten till Emilio som höll på att törsta ihjäl, typ.
Jag hade inga kontanter och när jag såg skyltarna med "Tyvärr är kortläsarna ur funktion, sorry" så gav jag upp mina glasstankar och tänkte endast be om vatten.

Jag: Ursäkta, skulle jag bara kunna få lite vatten till min hund?
Snåljåp: Ehh, vi har vanligt vatten på flaska man kan köpa.
Jag: Men jag behöver bara lite till hunden så jag tänkte om jag bara kunde få lite grann.
Snåljåp: Ehh okej, annars går det jättebra att köpa vatten på flaska!
Jag: Men jag har bara 7 kr löst och jag såg att man inte kunde betala med kort just nu.
Snåljåp: jahaa, men jo - Vi tar kort!
Jag: Okej, jaha då får jag ta en sån flaska då!

Jag sträcker fram kortet och hon frågar någon annan där om hur man gör. Den personen säger då att det sitter stora skyltar utanför om att kortläsaren inte fungerar.

Snåljåpen (samtidigt som hon ger tillbaka mitt kort): Jaha nej det går inte med kort. Tyvärr. (End of conversation från hennes sida).
Jag: Precis! Så jag kan alltså inte bara få några droppar kranvatten till hunden?
Snåljåpen (suckar): ehhh....okej...(sen går hon och hämtar en liten mugg med vatten och ger mig).

Så svårt var det alltså att få lite vanligt vatten! Jag menar, okej om det var jag som skulle ha det. Men att det kan sitta så långt inne att bjussa på lite kranvatten till en liten chihuahua förstår jag inte. Det är ju inte så att jag behöver flera liter. Snåljåp deluxe!

Sommarkänslor


Hur härligt väder är det inte ut idag då? Ska hoppa i någon fin sommarklänning och ta med Emilio ut på en långpromenix i solen tänkte jag. På vägen hem måste jag köpa med lite jordgubbar också, ett måste!

See you later!

En underbar dag!

image154
Den här dagen har, hittills, varit helt underbar på alla sätt och vis. Solen skiner och det är riktigt varmt ute, vi har städat här hemma så det nästan glänser och A fick precis ett glädjande besked som gjorde oss båda jätteglada! Snart blir det nog en sväng upp på stan och ikväll ska vi grilla och senare kanske träffa några vänner.

Just nu sitter jag bara i soffan och njuter av lite Ben & Jerry-glass och kikar på gamla avsnitt av O.C.

Lovely! Jag älskar sådana här dagar!

The Triana


Lite fler bilder på nya väskan. Jag tycker om den hur mycket som helst!

Cassandra Rhodin

image153

Svenska Cassandra Rhodin gör underbara skisser som jag är lite sugen på att ha som tavlor här hemma. Jag önskar att jag också var grym på att teckna, tyvärr är jag inte det. Undra om man kan beställa förstoringar? Hennes mailadress som står på hemsidan verkar inte fungera. Någon som vet?

Vitt, vitt, vitt!

image152

Jag vill göra om i vardagsrummet! Efter att ha plöjt igenom diverse inredningstidningar och internetsidor har jag massvis med inspiration för lite förändringar. Helst av allt vill jag ha en ny soffa, eller nej - Två nya soffor! Just nu har vi en marinblå jättedjup soffa som visserligen är mysig, men speciellt snygg är den väl inte. Jag skulle vilja byta ut den och ha två vita, lite mindre, soffor mot varsinn vägg istället. Just nu går vardagsrummet i marinblått, svart, vitt och mörkbrunt så jag skulle vilja byta ut det där marinblå mot ännu mera vitt. Mycket finare, mycket fräshare och ja, mycket svårare att hålla rent - Men det får det vara värt.

Olsen-twins


Hela Costume Institute Gala var en stor besvikelse rent klänningsmässigt och Mary-Kate och Ashley var bland dom sämsta. Ashley ser visserligen ruskigt söt ut, men håll med om att dom där hålen i klänningen går bort? Och Mary-Kate, vad tänkte du på? Men efter den här cykeldäck-runt-huvudet-incidenten så är jag inte förvånad längre. Båda klänningarna är designade av Diane von Furstenberg och jag hade inte varit speciellt stolt om jag var hon.

The breakfast

image151
Rostade smörgåsar med pepparskinka, rökt hamburgerkött och gurka fick det bli idag, plus kokt ägg, tomater och juice. Frukost är nog lite underskattat ändå! Nu är det dags att göra sig iordning och sen är det ut i solen som gäller!

Sasha Pivovarova

SASHA / RUSSIAN VOGUE / APRIL 2008 SASHA / RUSSIAN VOGUE / APRIL 2008  SASHA / RUSSIAN VOGUE / APRIL 2008
SASHA / RUSSIAN VOGUE / APRIL 2008  SASHA / RUSSIAN VOGUE / APRIL 2008  SASHA / RUSSIAN VOGUE / APRIL 2008
SASHA / RUSSIAN VOGUE / APRIL 2008  SASHA / RUSSIAN VOGUE / APRIL 2008  SASHA / RUSSIAN VOGUE / APRIL 2008

Sasha Pivovarova i franska Vogue. Fantastic.

 

Torsdag


Nicole och Harlow. Lovely...

Solen skiner och det är verkligen sommarväder ute - och jag är ledig idag! Ska snart väcka min kära pojkvän med lite frukost tänkte jag. Jag är på det snälla humöret idag.
Lite senare blir det en sväng utomhus och idag ska vi absolut till stadsparken och köpa den där glassen, för idag är det allt sommar på riktigt!

Solglasögonproblem


Idag kom det in en tjej i butiken där jag jobbar och hade massvis med frågor och vi pratade i ungefär 10 minuter. Under hela samtalet hade hon på sig ett par stora mörka solglasögon, inomhus liksom. Dessa solglasögon drev mig till vansinne för det är verkligen störigt att stå och prata med någon som man inte kan ha ögonkontakt med över huvudtaget. Det enda man ser är två stora plastbitar så var ska man fokusera blicken? Folk som går med solglasögon inomhus överhuvudtaget är ett mysterium, take them off för tusan!

Gina

 
image150

Hittade denna godbit från Gina Tricot - Värst vad dom har ryckt upp sig sista tiden. Jag hittar kläder där hela tiden nu känner jag, så var det verkligen inte förut. Deras plagg som dom gör i massupplagor i alla regnbågens färger känns väl inte sådär jätteroliga men dom har ju faktiskt mycket annat också. Jag fick även reda på att dom ska få en gigantisk butik här på Marieberg med hela stockholmssortimentet i, inte helt fel!

I'm not a plastic bag


Jag tänkte att jag skulle klicka hem en väska från Anya Hindmarch. Visserligen var det väl ett tag sedan dom kom men vad spelar det för roll eftersom den står för något bra.

Väskan är framtagen för att Anya vill öka medvetenheten kring hur viktigt det är att återvinna de plastpåsar som vi använder dagligen. Ledorden är återanvända, uppmuntra och återvinna - ord som världen skulle må bättre av om alla levde efter.

Så sant, så sant...

Tisdag

God Morgon!

Har precis ätit frukost, bläddrat lite i Elle Interiör och nu är det Oprah på tv.
Ska snart ta en dusch och sen ska vi iväg till djursjukhuset med Emilio för att kolla upp en sak som inte är så rolig, men förhoppningsvis går det bra.
Vädret är tyvärr ingen höjdare idag så den där glassen i Stadsparken får vänta.

Hoppas ni får en fin dag!

Min dag

Idag tog jag med min kära pojkvän och Emilio till underbara Stadsparken och gick en lång promenix i det fina vädret. Vi hade lite anledning till att fira så vi tänkte slå till på att köpa glass också men självklart hade glasskiosken stängt 5 minuter innan vi kom - Det får bli en sväng dit imorgon också helt enkelt, allt för glassen!  Man blir på sånt bra humör när det är fint väder, det känns i hela kroppen! Jag hade en rätt taskig förmiddag så en promenad i solen tillsammans med två av mina favoriter var toppen!

Finally!

Äntligen dök dom upp! Mina skor som jag köpte på Ebay för över 3 veckor sedan. Klacken var rätt hög så det är väl inga skor att springa runt på stan i, men kvällstid passar dom alldeles utmärkt. Som gladiatorsandaler med klack på! Riktigt fina är dom!

Inspiration * 3

image148

3 stilar jag gärna kör på i vår och sommar!


Chinos


Bilder: Gina Tricot

Jakten på ett par fina chinos har pågått ett tag men ännu har jag inte lyckats hitta några som fallit mig i smaken riktigt - Dom måste ju sitta snyggt också! Jag vill ju helst ha ett par nu när det börjar bli finare väder plus att dom är super att ha som omväxling till tights/strumpbyxor nu när jeans känns för obekvämt.
Tips mottages gärna!

2 nya


Dessa två H&M-klänningar fick följa med mig hem från Stockholm. Jag letade som en tok efter den hypade blommiga klänningen men inte fanns den inte. Jag velade mellan att ta den högra klänningen i blått eller beige men tillslut blev det den blå. Hade jag varit smart hade jag köpt båda! H&M är verkligen hundra gånger roligare i Stockholm än här hemma, det känns som en helt annan butik och ett mycket roligare utbud!
Synd att man inte är där oftare!

Agyness Deyn - Vogue UK June 2008

Detta är nog första gången jag ser en bild jag gillar på Agyness Deyn, hon är lite för mycket over the top annars för att jag ska kunna tycka om henne. Jag vet inte varför men jag känner bara att hon verkar vara en jobbig person, det är väl nåt hon utstrålar på många andra bilder kanske? Detta omslag gillar jag iallafall skarpt, skulle lätt kunna rama in bilden och ha den som tavla på väggen!

Inuti tidningen finns även många vackra bilder Angela Lindvall som är fotograferad av Regan Cameron.
I like!




Nadia Plesner - Simply living campaign


Konstnären Nadia Pleisner startade en välgörenhetskampanj 2007 där överskottet går till utsatta barn i Sudan. Kampanjer innehåller bland annat denna bilden på ett litet barn med en chihuahua i famnen och en väska, som är menad att vara en Louis Vuitton, på armen. Louis Vuitton har bett Nadia Pleisner om att ta bort dessa bilder men Nadia vägrar och det har nu lett till att Louis Vuttion stämt henne på:

  • $7.500 för varje dag som Nadia Pleisner har kvar kampanjen.
  • $7.500 för varje dag som brevet från Louis Vuitton ligger öppet på hennes hemsida.
  • $7.500 för varje dag som hon använder Louis Vuittons namn på sin hemsida.
  • Plus att Louis Vuitton kräver att Nadia Pleisner ska betala för deras advokater samt $15.000 i skadestånd.

Nadia Plesners hemsida hittar du här och där kan man även läsa brevet från LV samt hennes svar till dom.

Vem anser ni har rätt när det gäller det här?


Ett par till


Eftersom jag gillar dom svarta så himla mycket så slog jag till på ett par bruna också. Dom är både väldigt fina och väldigt sköna, samt väldigt lätta att gå i då klacken är tjock och alldeles lagom hög. Dom kommer alltså från Wedins och kostar 499:-.  Nya favoriter!

Louis Vuitton Triana


Mitt bästa köp från gårdagen är utan tvekan en Triana från Louis Vuitton. Jag har länge gillat deras rutiga modeller och jag kunde inte låta bli att köpa denna. Ett extra plus för det fina fodret och facken på sidorna! Denna känns lite mer användbar som handväska än min Speedy som jag tycker är lite i största laget för att ha till vardags.
Utöver denna kom jag hem med två klänningar och ett par örhängen från H&M plus en jättefin lila kjol från Tessie. Vi besökte även diverse Second Hand butiker, drömde oss bort bland Louboutin-skor och Balenciaga-väskor inne på Nathalie Schuterman (där även Sofi Fahrman var och provade skor) och åt en god lax-sallad på Fresco!
Kort och gott hade jag en riktigt trevlig dag med min riktigt trevliga vän Fia!

Bowling


Igårkväll så drog vi på oss varsitt par av världens fulaste skor och körde lite discobowling. Jag var rätt trött efter att ha sprungit runt i Stockholm hela dagen, men orkade ändå kasta iväg kloten i två serier. Dessvärre rullade dom väl inte riktigt som jag hade velat eftersom jag slutade på en sistaplats, men det var himla roligt och det är väl det som räknas! Extra kul är att jag får välja strl 33-34 på bowlingskorna, dom blir inte riktigt lika fula då heller!

Bebis

Min lilla vovvsing har blivit 5 månader nu men han är fortfarande pytteliten, fast det kommer han väl alltid att vara. Just nu ligger han bredvid mig i soffan och sover på klänningen jag hade på mig idag. Han ligger ofta och sover på våra kläder, dom luktar väl oss!
 Han är verkligen ett riktigt charmtroll och så är han ju så bedårande söt så jag vet inte vad. Helt underbar!

Hermés


Stod och trånade lite efter ett armband från Hermés inne i en av Stockholms second hand-butiker som säljer märkesgrejer. I samma butik fanns det även ett underbart fint hårspänne från Chanel men eftersom jag numera är kortklippt och att hårspännet dessutom var rätt tungt så skulle jag inte ha någon användning för det. Grattis till den som köper det! Hur som helst - Armbandet från Hermés var tyvärr inte det som jag helst vill ha så det blev inget köp. Ska det vara ett Hermés så ska det vara ett sådant som på bilden.

Däremot kom jag hem med ett annat dyrt köp som jag är mycket nöjd med....

Stockholm


Jag är helt sjukt trött men jag får skylla mig själv när jag inte går och lägger mig i tid. Idag är det som sagt Stockholm som gäller för lite shopping och bara slippa Örebro för en dag. Det kan behövas ibland!
Vädret ser väl lite sisådär ut men jag hoppas på sol i huvudstaden iallafall, solglasögonen från Carrera åker med i vilket fall som helst. Hmm, jag ska nog skynda mig nu!

Ha en fin fredag! ♥

RSS 2.0