.

image29
                                                image30

Ännu ett modeår har passerat och det är alltid kul att summera olika trender från året som gått, både dom fina och dom som varit mindre smickrande. I del 1 börjar jag med favoritern från 2007, del 2 med the bad ones kommer senare.

Coloured Tights

Strumpbyxor i alla regnbågens färger har varit en stor trend det senaste halvåret. Jag har aldrig riktigt anammat det, även fast jag tycker att det är riktigt fint. Men än är det inte för sent, färger piggar alltid upp!

Jeans

Den älskade och hatade trenden med jeans med hög midja har varit i ropet hela året och den håller i sig även under 2008. Dom utsvängda 70-talsjeansen var det få som vågade sig på och det var istället dom höga stuprörsjeansen som blev mest populära. Jeans i andra färger än blå har och synts lite här och där, men det är ingen trend som slagit stort.

Rayban Wayfarers
Årets utan tvekan mest populära solglasögon är dom gamla 80-tals klassikerna från Ray Ban. Modellen heter Wayfarer och prydde både Hollywods kändisar och oss i Sverige.

Lack & Läder

Ännu en trend som är både älskad och hatad. Skinnbyxor och lacktights har varit riktigt hypade denna hösten och personligen tycker jag att det kan vara riktigt snyggt på rätt person och vid rätt tillfälle. Ett par lacktights fungerar sällan en dag på stan t.ex.

Paljetter

Höstens stora partytrend står paljetterna för. H&M's paljettklänning och kjol sålde slut på en gång men ändå har jag sett förvånansvärt få bära trenden. Är det för utmärkande för att fungera i Sverige? Riktigt fint är det hur som helst!

Nitar

En annan av höstens stora trender är nitarna. Dom har synts på allt från skor och väskor till klänningar och smycken. Skorna från Burberry har varit stora favoriter och att addera lite nitar till en outfit är ett perfekt sätt att klä ner den lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0