Gott nytt år!


Ett nytt år är på ingång och jag är säker på att 2008 kommer att bli minst lika bra som året som just gått. Ett nytt år innebär på ett sätt en ny start och nya nyårslöften ska ges, mitt vet ni ju redan - Plus att jag har lite personliga uppsatta mål som jag ska nå upp till 2008!

Mitt 2007 har varit ett bra år med många nya händelser och erfarenheter.

♥ 4-12 januari åkte jag och A på en minisemester till deras hus på Gotland. En vecka med att bara vara med varandra och se på film,  äta god mat, promenera vid havet och bara ha det bra. Och bra hade vi det, helt underbart!

♥ I slutet av januari började jag och mamma våran karriär som designers när förklädesklänningarna var på tapeten, och dom sålde som smör i solsken! Riktigt kul! Hoppas på nya projekt 2008.

♥ I februari provade jag på att jobba för Glocalnet, något som var mycket lärorikt men mindre roligt. Fick jobba med väldigt knepiga och ohyffsade människor så jag slutade illa kvickt. En erfarenhet rikare!

♥ 25 juni besökte Justin Timberlake & Timbaland Göteborg och Skandinavium. Jag var självklart där och njöt av en kanonshow!

    
 
♥ I juli vinkade jag adjö till bloggen Emilee som en gång i tiden lästes av sjukt många människor. Jag tröttnade tillslut på den och kände att jag ville börja om helt och hållet. Jag skapade en ny blogg på blogg.se och provade även på metrobloggen men tillslut hamnade jag här och här trivs jag nu. 

 ♥ I juli gjorde jag en investering som jag hade längtat efter jättelänge, nämligen en Louis Vuitton Speedy 40. Vi har levt lyckliga ihop sedan dess och kommer förmodligen att göra det i minst 50 år till!

image26

♥ 1:a november tog jag det stora steget och flyttade hemifrån. Nu bor jag ihop med min A i en jättefin lägenhet i centrala Örebro. Det är mycket som är annorlunda men man vänjer sig snabbt och jag trivs hur bra som helst här.

♥ I december tingade vi också lilla Chihuahua-valpen Kenzo som jag längtar ihjäl mig efter att få hämta i slutet av januari.

♥ 19-21 december begav jag mig ner till Köln för att få uppleva min andra Spice Girls-konsert. En helt galen men underbart rolig resa. Konserten är ett minne för livet, den överträffade alla förväntningar - Plus att jag satt 10 meter från David Beckham. Lite måste man väl få skryta?

image27

♥ 31 december 2007. Det är 9 timmar kvar tills det nya året är här och en stor fest är på ingång. Jag ska snart på middag hos min fina vän Sofia och därefter rör vi oss hem till oss för att sedan fira 12-slaget på Järntorget.

Gott Nytt År Alla!


Carrie Bradshaw



Carrie Bradshaw är fortfarande riktigt stylish och Patricia Field har gjort ett strålande jobb som vanligt.  Halva nöjet av Sex & The City är ju att se Carrie's alla outfits, den ena mer fantasifull än den andra. Det är sällan man längtar så mycket efter att se en film som nu.

En favorit


Plockade fram en av förra vinterns favoritkappor, min röda från Johan Skoglund. Egentligen är den på tok för stor men det ordnas lätt med skärpet i midjan. En riktig favorit!

Stövlarna är second hand och väskan kommer från Juicy Couture.

Camden Cool

    
Lily Donaldson i Camden Cool  /  Vogue UK january 2008

Champagne


Min andra hälft kom nyss hem med både champagne och min nyårsklänning så nu är nyårsaftonen räddad, det enda jag måste göra nu är att bli frisk - Något som inte känns helt lätt.
Klänningen passade perfekt och jag är riktigt nöjd med den, bild får ni på nyårsafton!

Kenzo


Det känns som en evighet tills vi får hämta lilla Kenzo, 25 januari närmare bestämt. Vi ska iallafall åka tillbaka och kika igen om en vecka så vi får se dom lite mer in action, sist kunde dom knappt gå och var så små så att dom rymdes i handflatan. Det är knäppt hur man kan längta så mycket, som ett barn på julafton.

Pepparkaka





Duschgelé som doftar pepparkaka känns som ett måste att prova innan julen är slut. Denna kommer från Yves Rocher och kostar bara 19.90:-.

Just nu är det Milk & Honey som gäller för mig på både tvål och duschgelé så nu väntar jag på att pepparkakan ska anlända!








H&M-Favoriter



H&M-katalogen har kommit och som vanligt började jag kryssa för vad jag ville ha och det måste ha slutat med rekord i antal kryss. H&M's vårplagg för 2008 är verkligen underbara och det är mycket som jag bara absolut måste ha. Blommiga klänningar, vippiga kjolar, söta tunikor, fina skor - You name it, H&M har allt!

Start på dagen

image25

Jag mådde riktigt dåligt när jag vaknade idag! Min hals gör så ont att jag knappt kan prata, jag har feber och känner mig helt förfärlig. Morgonen fick börja med ett stort glas varm Oboy och nu sitter jag uppkrupen i soffan under en filt och ser på Desperate Housewives!

Jag som hade behövt shoppa en klänning och champagne till nyårsafton idag, någon annan får helt enkelt göra det åt mig. Lite förmåner måste man få när man är en sjukling!

åhh



Det kallas Ha-begär och det kan botas genom att betala 145:- hos KyssJohanna!

Oscar De La Renta Resort 2008



Är det något jag alltid ser fram emot att se så är det alla härliga resort-kollektioner. Kläderna skapas för att kändisar och jet-setters ska ha något att ha på sig mellan dom ordinarie kollektionerna och kläderna andas verkligen riviera och lyx. En favorit inför 2008 är Oscar de la Renta som har tagit fram kläder som är helt i min smak. Det är randiga tröjor, vippiga kjolar, stora slokhattar och läckra långklänningar, elegant och väldigt classy!






Vår 2008



Nu kan man börja shoppa vårplagg hos H&M och det finns absolut någonting för alla smaker. Blusen och jackan ovan är jag väldigt sugen på, men även en hel del annat fint. Det känns skönt att kunna börja ladda inför våren och glömma vinterkylan för en stund.

Steve Madden


Äntligen finns Steve Madden mer lättillgängligt för oss i Sverige. Webshopen är nyligen öppnad och än så länge finns det inte alltför mycket skor att välja på men mer och mer kommer är på väg in, till exempel dessa Louboutin look-a-likes.

Webshopen hittar du Här.

Mischa

image24

Ett exempel på när high waist-trenden går helt fel. Mischa Barton har alltid haft en lite tveksam klädstil i mina ögon men detta måste vara en av dom värsta misstagen. Dessa byxor, ihop med ett väldigt konstigt blonderat hår och glittriga ballerinas blir dagens stora stilmiss.

Magical Fur

Vogue China January 2008
Magical Fur
Model: Caroline Trentini
Photographer: Greg Kadel




Weight Loss



Mitt nyårslöfte inför 2008 är att jag ska bli nyttigare samt att gå ner några kilo. Ett klassiskt nyårslöfte men jag tänker för ovanlighetens skull hålla det, för det är ingen idé att sätta upp mål om man sedan struntar i att försöka nå dom. Jag tänkte försöka mig på att följa någon slags diet, vilken vet jag inte riktigt än eftersom jag inte hittar någon som jag känner passar till 100%, men en sådan bra diet hittar man väl aldrig? Dom flesta bannlyser ju kolhydrater, vilket ställer till trubbel för mig som älskar smörgåsar, men någon gång ska man väl få unna sig det med!

Jag återkommer med val av diet och träningsplan. Dags att börja ladda för Beach 2008 liksom!

Outfit - Juldagen

image24

Gårdagens - Enkel outfit med skorna som piggar upp!

Best Dressed

Ashley Olsen
   
Skinnjacka från Balenciaga, Nightingale-väska och gummistövlar(?). Det låter som en konstig kombo men Ashley Olsen lyckas, som vanligt! Hennes cremefärgade tröja är jag nyfiken på, vet tyvärr inte varifrån den kommer men den ser väldigt skön ut!

Nicky Hilton
   
Den lite mer välklädda av Hilton-systrarna ser riktigt bra ut i denna rock/chica-outfit. Den rosa kjolen är något jag absolut skulle vilja ha hängandes i min garderob och Chanel-väskan behöver jag väl inte ens säga att jag trånar efter?

Sienna Miller
   
Sienna är en av få som kan bära upp Ugg's på ett Ok sätt! Ett par svarta känns ändå rätt användbara och inte så utmärkande och jag har funderat på att skaffa ett par själv. Den långa,stickade koftan är to die for!

Jessica Simpsons
   
Jag är helt såld på capes just nu och denna faller mig helt i smaken. Lite filt-inspirerad, som denna gamla favorit från Alexander McQueen. Stövlarna skulle jag inte heller tacka nej till!

Sale


Zip it!

image22


Dessa underbara heels designade av Christian Louboutin för Rodarte vore en dröm att ha i skogarderoben. Efter att ha sett alla skor med nitar dom senaste månaderna så känns dessa som en frisk fläkt!
 Herr Louboutin kan man då alltid lita på.

Biker Boots



Något jag ska spana efter i rea-rushen är ett par MC-boots i en fin modell. Är mest inne på att ha ett par i vår ihop med klänningar men dom kan säkert komma till användning nu i vinter också. Har inte sett överdrivet många par ute i affärerna men letar man lite brukar man kunna hitta det mesta! Vill inte ha riktigt så höga som dom på bilden och så gärna lite vida i skaftet och så i riktigt skinn såklart. Man måste vara petig, annars blir man aldrig riktigt nöjd!

Christina i Marie Claire

    

Vi har väl redan konstaterat att omslaget är lite tacky och här kommer resten av bilderna från Marie Claire's januarinummer 2008. Christina är vacker, gravida kvinnor är vackra men jag gillar inte detta ändå!

Vad tycker ni?

Outfit - Julafton

image20 image21

Blixten på kameran inte på hugget idag så därför blev bilderna något mörka. Har iallafall haft en underbar julafton med nära och kära och jag är mer än nöjd med mina julklappar!

  • Svart tee / In Wear
  • Svart vippig kjol / Mango
  • Lackboots / Skopunkten
  • Skärp med nitar / Gina Tricot

God Jul på er!


I'm leaving



Klockan är snart 5 på morgonen och det är dags att åka. Jag är tröttare än tröttast men man piggnar säkert till när man kommer ut i kylan! Biljetterna är säkert nedpackade, likaså kameran och lite extra kläder. Detta kommer bli en lång dag, men den kommer ha en härlig avslutning!

Ses imorgon!

Snart dags


Nu är det snart dags, ska lägga mig så tidigt som möjligt för vi åker runt 4 inatt. Om 24 timmar är jag på Köln Arena och väntar på showen. Vi har laddat med kamera och kikare och jag hoppas att våra platser är bra så att man kan föreviga lite ögonblick från kvällen.

Eftersom man inte får köra med dubbdäck i Tyskland och vi inte ville chansa på att bli stoppade så har A's översnälla pappa fixat en hyrbil åt oss som vi ska göra våran roadtrip i. Vi har GPS ner till Malmö och i Danmark men i Tyskland får vi försöka läsa karta och hoppas på det bästa! Jag fattar inte att vi gör det här egentligen, men vadå, jag vill se på Spice Girls helt enkelt!

New Cool

Vogue Germany January 2008
New Cool
Photographer: Alexi Lubomirski
Hair: Fernando Torrent
Make-Up: Yasou Yoshikawa
Fashion Editor: Christiane Arp & Nicola Knels

   

Hallelujah



Så fick man fälla några tårar till Ugly Betty också, mest för att jag inte står ut med sorgliga ögonblick samtidigt som låten Hallelujah spelas.
Allan Dale's rollfigurer verkar alltid få hjärtattacker av någon anledning, och när jag sedan börjar höra tonerna av Hallelujah far tankarna direkt iväg till alla sorgliga ögonblick i O.C  som jag gråter floder av. Sorgligt men underbart bra!

Filippa Jacket


Är väldigt inne på denna jacka i ull och cashmere från Karin Andersson Sweden. Älskar modellen med den stora kragen och säkerhetsnålen fram. Perfekt att ha nu medan det inte är alltför kallt ute, plus att den kommer bli superfin att ha i vår. Måste nog slå till!

Dubbel Lycka

image19

Jag trodde att det skulle dröja längre men ikväll visas Ugly Betty-avsnittet där Victoria Beckham har en liten roll. Dessutom visar kanal 5 två avsnitt på raken av serien vilket betyder att detta kommer att bli en guldkväll!

Imorgon är det min sista jobbdag innan julledigheten, det ska bli riktigt skönt att vara ledig lite och fira jul, nyår och umgås med nära och kära. Förmodligen blir det lite mellandags-rea-shopping också, om jag orkar trängas! Jag är lite för bekväm av mig för att ge mig ut och rota i massa lådor med kläder från dom senaste 7 säsongerna i hopp om att hitta något fynd, men lite shopping ska det nog bli iallafall!

Spice


Det börjar närma sig nu. På torsdag sticker jag ner till Tyskland (Köln) för att se på Spice Girls. Har börjat boka allting nu och än så länge går allting enligt planerna, hoppas bara att vi hittar och inte behöver irra omkring i en stad där ingen av oss har varit tidigare. Det ska iallafall bli riktigt roligt att få se dom igen, när jag såg dom i Sverige (1998) var jag nog i chocktillstånd för jag kommer knappt ihåg någonting alls av konserten, nu ska jag ladda med kamera och kikare!

Han är min!

image18

Idag tingade jag denna underbara sötnos, nu återstår det bara att vänta i 40 långa dagar på att få hämta hem honom! Satt i två timmar och gosade med alla söta hundar och pratade och allt slutade med att jag fick köpa honom, lilla lilla Kenzo!

Jag önskar mig..



Jag önskar mig denna tröja från Haléns! Tyvärr är den i 70% akryl men det är nästan så att jag har överseende med det denna gången för jag är verkligen överförtjust i tröjan. Matchas perfekt med mörka strumpbyxor och ett par sköna stövlar!

Hundvakt

image17

Idag är jag hundvakt åt sötnosen Tiisha, bra att öva lite innan jag eventuellt får en egen vovve i slutet av januari. Ska åka iväg och kika på en ny valp på söndag, denna gången från en riktig kennel och inte ännu en White Trash deluxe-familj. Jag längtar ihjäl mig!

Posh i You Magazine

En all time favourite - Victoria Beckham i You Magazine från oktober 2006.  En himla massa bilder, 29 stycken närmare bestämt, och det är omöjligt att utse en favorit, jag väljer alla!








Underbara

image17

Jag har letat som en galning den senaste månaden efter ett par sådana här skor, och ikväll hittade jag dom. Och jag hittade dom på Skopunkten av alla ställen, det hade jag aldrig kunnat tro! Min olyckliga kärlek till väskan dämpades iallafall lite nu när jag hittade dessa, dom är helt underbara!

Psst: 299 pix!

Nu är jag kär igen...


Precis som rubriken säger så är jag kär, jag är kär i Vanessa Anne Hudgens väska. Väskan från Louis Vuitton bär namnet Stephen och detta är kärlek vid första ögonkastet! Försökte leta reda på vad den kostar på deras sida men jag hade ingen framgång där, någon som vet? Jag har ändå en känsla av att min Speedy kan ses som billig i jämförelse med denna...

Andra advent

Ligger i soffan med massa sköna kuddar och täcken och tänkte börja dagen med att se på Bottoms Up som vi hyrde igår tillsammans med Simpsons-filmen. Simpsons såg jag halva igår och halva imorse när jag vaknade och trots att jag alltid varit en Simpsons-motståndare så var den faktiskt riktigt rolig!

Bottoms Up har jag inte alltför höga förväntningar på men förhoppningsvis fungerar den att titta på en söndagsförmiddag, hey - Paris Hilton är ju med!










Trailern är här!

Synd att filmen inte har amerikansk premiär förrän i maj 2008, så jag gissar att vi i Sverige får vänta till sisådär nästa jul på den...


New Skirt

image15

 Väldigt kort, väldigt vippig och väldigt billig, 149:- på H&M. Och den är lila, inte blå!

Ge mig!


Oj vad jag vill ha dessa skor - Älskar modellen, älsar detaljerna, älskar färgen men jag hatar att River Island inte finns i Sverige! Har upptäckt massvis med härliga affärer som bara finns i England på sista tiden så att det känns som om jag måste ta en lite tripp dit snart, en liten shoppingweekend kanske - Det vore härligt!

They know how to do it

image14

Om det är något man ska titta på för lite inspiration så är det hur modellerna klär sig privat. Busenkla kombinationer men ändå så snyggt, man kan komma långt med sina "tråkiga" basplagg!

Friday

ff

Rosa tee med "Jesus is my homeboy-tryck" / Teenage Millionare



Hänger lite med Jesus my Homeboy i soffan och kollar på reprisen av Ugly Betty. Funderar på om jag ska dra på mig Uggsen och kila iväg till affären och köpa lite nödvändigheter inför helgen, fast det regnar ju ute och snart börjar Idol så jag stannar nog här inne i värmen istället.
Köpte med mig en tonfiskbaguette från La Baguette hem förut som fick bli en sen lunch, så nu är det inte mer än rätt med lite godis och sen bara njuta av att det är helg! Jag har det riktigt bra här i soffan, jag och Jesus!


Våren på H&M

image11


Såhär i regnrusket är det skönt att kunna blicka framåt lite mot våren och detta är våren 2008 enligt H&M. Jag är inte sådär jätteimponerad men den röda kappan högst upp ser lovande ut och likadant dom blå och gula färgerna. Hela turbangrejen trodde jag var över men tydligen vill H&M ha den med även i vår, frågan är hur många som kommer haka på denna gången. Synd ändå att man nästan aldrig brukar hitta plaggen ute i butikerna...

image12

I got both!

image10

Paljetthysteri för fullt just nu men jag gillar det och efter mycket om och men har jag nu lagt vantarna på både paljettklänningen och kjolen från H&M. Klänningen hängde ensam kvar bland massa andra kläder på H&M i Örebro och kjolen fick resa från Hässleholm och hit tack vare söta Emelie som fixade den till mig. Det känns ändå som om kjolen kommer att komma mer till användning än klänningen, men tillfällen ska nog hittas åt dom båda!

POSH i ELLE - Sneak Peak

image9


By Holly Millea
Photographed by Gilles Bensimon
Styled by Joe Zee

Är det något nummer av Elle jag måste ha så är det januarinumret för 2008 som förhoppningsvis borde dyka upp snart. Varför förstår ni nog...

Ingen vovve igår inte!

image8

Igår åkte vi ju som sagt för att kika på en hundvalp men det var väl inte riktigt som vi hade tänkt oss. Man hade ju i tankarna att det kunde vara vilka slags människor som helst men jag hade aldrig ens kunnat fantisera ihop dessa typer.
 Säljarens föräldrar hade hundvalparna hemma hos sig och säljaren hade själv tre barn varav den äldsta kanske var sju och den yngsta var en nyfödd baby på tre månader. När vi kommer in i huset sitter båda föräldrarna och storröker i köket, 50 cm ifrån hundvalparna plus att det finns tre barn där. Och den röklukten var inte att leka med, det var som om att gå in i en vägg och min jacka luktar fortfarande askkopp. Sen att pappan hade slitna träningsbrallor med gällivarehäng gånger tusen och mamman var kolossalt fet, hade grov skäggstubb och utrustad med två tänder som pekade åt varsitt håll gjorde ju knappast saken bättre.
Något hundköp blev det absolut inte, även om dom var bedårande söta - Men jag litar inte alls på dom där människorna och varifrån hundarna kommer osv. Hoppas att dom ändå får komma till bra familjer innan dom rökskadas till döds.

Men det var ju en intressant upplevelse, en upplevelse man fick resa 40 mil för att vara med om. Närmare White Trash än sådär kan man inte komma. Är det en merit att ha varit hemma hos familjen White Trash deluxe?

The doghunt continues...

Mischa Barton in Citizen K

Fantastic!



Spice Girls



They're back! Spice Girls hade igår premiär i Vancouver för sin nya världsturné i sina Roberto Cavalli-designade outfits. Jag måste säga att alla outfits är godkända, förutom Mel B's kossa-inspirerade historia.
Hur som helst har showen fått bra recensioner och den 20:e december är det min tur att se dom,
 
I can't wait!




Vovve


Från att ha haft hund i nästan hela mitt liv till att  flytta hemifrån utan hund är konstigt så nu har jag bestämt mig för att skaffa en egen.
En Chihuahua har stått på önskelistan länge och på torsdag ska jag åka till Tidaholm och kika på några pyttesmå valpar. Och nej, jag vill inte ha en Chihuahua bara för att Paris Hilton har det. Och nej, jag tänker inte klä på den mössa, vantar, täckjacka, moonboots och allt vad det kan vara, möjligtvis ett täckte på vintern!

Skrattretande

image7

Menar människan på fullaste allvar att Kate Moss skulle släpa runt på denna fruktansvärda väska som hon samtidigt hävdar är äkta? I don't think so!

RSS 2.0